Beste kopteksten voor Google

Leestijd: < 1 minuut

SEO kopteksten

Nooit meer zal je jezelf afvragen welke kopteksten te gebruiken. Dat ze belangrijk voor SEO zijn dat wist je vast al. Dat ze het verschil maken tot pagina’s die hoog ranken en niet geïndexeerd worden is misschien nieuw.

HEAT klaar

Helpfull Expertise Authority Trust allemaal in kopteksten. Kunstmatige intelligentie BERT van Google geeft je de ene pluspunt naar de andere. Is je inhoud helpend? Ben jij de expert met autoriteit op jouw gebied en is je pagina te vertrouwen? Zorg dat elke webpagina die je wilt laten ranken standaard is uitgerust met HEAT !

Topical Cluster klaar

1 Pagina blijft on topic maar hierdoor kan je niet alle entiteiten benoemen. De paragrafen onder je kopteksten willen graag intern linken. Hoe dit precies werkt? Zie onze cursus en krijg die uitleg in video voorgeschoteld.

AI kopteksten cursus

Cursus Pagina SEO

Wat behoort een pagina te bevatten om aan SEO te voldoen? Leer over entiteiten en NLP met de kunstmatige intelligenties die Google rijk is.

Zoekmachineoptimalisatie is nog nooit zo moeilijk geweest maar als je weet wat je doet gaat het makkelijker dan ooit te voren.

Koop nu

Geef een reactie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.