Hoe u uw bureaubedrijf kunt opfleuren door e-commerce Het begin van een nieuw jaar, kwartaal of zelfs maand is een goed moment om eerdere goede voornemens voor uw bedrijf te herzien en ook nieuwe vast te stellen. Het is altijd een goed idee om een idee te hebben van waar uw bedrijf zich momenteel bevindt, maar u wilt ook in de gaten houden waar u naartoe wilt

Leestijd: 5 minuten

Bron

toe te voegen

Het begin van een nieuw jaar, kwartaal of zelfs maand is een goed moment om eerdere goede voornemens voor uw bedrijf te herzien en ook nieuwe vast te stellen. Het is altijd een goed idee om een idee te hebben van waar uw bedrijf zich momenteel bevindt, maar u wilt ook in de gaten houden waar u naartoe wilt.

Het stellen van definieerbare, opzettelijke doelen is een belangrijk onderdeel van het runnen van een succesvol bedrijf. Iedereen heeft bijvoorbeeld een doel om meer geld te verdienen, maar dat is een vrij breed en vaag doel. Misschien wilt u meer geld verdienen, maar hoe gaat u dat doen? Welke plannen heb je om meer geld te verdienen – welke concrete, haalbare stappen ga je nemen? Met andere woorden, hoe ga je meer geld verdienen?

Er is een interessante strategie voor het opbouwen van inkomsten ontstaan voor bureaus. De aanhoudende groei in het gebruik van digitale diensten is verergerd door de COVID-19-pandemie, die mensen en bedrijven ertoe heeft aangezet om nog meer van hun zaken online te doen. Nu de vraag naar deze diensten stijgt, voegen veel bureaus nieuwe aanbiedingen toe aan hun dienstenportfolio als een manier om bestaande klanten te verkopen en nieuwe aan te trekken.

Hoe online te verkopen?
Tips van e-commerce-experts voor eigenaren van kleine bedrijven en aspirant-ondernemers.
Abonneren
Vul een geldig e-mailadres in
Ik stem ermee in om de Ecwid-nieuwsbrief te ontvangen. Ik kan me op elk moment uitschrijven.

Sommige van deze bureaus zijn begonnen met het aanbieden van e-commerce naast hun kerndiensten om hen concurrerend op de markt te houden. Dit is logisch, aangezien e-commerce de laatste tijd een enorme groei heeft doorgemaakt.

Het toevoegen van nieuwe diensten zoals e-commerce roept echter de vraag op: moet u deze nieuwe digitale diensten in-house bouwen en lanceren, of samenwerken met een ander bedrijf om hun diensten door te verwijzen of door te verkopen?

Het van de grond af opbouwen van een nieuwe service lijkt misschien aantrekkelijk aan de buitenkant, maar tenzij je wat tijd en kapitaal te besteden hebt, is het waarschijnlijk de beste keuze om een partnerschap aan te gaan met een bewezen speler in welke serviceruimte je ook bent overwegen.

Ecwid is een marktleider in zowel het leveren van e-commercediensten als het aangaan van zakelijke partnerschappen met een reeks bedrijven – waaronder digitale bureaus – om hen in staat te stellen e-commerce rechtstreeks aan hun klanten te verkopen en hun zakelijke servicesuite te moderniseren.

Maar hoe gaat een bureau over tot het vormen van dit soort partnerschap en hoe begint het met het aanbieden van e-commerce aan zijn klanten? Lees verder om te zien hoe uw bedrijf snel (en gemakkelijk!) e-commerce kan gaan verkopen met een van ‘s werelds beste e-commerceplatforms.

1. Bepaal welke partnerschapsoptie geschikt is voor uw bedrijf

Bij Ecwi weten we dat de behoeften van klanten en bedrijven voortdurend evolueren. Daarom bieden we een scala aan partnerschapsopties en -niveaus, zodat u e-commerce op maat kunt afstemmen op uw zakelijke behoeften, inclusief verwijzen en doorverkopen.

Sommige van onze partners verwijzen hun klanten liever door naar het bekroonde e-commerceplatform van Ecwid. Deze optie vraagt heel weinig van u, de partner: u geeft uw klanten gewoon uw unieke verwijzingslink en ontvangt een levenslange commissie van 20% wanneer iemand zich aanmeldt voor een betaald abonnement en u blijft zo lang verdienen omdat ze hun account actief houden.

Sommige van onze partners bouwen ook apps voor de bruisende app-markt van Ecwid en krijgen hun app voor duizenden verkopers over de hele wereld. Het aanvraagproces is eenvoudig en het brengt je in contact met het Ecwid-team om zaken als facturering en het starten van de eigenlijke app te bespreken.

De meeste van onze partners verkopen echter de e-commerceoplossing van Ecwid door. Hierdoor kunnen ze de e-commercediensten verkopen waar hun klanten naar hunkeren zonder de oplossing helemaal opnieuw te bouwen (en mogelijk hun financiën in chaos te storten). En dankzij onze toonaangevende white label-opties kunt u e-commerceservices verkopen die zo nauw aansluiten bij uw branding en logo‘s als u maar wilt! (Je kunt er ook voor kiezen om de e-commerce die je doorverkoopt co-branden te geven en gebruik te maken van het bekende merk van Ecwid naast dat van jezelf.)

2. Bepaal uw prijsmodel en andere details

Een van de grote voordelen van het doorverkopen van de e-commercediensten van Ecwid is dat u uw eigen prijzen kunt bepalen. Verkoop het als een full-price stand-alone service? Zeker wel! Met korting verkopen als aanvulling op een aantal van uw kernaanbiedingen? Absoluut!

Als wederverkoper zit u aan het stuur, want wanneer u samenwerkt met Ecwid, krijgt u toegang tot grote kortingen op plannen die u aan uw klanten kunt doorverkopen tegen elke prijs die u maar wilt. Je kunt de prijs ook in de loop van de tijd wijzigen als je doelen veranderen, waardoor je de flexibiliteit hebt die je nodig hebt wanneer je die nodig hebt.

U verkoopt dus niet alleen Ecwid e-commerce door; u verkoopt nog een geweldige service die deel uitmaakt van uw bedrijf, en met een bijpassende prijs.

3. Bouw interesse op met door Ecwid gemaakt onderpand

Als je eenmaal hebt bepaald hoe (en voor hoeveel) je e-commerce gaat verkopen en je overeenkomst met Ecwid hebt ondertekend, wil je je klanten laten weten dat deze geweldige nieuwe service binnenkort voor hen beschikbaar zal zijn. Klinkt als veel werk, toch?

Maak je geen zorgen — Ecwid Partners krijgen toegang tot onze uitgebreide bibliotheek met kant-en-klaar materiaal dat je kunt hergebruiken zoals jij dat wilt. Ontdek reclame- en marketingtools die u tijd en geld besparen: instructievideo’s, go-to-market playbooks, afbeeldingen, banners en meer. Zo kunt u zich concentreren op het leveren van de zakelijke services die uw klanten nodig hebben.

4. Lanceer!

Als die drie dingen zijn geregeld, kun je beginnen met aftellen naar je lanceringsdatum en je nieuwe inkomstenstroom!

Als Ecwid-reseller hebben uw klanten binnenkort toegang tot geavanceerde, door de cloud gehoste e-commerce die door G2 als de snelste implementatie is beoordeeld – wat betekent dat u en uw klanten hun winkels in een mum van tijd kunnen opzetten en verkopen, dus ze zullen ‘ t hebben ook vertragingen bij het stimuleren van hun eigen inkomsten.

We hopen dat dit nuttig is geweest, maar we willen weten: heeft u eerder een nieuw aanbod aan uw servicesuite toegevoegd? Heb je het in eigen beheer gekweekt of ben je een samenwerking aangegaan met een ander bedrijf? Laat het ons weten in de comments!

Doorverkopen, verwijzen, apps bouwen. Word lid van het Ecwid-partnerprogramma en help bedrijven van over de hele wereld meer te verkopen.
Leer meer

Wilt u meer weten over het laten groeien van uw bedrijf met het Ecwid Partner Programma?

 • Hoe u geld kunt verdienen als Ecwid-partner
 • Waarom is het nu het perfecte moment om e-commerce aan te bieden?
 • Vijf factoren voor partnersucces in e-commerce
 • Wat is Headless Commerce?
 • Hoe en waarom u terugkerende inkomsten aan uw digitale bureau moet toevoegen
 • Waarom het toevoegen van CRM een no-brainer is voor uw kleine onderneming
 • Hoe een breukbestendig e-commerceplatform te lanceren met Ecwid?
 • Hoe het toevoegen van e-commerce uw bedrijf toekomstbestendig maakt
 • Waarom Ecwid het beste e-commerceplatform voor partners is
 • 5 manieren om een relatie op te bouwen met uw klanten en klanten
 • Word een Ecwid-partner en laat uw bedrijf groeien om klanten te helpen
 • Waarom u en uw klanten een White Label-oplossing nodig hebben met Ecwid
 • Hoe u de inkomsten voor marketingbureaus kunt verhogen

Het bericht Hoe u uw bureaubedrijf kunt opfleuren door e-commerce toe te voegen verscheen voor het eerst op Ecwid | E-commerce winkelwagen.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.