SEO onmogelijk gemaakt door Google

Leestijd: 2 minuten

Waarom doet Google zo moeilijk?

Er is voor zoekresultaten maar 1 ding dat Google belangrijk vindt en dat is de best mogelijke webpagina’s het hoogst laten ranken. Dit lijkt een best makkelijke opgave voor de zoekreus maar seo specialisten wisten jaar en dag die rankings te beïnvloeden. Uiteindelijk kwamen webpagina’s als beste vindbaar door manipulatie en niet door kwaliteit.

Google heeft een hekel aan SEO specialisten

Juist omdat SEO specialisten het voor elkaar kregen om niet de beste pagina het hoogst te laten ranken is de liefde ver te zoeken. Dit mondt zich uit in heel nare situaties zoals onwaarheden verkondigen. Door experts op het verkeerde been te zetten hoopte Google om van grote problemen af te komen. Echter zijn specialisten slim genoeg om dit te doorzien.

Experts zijn slim maar Google heeft antwoord

Experts kunnen veel testen en meten hierdoor kunnen we zeker weten of Google de waarheid spreekt of niet helemaal. Maar wij hebben niet zomaar te maken met slimme mensen, dit zijn ongetwijfeld de meest intelligente mensen die de zoekreus zich maar kan wensen. Uiteraard zijn ze met een antwoord gekomen om SEO te vernietigen en de zoekresultaten van eerlijk verdiende webpagina’s te voorzien.

Experts zetten Google schaakmat (voorlopig)

Waar de 1 een slot maakt heeft een ander er een sleutel voor ontwikkeld. Laat zeggen dat Google haar nieuwe imposante slot roet in het eten gooit bij nagenoeg 100% van de SEO specialisten. Search Engine Optimization die we al jaren kennen is niet langer meer van toepassing. Maar zoals je zal verwachten geven de beste specialisten ter wereld niet zomaar op en hebben de oplossing weten te ontrafelen.

seo cursus kopen
Koop de Alles in 1 Cursus

Uitleg en oplossingen

Zit jij ook met jouw handen in het haar doordat de vindbaarheid van jouw website aan het kelderen is, of dat zoekwoorden laten ranken niet meer wilt lukken?

De alles in 1 cursus van ZelfRanken.nl helpt je uit de brand en maakt je SEO sterker dan ooit.

Geef een reactie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.