B2B-marketeers in beweging: 2022 biedt nieuwe kansen

Leestijd: 10 minuten

Bron

B2B-marketeers in beweging

B2B-marketeers in beweging Het B2B-marketinglandschap bestaat uit snelle veranderingen, waarbij groei vaak plaatsvindt in een snel tempo dat soms moeilijk te waarderen is. Al meer dan 20 jaar is TopRank Marketing vereerd om enkele van 's werelds beste B2B-marketeers en -merken te helpen naar een hoger niveau te tillen en verder te gaan dan alleen maar competitief te zijn, om zich te onderscheiden van de massa met een verscheidenheid aan creatieve en bekroonde successen. In deze geest nemen we regelmatig even de tijd om zakelijke marketeers, opinieleiders, influencers uit de sector en onze eigen teamleden die recentelijk zijn gevorderd in hun carrière, te feliciteren en te eren. Wanneer B2B-marketeers een nieuwe leiderschapsrol op zich nemen, is het niet meer dan normaal om vertrouwde bronnen te zoeken om hen te helpen de grond te raken, en TopRank Marketing is blij dat het een go-to B2B-content– en influencer-marketingbureau is geweest voor een krachtige reeks marketeers in nieuwe leiderschapsrollen. We zijn ook altijd op zoek naar influencers uit de B2B-technologiesector die vooruitgang boeken in hun carrière om mee samen te werken aan unieke contentsamenwerkingen. We willen onze B2B-technologie-industriepartners, klanten, medewerkers, vrienden en teamgenoten van harte feliciteren in deze derde editie van B2B Marketers on the Move. B2B-marketeers in beweging in 2022 vieren Tequia Burt Tequia Burt heeft een nieuwe functie ingenomen als hoofdredacteur, LinkedIn Marketing Solutions Blog op LinkedIn*.

"Wees dapper. Vaak zijn we bang om ons authentieke en ware zelf aan het werk te zetten, maar om een authentieke verhalenverteller en marketeer te zijn die contact maakt met het publiek, mag je niet nep zijn."

Tequia's scherpe B2B-contentmarketinginzicht leidde ertoe dat ze werd vermeld op onze jaarlijkse lijst van top B2B-contentmarketingbeïnvloeders, in "Top 25 B2B-contentmarketingbeïnvloeders en experts om te volgen #CMWorld 2021." Rebecca Stone Rebecca Stone heeft een nieuwe functie ingenomen als Senior Vice President of Customer Solutions Marketing bij Cisco. Marcus Tober Marcus Tober heeft een nieuwe functie ingenomen als hoofd Enterprise Solutions bij Semrush.

SEO kost tijd en geduld, en betrokkenheid van meerdere afdelingen in bedrijven. SEO moet een focus zijn, want als de vraag stijgt en de advertentiekosten weer stijgen, is het te laat om met SEO te beginnen.”

Marcus 'inzicht in zoekmarketing was te zien in onze blik op pandemische tips voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), 'Beste SEO-tips voor marketing tijdens de Pandemic Plus 9 Top SEO-platforms'. Elizabeth Williams Elizabeth Williams is gepromoveerd tot directeur van nieuwe zakelijke en klantaccounts bij TopRank Marketing.

"De geweldige impact die we kunnen maken voor onze klanten – voor hun bedrijven en voor hen als marketeers en mensen – is wat me geïnspireerd houdt."

Danny Nail Danny Nail heeft een nieuwe functie ingenomen als directeur, wereldwijde ABM COE-leider, bij Salesforce.

“Je moet getemperde, oude ideeën loslaten. Je moet loskomen van het denken over dingen zoals we er altijd over hebben gedacht, en echt gaan graven in hoe je kunt veranderen wat je doet en het efficiënter en effectiever kunt maken, maar wees daar creatief in.”

Danny ging zitten met onze eigen senior contentmarketingmanager Joshua Nite voor onze doorlopende meerseizoenen Break Free B2B Marketing-video- en podcastserie om te spreken over account-based-marketing (ABM) op wereldwijde schaal in Break Free B2B Marketing: Danny Nail van SAP over het creëren van een wereldwijd ABM-platform. Debbie Friez Debbie Friez is gepromoveerd tot influencer marketing manager bij TopRank Marketing.

“Ik ben dankbaar voor bijna 7 jaar werken met het geweldige, slimme, getalenteerde team van TopRank Marketing. Elke dag kijk ik uit naar nieuwe uitdagingen en spannende ervaringen. Het beste deel van mijn werk is leren van de vele opinieleiders die sommigen influencers zullen noemen. Ik koester echt de relaties die ik heb opgebouwd met zoveel geweldige geesten.”

Brian Hood Brian Hood is gepromoveerd tot vice-president, digitaal productbeheer en marketingtechnologie bij Thomson Reuters. Jennifer Leggio Jennifer Leggio heeft een nieuwe functie ingenomen als Chief Marketing Officer bij Netography.

"Ik grap vaak dat mensen marketing niet vinden; dat het ons vindt. Het is een carrièrepad voor creatieve empathen die ook leven en sterven door de verhalen die data ons vertellen. Deze dingen maken ons briljant en impactvol, maar maken ons ook kwetsbaar Mijn grootste advies aan nieuwkomers op het gebied van B2B-marketing is om sterk en onbevreesd te blijven bij het werken met mensen die ons of ons vak niet begrijpen – omdat er maar heel weinig zijn – en de resultaten in de gaten te houden. Er is geen grotere vreugde dan dat je de uiteindelijke campagne, het ontwerp of het verhaal ziet winnen, dus stop nooit met pushen."

Jennifer is vermeld als een van de meest invloedrijke vrouwen in B2B-marketing op verschillende van onze jaarlijkse branchelijsten, waaronder '50 invloedrijke vrouwen in B2B-marketing die rockten in 2020'. Jane Bartel Jane Bartel is gepromoveerd tot Director of Content and Search bij TopRank Marketing.

“Een van mijn favoriete dingen van goede B2B-contentmarketing is dat het zo gericht is op het toevoegen van waarde voor het publiek. Meer dan in de B2C-ruimte vragen B2B-contentmarketeers zich af: 'gaat de content die ik produceer de lost het een probleem op?'”

Elizabeth Dieckman Elizabeth Dieckman is gepromoveerd tot directeur productmarketing bij LinkedIn*. Adolfo Alvarado Adolfo Alvarado heeft een nieuwe functie ingenomen als SEO-strateeg bij TopRank Marketing. Amber Naslund Amber Naslund is gepromoveerd tot senior manager marketing solutions bij LinkedIn*.

“Wees nooit bang om paden te verkennen die je nog niet eerder had overwogen. Soms zijn de meest opwindende kansen degene die het meest onverwacht zijn, er niet uitzien als een ladderklimmen, en die niet per se in je plan waren. En dat gevoel van imposter-syndroom? Het is eigenlijk gewoon een teken dat je buiten je comfortzone stapt. Zeg ja tegen de verkennende oproep, wees moedig en erken dat de krachtigste woorden in je loopbaantraject wat als kunnen zijn?”

Amber is vermeld op onze meest recente jaarlijkse lijst van de top 50 B2B-marketingbeïnvloeders, en deelde het digitale podium met onze CEO Lee Odden in een aflevering van LinkedIn's Live with Marketers Home Edition, met de nadruk op 'The Business of Executive Thought Leadership'. Mia Umanos Mia Umanos is gepromoveerd tot chief executive officer bij Clickvoyant. Alexander White Alexander White heeft een nieuwe functie ingenomen als social media en influencer marketing coördinator bij TopRank Marketing. Jason Miller Jason Miller heeft een nieuwe functie aangenomen als marketingdirecteur bij CreativeX.

"Als marketeer is het beste advies dat ik ooit heb gekregen om je te concentreren op je zachte vaardigheden. Er zijn veel slimme marketeers die allemaal weten hoe ze dezelfde dingen moeten doen; de onderscheidende factor is hoe je uitblinkt in creativiteit, probleem- oplossend vermogen en communicatie. Beheers deze vaardigheden, en je zult niet alleen opvallen, maar je zult ook op weg zijn om een sterke marketingleider te worden. Ik heb dit op de harde manier geleerd en de prijs betaald door al vroeg in mijn carrière kansen te verliezen Breng deze vaardigheden onmiddellijk in kaart, verdubbel je en ga aan de slag."

Jason stond op onze meest recente jaarlijkse lijst van de beste B2B-marketingbeïnvloeders, in '50 Top B2B-marketingbeïnvloeders, experts en sprekers om te volgen in 2022' en in onze blik op 'LinkedIn's lijst met 24 B2B-marketeers die u moet Weten." Amy Otis Amy Otis heeft een nieuwe functie aangenomen als accountmanager bij TopRank Marketing. Keith Guse Keith Guse heeft een nieuwe functie aangenomen als associate director social media bij Merck. Nick Nelson Nick Nelson is gepromoveerd tot senior contentmarketingmanager bij TopRank Marketing.

"Wat ik bij TopRank Marketing heb gevonden, is een gastvrije omgeving, zinvol werk, geweldige collega's, duidelijke groeimogelijkheden en een echt gevoel van trots."

Christina Stelene Christina Stelene is gepromoveerd tot directeur van vraaggeneratie en digitale verkoop, training en adoptie Amerika bij SAP. Danielle Motley Danielle Motley heeft een nieuwe functie aangenomen als accountmanager bij TopRank Marketing. Waynette Tubbs Waynette Tubbs heeft een nieuwe functie ingenomen als directeur contentmarketing bij Oracle.

“Maak van je klant de held. Vertel de verhalen van uw klanten over hoe zij problemen met uw product oplossen.”

Waynette was te zien in onze blik op enkele van de inspirerende inhoud die toonaangevende professionals in de marketingindustrie hebben gemaakt, in "10 inspirerende citaten van experts die tijdloze best practices voor contentmarketing eren". Harry Mackin Harry Mackin heeft een nieuwe functie ingenomen als contentstrateeg bij TopRank Marketing. Anna Griffin Anna Griffin heeft een nieuwe functie aangenomen als Chief Marketing Officer bij Intercom. Kay Stone Kay Stone heeft een nieuwe functie ingenomen als directeur social media en influencer marketing bij TopRank Marketing. Mark Barrera Mark Barrera is gepromoveerd tot vice-president van publieks- en inhoudsacquisitie bij TrustRadius.

"Kijk altijd naar manieren om waarde aan een bedrijf toe te voegen die verder gaan dan taken die mogelijk verband houden met uw huidige functie. Hierdoor kunt u meer op u nemen en laten zien dat uw waarde verder gaat dan waarvoor het momenteel wordt gebruikt."

Steve Lewis Steve Lewis heeft een nieuwe functie ingenomen als social media manager bij TopRank Marketing. Virginia Brailey Virginia Brailey heeft een nieuwe functie ingenomen als chief executive officer bij Xemoto.

"Hoezeer ik ook van marketing en technologie hou, er is niets beter dan mensen met verschillende sterke punten bij elkaar te brengen en een sterk team op te bouwen. Als je echt wilt overtreffen op de markt, moet je eerst slagen op de werkplek."

Sam Kirchoff Sam Kirchoff heeft een nieuwe functie aangenomen als internal marketing manager bij TopRank Marketing.

"Ik werk graag bij TopRank omdat het een van de weinige bureaus is waar ik heb gewerkt waar ik me welkom voelde als de persoon die ik was, niet de persoon die ze wilden dat ik was. Ik heb hier twee keer gewerkt: een keer helemaal aan het begin van mijn carrière en nu, tien jaar later, als iemand met meer ervaring. Beide keren heb ik professionele en persoonlijke connecties gemaakt die echt een verschil hebben gemaakt in mijn leven. Het is een gemakkelijke plek om passie te voelen en voor je klanten en collega's te zorgen, omdat diezelfde energie wordt overal om je heen weerspiegeld. Het is een gemakkelijke plek om te zijn."

Brooke Osmundson Brooke Osmundson heeft een nieuwe positie ingenomen als leider van digitale marketing bij Smith Micro Software, Inc. Theresa Dorsey Meis Theresa Dorsey Meis heeft een nieuwe functie ingenomen als contentstrateeg bij TopRank Marketing. Sarah McLaughlin Sarah McLaughlin is gepromoveerd tot vice-president marketing bij R3 IoT Limited.

“Tijdens je marketingcarrière kun je elke ambitie waarmaken. Onderschat je potentieel, bekwaamheid of waarde niet. Ik ging van schoolverlater, naar alleenstaande ouder, naar VP Marketing met vier prachtige dochters. Stel jezelf doelen. Investeer in je persoonlijke groei. En niet regelen. Wanneer je op zoek bent naar je volgende carrièrestap, kies dan een functie, bedrijf of branche buiten je huidige comfortzone. Je zult enorm groeien, zowel persoonlijk als professioneel.”

Sara Varni Sara Varni heeft een nieuwe functie aangenomen als Chief Marketing Officer bij Attentive. Art Allen Art Allen heeft een nieuwe functie ingenomen als contentstrateeg bij TopRank Marketing. Abby Johnson Abby Johnson is gepromoveerd tot directeur communicatie bij Gray.

"Een carrière in marketing is niet voor bangeriken. Er is hard werken, passie, toewijding, continu leren, creativiteit en een vleugje obsessief-compulsief gedrag voor nodig. Maar dat is wat marketeers speciaal maakt. Effectieve marketeers begrijpen dit tegenwoordig complexe, steeds veranderende omgeving en uitdagingen om te zetten in kansen. In de kern gaat marketing over het creëren van ervaringen. Wij, als marketeers, hebben de macht om deze positief of negatief te maken. Dit perspectief blijft mij inspireren."

Abby is te zien geweest in een aflevering van onze jaarlijkse lijst van vrouwen die sociale media rocken, een traditie die we elk jaar hebben voortgezet, inclusief onze meest recente blik op "25 vrouwen met kleur die de B2B-marketing deden in 2021". Dank aan deze topleiders voor het helpen verbeteren van de B2B-marketingindustrie. Dank aan alle getalenteerde B2B-marketingprofessionals hier die onlangs zijn gepromoveerd of nieuwe branchefuncties hebben ingenomen. We zijn er zeker van dat je zult stijgen en nieuwe hoogten zult bereiken als het gaat om de prestaties die je zult leveren in je nieuwe rollen. Onze vorige editie van "Saluting B2B Marketers on the Move" vindt u hier. Als je op zoek bent naar een verandering voor jezelf, bekijk dan zeker onze lijst met actuele vacatures bij TopRank Marketing op onze carrièrepagina. *LinkedIn en SAP zijn klanten van TopRank Marketing.

Het bericht B2B-marketeers in beweging: 2022 biedt nieuwe kansen verscheen eerst op B2B Marketing Blog – TopRank®.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.