Oost Indische autoriteit

Leestijd: 2 minuten

Telt autoriteit niet meer voor SEO?

Autoriteit telt (nog) wel voor SEO maar niet alles. Door de overname van kunstmatige intelligentie (waar Google nu op draait) is het allemaal zeer selectief geworden. Pagina’s die wel voldoen geven autoriteit door. Pagina’s die niet door de  SpamBrain keuring zijn gekomen zullen geen autoriteit doorgeven.

SEO tools geven onjuiste waarde

Erg jammer voor ons maar wel een goede zet van Google is het stukken lastiger maken van juiste autoriteit score. De grootste tools ter wereld welke de meeste seo-ers wel in hun gereedschapskist hebben zijn hierdoor niet goed genoeg meer.

Wanneer wordt autoriteit wel meegeteld?

Webpagina’s die de juiste en veel entiteiten in het content bevatten die de exacte zoekterm (EMQ) ondersteunen worden gezien als toegevoegde waarde pagina’s. Dit zijn dan ook de webpagina’s die in de Google index staan en blijven. Maar we kunnen helaas niet zeggen dat een geïndexeerde pagina toegevoegde waarde bevat. Het is geheel aan Google om ergens waarde aan te geven of niet, en wij hebben niet de tools (deze bestaan niet) om te zien welke pagina’s waarde bevatten en welke niet.

Webpagina’s met toegevoegde waarde aanmaken

We kunnen erachter komen welke entiteiten de aangemaakte pagina moet bevatten. Als we dit ook doen weten we zeker dat de webpagina toegevoegde waarde heeft om aan jouw website aan autoriteit door te geven.

cursus autoriteit
Koop nu

Cursus autoriteit verhogen

De seo cursus van ZelfRanken bevat tevens het belangrijke onderdeel verhogen van autoriteit.

Hierbij krijg je gratis toegang tot ons netwerk om webpagina’s aan te maken die toegevoegde waarde bevatten.

Leer hoe je entiteiten voor jouw zoekwoord kan vinden en breng dit direct in de praktijk.

Geef een reactie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.