Tools die je SEO niet meer meehelpen

Leestijd: 2 minuten

Waarom zijn SEO tools niet meer functioneren

SEO tools blijken niet klaar te zijn voor de nieuwste Google update, en hoe konden ze, deze verandering is de grootste die Google ooit heeft gemaakt. De verschillen van toen en nu zijn zo groot. Het oude systeem waarmee tools werken geven daarom geen profijten meer om vindbaarheid te verbeteren.

Bekende SEO plugins in nood

Wie WordPress gebruikt heeft vast en zeker een plugin als Rank Math of Yoast geïnstalleerd. Al deze tools zijn nu in zwaar weer terecht gekomen omdat de werking niet is geschikt voor huidige optimalisaties. Het meest belangrijke dat gewoon is blijven werken zijn de invullingen voor pagina titel met beschrijving. Maar jammer genoeg zijn ook deze scores niet langer meer betrouwbaar.

SemRush en Ahrefs

De grootste namen voor SEO tools blijven ook niet gespaard. SemRush en Ahrefs zijn wereldwijde koplopers als het gaat om belangrijke SEO data te verschaffen. Het probleem blijft echter het zelfde. De vernieuwing van Google sluit niet langer meer aan de werking van deze tools.

Zijn er nog tools die nog wel werken ?

Eigenlijk zijn er geen tools die je SEO net zo verbeteren als voorheen. Het wachten is op geschikte updates zodat we met ons allen weer kunnen optimaliseren met goed gereedschap. Tot die tijd zit er niks anders op dan weten wat er allemaal bij Google is veranderd en dit slim gebruiken in je eigen website.

seo cursus kopen
Koop nu

Kunstmatige en jouw intelligentie

Het goede nieuws is dat we best zonder tools kunnen we hebben immers de best mogelijke gereedschap op onze schouders. Daarbij kunnen we kunstmatige intelligentie ook voor ondersteuning inzetten.

We gaan het makkelijk redden en besparen veel geld uit. Alles wat je moet weten wordt uitgelegd en voorgedaan in onze online SEO video cursussen.

Geef een reactie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.