B2B-marketingnieuws: B2B-strategieën voor data-acquisitie, toenemende zorgen over sociale privacy, Meta brengt WhatsApp naar zijn werkplekplatform en de rol van timing in B2B-marketing

Leestijd: 4 minuten

Bron

2022 Januari 28 Cyance Grafiek

2022 Januari 28 Cyance Grafiek Welke strategieën voor het verwerven van contactgegevens zijn het meest effectief voor B2B-marketeers? [Enquête] 79 procent van de B2B-marketeers heeft gezegd dat hun websiteregistratieformulieren de meest effectieve tactiek zijn om gegevens van klanten en prospects te verzamelen, gevolgd door 54 procent die zei dat inhoud wordt gedownload van speciale bestemmingspagina's en 47 procent die persoonlijke evenementen zei, volgens recent gepubliceerde onderzoeksgegevens. MarketingCharts B2B-verkopers gaan om met uitdagingen van online klantervaring De helft van de B2B-verkopers ziet budget- en supply chain-verbeteringen als de grootste uitdagingen waarmee ze in 2022 waarschijnlijk zullen worden geconfronteerd, waarbij 47 procent opmerkt dat gegevensbeheer het komende jaar een van hun belangrijkste problemen zal zijn , volgens onlangs gepubliceerde onderzoeksgegevens die van belang zijn voor digitale marketeers. Digital Commerce 360 [bctt tweet=""Samenwerking is de toekomst van het bedrijfsleven. Ik denk dat de enige manier om vooruit te komen is om echt te begrijpen wat uw collega's op het gebied van marketing, klantenservice of inkoop dagelijks doormaken basis." @bevictoryus" username="toprank"] Meta kondigt geplande integratie aan van WhatsApp in haar Workplace Platform Facebook en Instagram moederbedrijf Meta heeft aangekondigd dat haar WhatsApp mobiele communicatietechnologie binnenkort zal worden geïntegreerd in Meta's enterprise Workplace platform, met als doel een groter mobiel bereik te bieden, maakte het bedrijf onlangs bekend. Sociale media vandaag TikTok het beste sociale platform voor meer investeringen van marketeers Dit jaar werd TikTok in 2022 vergezeld door YouTube, Instagram, Amazon, Twitch, Google en LinkedIn als de beste platforms voor marketinginvesteringen, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. Zo'n 84 procent van de marketeers zei dat ze van plan zijn om dit jaar meer te investeren in TikTok, 66 procent in YouTube en 64 procent in Instagram, zo blijkt uit het onderzoek. MarketingCharts Nieuw onderzoek toont aan dat gebruikers van sociale media zich steeds meer zorgen maken over gegevensprivacy [Infographic] 69 procent van de Amerikaanse volwassenen heeft een socialemedia-account verwijderd of overwogen om ervan af te komen vanwege datalekken, terwijl ongeveer 81 procent meer bezorgdheid heeft geuit over de privacy van hun sociale gegevens dan vorig jaar – twee van de vele bevindingen die van belang zijn voor online marketeers in recent gepubliceerde onderzoeksgegevens. Sociale media vandaag ANA vindt e-mail meest gebruikte responsmedium, maar de grootste controle is nog steeds in de post Directe mail en sms-berichten leverden het beste rendement op investering (ROI) op als het gaat om de mediaformaten die de hoogste percentages van directe consumentenreacties, terwijl e-mail en sociale media het meest worden gebruikt, ook al staan ze op de tweede en vierde plaats voor ROI, volgens onlangs vrijgegeven onderzoeksgegevens. MediaPost 2022 28 januari Statistieken Afbeelding TikTok lijkt de horizon van inhoud te verbreden met nieuwe, geïntegreerde 'Verhalen'-test TikTok heeft een test uitgerold die inhoud in verhaalformaat vouwt in de primaire gebruikersfeed op het groeiende platform – op tempo naar de top van 1,5 miljard gebruikers in 2022 – in een beweging dat zou uiteindelijk een groter bereik kunnen bieden aan marketeers. Advertentiemarkt op sociale media breidt zich uit voor de 10e opeenvolgende maand, maar vertoont scherpe vertraging in december Het bestedingspercentage van de Amerikaanse advertentiemarkt groeide in december met 1,33 procent in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar, waarbij digitale categorieën het beste blijven presteren en de advertentiemarkt stimuleren uitbreiding voor 10 maanden op rij, volgens nieuwe rapportgegevens. MediaPost Twitter experimenteert met een nieuwe 'Flocks'-optie voor meer gesloten tweetdeling Twitter is begonnen met het testen van een tweet-doelgroepbeheersysteem genaamd Flocks, een testsysteem dat voorheen bekend stond als "Trusted Friends" en dat waarschijnlijk uiteindelijk zal leiden tot een bredere content-sharing voor digitale marketeers opties op het platform, heeft Twitter opgemerkt. Sociale media vandaag Net als komedie, komt goede B2B-marketing neer op timing 56 procent van de B2B-kopers heeft gezegd dat ze tegenwoordig meer soorten verkoop- en marketingcontent consumeren dan in 2020, waarbij 87 procent zegt eerder een B2B-leverancier te overwegen die heeft een positieve merkindruk – twee van de vele bevindingen die interessant zijn voor B2B-marketeers in onlangs vrijgegeven B2B-kopersonderzoeksgegevens. B2B-marketing AAN DE LICHTERKANT: 2022 28 januari Marketoonist Comic Image Een luchtige blik op de "merkervaring en de metaverse" door Marketoonist Tom Fishburne – Marketoonistische humoristische foto's van honden die vliegende traktaties vangen – PetaPixel TOPRANK MARKETING & KLANTEN IN HET NIEUWS:

  • Lane R. Ellis — Planning van uw marketingbudget voor 2022: een statistische blik op het landschap — LinkedIn (klant)
  • Lee Odden — Hoe B2B-contentmarketeers kunnen domineren in zoekopdrachten: wees het beste antwoord — Content Marketing World Europe
  • TopRank Marketing — Top 90 blogs en websites van digitale marketingbureaus — Feedspot
  • Lee Odden — Blogger-citaten om u te motiveren om die blog te starten — EverydayPower

Ben je je eigen favoriete B2B-marketingnieuws van de week tegengekomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan het TopRank Marketing B2B-marketingnieuws van deze week, en we hopen dat je volgende week vrijdag weer terugkomt voor een nieuwe ronde van het meest relevante nieuws over de B2B- en digitale marketingindustrie. In de tussentijd kun je ons volgen op onze LinkedIn-pagina, of op @toprank op Twitter voor nog actueler dagelijks nieuws.

Het bericht B2B-marketingnieuws: B2B-strategieën voor data-acquisitie, toenemende zorgen over sociale privacy, Meta brengt WhatsApp naar zijn werkplekplatform en de rol van timing in B2B-marketing verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank®.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.