Zijn SEO experts geschiedenisleraren geworden ?

Leestijd: 2 minuten

Bijblijven van ontwikkelingen

Het zijn van SEO specialist is 1 van die beroepen met hoge regelmaat ontwikkelingen. Google updates meermaals per jaar haar algoritmes en wij moeten bijblijven of anders achterblijven.

Grootste Google Update Ooit

We begeven ons midden in een tijdsbestek waarin Google de grootste transitie ooit aan het doorvoeren is. Het is daarom uiterst belangrijk voor SEO specialisten geworden (en iedereen die eigen SEO verzorgt) om bij te blijven.

Wat is ervaring nog waard ?

Experts die niet de nieuwste opleidingen hebben gevolgd maar het moeten hebben van ervaring gaan het (helaas) erg zwaar krijgen. Het punt is momenteel bijblijven of achterblijven. Opgedane ervaring kan nu eenmaal niet worden meegenomen in het optimaliseren van vandaag.

Opdrachtgevers Opgelet

SEO uitbesteden stond al niet hoog in vaandel omdat iedereen zich zomaar specialist kan noemen. Nu is het echter nog erger geworden om een echte specialist te vinden. Er zijn nu eenmaal behoorlijk veel achterblijvers die alsnog hun ervaring ten gelde willen maken. Stel vragen aan de specialist voordat je jouw opdracht gaat uitbesteden. Krijg je een antwoord dat duid op jarenlange ervaring, zou dit een rode vlag bij je moeten geven.

Niks meer over van Onsite en Offsite SEO

Alles wat we zo goed beheerste aan optimalisaties is niet langer meer van toepassing. Vreselijk pijnlijk om te bedenken dat investeringen in tijd en geld van vorig jaar (2022) bijna niks meer waard is. Exacte en gedeeltelijke zoekwoorden samen met entiteiten maken de dienst uit in kunstmatige intelligenties. Dit is zo anders dan we gewent zijn en geldt voor zowel onsite als offsite.

Nieuwe open kansen

Door zoveel verandering openen er deuren waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden. Spannende nieuwe tijden zijn aangebroken. Ongetwijfeld dat niet iedereen in dit nieuwe hoofdstuk meegaat, maar anderen zullen zich weer aansluiten. Het is alleen een kwestie van willen leren. Heb je altijd al specialist in SEO willen worden? Stap nu in, je bent er net zo vroeg bij als iedereen dus alle kansen staan voor je open.

seo cursus kopen

Online SEO cursus

Leren op momenten dat het jou het beste uitkomt. Onze online SEO cursussen bestaan uit video’s. We leggen uit en doen het voor. Je behoudt altijd toegang dus geen limieten.

Gratis nieuwe updates zodra er nieuwe technieken beschikbaar zijn.

Koop nu

Geef een reactie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.