6 beste dropshipping-productcategorieën voor verkopers

Leestijd: 7 minuten

Bron

kamerplanten

Wanneer je naar een online winkel gaat en 15 verschillende productcategorieën ziet, zal je vecht-of-vluchtinstinct beginnen. Het is overweldigend om te worden gebombardeerd met een heleboel verschillende opties – en het helpt niet als je niet bekend bent met de bedrijf dat het aan u verkoopt.

Hoewel er veel verleidelijke opties zijn om te verkopen, moeten verkopers een keuze maken en zich in een specifieke niche verdubbelen. Het maakt niet uit of babykleding op dit moment een rage is – je verkoopt hondengerelateerde artikelen. Amazon heeft de infrastructuur en de dollars om zowel babykleding als hondenspeelgoed te verkopen – u waarschijnlijk niet.

Om dissonantie van de kant van klanten te voorkomen en een bedrijf te overbelasten voordat het zelfs maar van de grond komt, hebben we enkele van de beste dropshipping-productcategorieën geïdentificeerd waarmee u rekening kunt houden bij het bepalen wat u wilt verkopen.

Ga aan de slag met het online opbouwen van uw dropshipping-bedrijf met GoDaddy's e-commercehosting .

1. Milieuvriendelijke producten

Consumenten zijn milieubewuster dan ooit en hun gevoelens worden weerspiegeld in hun winkelgewoonten. Uit een onderzoek van GreenPrint bleek dat als een product duidelijk als milieuvriendelijk wordt bestempeld, 78% van de mensen eerder geneigd is om het product te kopen.

Er wordt steeds vaker naar milieuvriendelijke artikelen gezocht naarmate consumenten milieubewuster worden. Uit een PwC-enquête bleek dat 50% van de consumenten wereldwijd zichzelf nu milieuvriendelijker vindt – en 53% koopt duurzamere producten.

Klantenfeedback

Bron

Herbruikbare tassen zijn een belangrijk onderdeel van de verschuiving van de consument naar milieuvriendelijkheid, vooral omdat landen ernaar streven minder afhankelijk te zijn van plastic voor eenmalig gebruik. Het aantal zoekopdrachten naar 'draagtas' (een populair milieuvriendelijk alternatief voor plastic tassen) is in de loop van de tijd geleidelijk gestegen.

draagtas interesse

Bron

Andere producten die je aan je milieubewuste winkel kunt toevoegen zijn bamboeproducten en herbruikbare waterflessen. Bamboe wint aan populariteit onder consumenten omdat het biologisch afbreekbaar is, en bij waterflessen geldt: hoe minder plastic, hoe beter het is voor het milieu.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn de sleutelwoorden als het gaat om milieuvriendelijke artikelen – ze moeten lang mee kunnen gaan. Consumenten waarderen ook stijlvolle producten die naadloos kunnen opgaan in hun typische esthetiek. Overweeg om meer neutraal getinte producten te verkopen, omdat ze overal bij passen.

Belangrijkste tip : Hoewel consumenten steeds meer interesse tonen in milieuvriendelijke producten, ontdekte GreenPrint ook dat dit soort artikelen niet gemakkelijk herkenbaar zijn voor de gemiddelde consument. Verkopers zullen extra werk moeten verzetten met gedetailleerde productbeschrijvingen en SEO om consumenten naar hun site te leiden.

2. Planten en tuinieren

Als je binnen zit, brengt het toevoegen van wat groen dat gevoel van natuur naar binnen. Hoewel nepplanten voor sommigen misschien werken, is er ook vraag naar het echte werk. Volgens de National Gardening Association is de verkoop van kamerplanten in de VS in een periode van drie jaar gegroeid tot $ 1,7 miljard – een stijging van bijna 50%.

Sterker nog, een ScienceDaily-onderzoek heeft aangetoond dat kamerplanten de concentratie en productiviteit tot 15% verbeteren. De planten- en tuinbouwindustrie groeit nu meer dan ooit omdat mensen op zoek zijn naar nieuwe creatieve, rustgevende, niet-digitale verkooppunten, zowel binnen als buiten.

beste dropshipping-producten

Om de groeiende belangstelling van de consument voor kamerplanten te dienen, kunnen dropshippers de items die nodig zijn om planten te onderhouden op voorraad houden – gieters, misters en tuingereedschap zoals troffels en schoppen zijn geweldige startpunten.

Omdat tools echter vaak eenmalige aankopen zijn, moeten verkopers kijken naar producten die leiden tot terugkerende aankopen om vaker te verkopen. Artikelen die bijdragen aan de esthetiek van de planteigenaar, zoals plantenpotten, hangers en decoraties met een plantthema, vallen onder deze categorie omdat ze vaker vervangen zullen worden.

beste dropshipping-producten

Belangrijkste tip : Kamerplanten kunnen sterk variëren in prijs, maar ongeacht de kosten willen planteigenaren hun planten in leven houden. Helaas hebben de meeste eigenaren geen kennis van plantenverzorging. Investeer in educatieve sociale media en blogposts die uw publiek laten zien welke soorten planten ze moeten kopen en hoe ze moeten worden verzorgd.

3. Thuis en op kantoor

De grens tussen thuis en kantoor is bij de consumenten thuis vervaagd, wat zorgt voor een interessante combinatie van categorieën en consumententrends.

Nu de meeste mensen nog steeds vanuit huis werken, zijn videogesprekken het standaardcommunicatiekanaal geworden en besteden werknemers meer aandacht aan hun werkruimte dan ooit. Uit dit CraftJack-onderzoek bleek dat 90% van de respondenten het afgelopen jaar geld heeft uitgegeven aan hun werkruimte.

thuiswerken producten

Bron

Dropshippers kunnen gebruikmaken van al het geld dat wordt geïnvesteerd door externe werknemers met items die de werkruimten en de algehele productiviteit verbeteren. Hoewel stoelen en bureaus in het begin misschien te zwaar zijn, zijn er andere items die de functie van een werkruimte verbeteren, zoals laptopstandaards, webcams, ringlampen, statieven en bureaulampen.

dropshipping producten

Achtenzestig procent van de mensen geeft prioriteit aan het uiterlijk van hun achtergrond – 41% toont kunst, afbeeldingen of decoratie, 29% toont boeken en 27% toont planten. Verkopers kunnen decoratieve items toevoegen, zoals kunstafdrukken, muismatten en kunstmatige planten, die allemaal de schoonheid van werkruimtes naar een hoger niveau tillen.

beste dropshipping-producten 2021

Belangrijkste tip : CraftJack analyseerde ook de verschillende industrieën die prioriteit geven aan het uiterlijk van hun werkruimten (boekhouding en HR kwamen als beste uit de bus). Verkopers kunnen deze informatie gebruiken bij het uitzoeken van doelgroeptargeting en algemene marketingstrategie. Creëer je bereik en kopieer rond de pijnpunten van het publiek.

4. Yoga en wellness

Mensen die vanuit huis werken, zijn op zoek naar manieren om te oefenen en te decomprimeren – yoga is daar steeds meer hun antwoord op. Yogabeoefenaars besteden $ 90 per maand aan yoga, en Statista ontdekte dat meer dan 55 miljoen mensen yoga beoefenen in de VS

Mode, comfort en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van de producten die je gaat verkopen. Consumenten kunnen hun trainingsuitrusting vaak veranderen voor esthetische doeleinden, maar het heeft geen zin om terug te kopen bij een verkoper als de artikelen goedkoop en ongemakkelijk aanvoelen.

Tweeënzestig procent van de consumenten wil dat hun trainingskleding aansluit bij modetrends – iets voor verkopers in deze categorie om in de gaten te houden. Yogamatten en balanceerplanken zijn noodzakelijke uitrusting voor yogabeoefenaars, dus verkopers moeten overwegen deze ook aan hun inventaris toe te voegen.

workout dropshipping

Belangrijkste tip: verkopers in deze categorie moeten niet hypergefocust zijn op het pushen van hun producten, maar investeren in nuttige yoga-gerelateerde inhoud. Lululemon, een populaire verkoper van trainingsuitrusting voor vrouwen, heeft een sectie op zijn website gewijd aan handleidingen en interviews voor zijn publiek. De gecreëerde inhoud verkoopt niets, maar biedt eerder waarde aan hun publiek van wellness-enthousiastelingen door middel van educatieve inhoud.

5. Dierbenodigdheden

Dierbenodigdheden zijn een stabiele categorie die dropshippers moeten overwegen bij het beslissen in welke niche ze willen verkopen. Eigenaren geven elk jaar tot $ 500 uit aan hun huisdieren, en een deel daarvan gaat naar benodigdheden.

De categorie huisdieraanbod kende een hausse in 2020 die waarschijnlijk verband houdt met de toename van de adoptie van huisdieren in 2020 als gevolg van de pandemie. Dierbenodigdheden zijn een toonaangevende industriecategorie in de Verenigde Staten, met een omzet van ongeveer $ 22,1 miljard in 2020. Voerbakken, bedden en speelgoed zijn altijd goede producten om mee te beginnen.

dropshipping voor huisdieren 2021

Verlies van huisdieren is een andere zorg voor eigenaren van gezelschapsdieren – de American Humane Association schat dat "één op de drie huisdieren op een bepaald moment tijdens hun leven verloren zal gaan." Om verlies van huisdieren te voorkomen, wordt eigenaren aangeraden om huisdieren te taggen met een vorm van identificatie. Verkopers zouden moeten overwegen om huisdierlabels, lijnen, halsbanden en trackers aan hun inventaris toe te voegen.

dropshipping voor huisdieren 2021

Belangrijkste tip: voor beginnende eigenaren kan het adopteren en proberen voor een nieuw huisdier te zorgen een leercurve zijn. Richt uw marketing op het helpen van hen bij het navigeren door het bezit van huisdieren – en positioneer uw producten als geweldige hulpmiddelen om hen op hun reis te helpen.

6. Koken en bakken

De belangstelling voor thuis koken en bakken is groter dan ooit: 54% van de mensen kookt meer en 46% van de mensen bakt meer. En in combinatie met de toename van video's met kookthema's op sociale media, is de categorie koken en bakken een goede plek voor dropshippers die op zoek zijn naar de juiste niche.

dropshipping producten

Producten die u in deze categorie kunt overwegen, zijn onder meer keukengerei, opbergdozen, snijplanken – alles dat het proces van koken en het organiseren van de keuken daarna een beetje gemakkelijker maakt. Deze artikelen mogen geen terugkerende aankopen zijn, dus verkopers moeten ook servetten, schorten en placemats aan hun inventaris toevoegen om dingen door elkaar te halen en terugkerende inkomsten voor zichzelf te creëren.

keuken producten

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.