Meta Data Voor RankBrain

Leestijd: 2 minuten

Meta tags en RankBrain van Google

1 Van de meest bekende en sterke optimalisaties zijn het invullen van meta tags zoals die voor pagina titel en beschrijving. Echter is er in begin 2023 van alles verandert in Google waardoor oude seo kennis niet langer meer werkt. Sterker nog, hoe beter je probeert te optimaliseren hoe verder naar beneden je in de zoekresultaten verdwijnt.

Deze SEO plekken dienen perfect te worden benut, RankBrain, de kunstmatige intelligentie van Google beoordeelt deze. Maar er is nog een AI die checkt en dat is SpamBrain. Het is deze kunstmatige intelligentie die oude SEO juist afstraft en je verder naar beneden plaatst.

SpamBrain het probleem van SEO

Niet alleen met SEO meta data maar alle optimalisaties worden gecheckt door SpamBrain. Het is een probleem voor zoekmachineoptimalisatie als deze kunstmatige intelligentie jouw webpagina interessant vindt. Dit is er dus eentje om te ontlopen, maar hoe? Leer er alles over in onze SEO cursus.

Meta Data de basis van Pagina SEO

Ben je jouw webpagina aan het optimaliseren dan kom je niet om metadata heen. Het is dan ook een absolute must have it right om zoal zo vindbaar te worden. Heb de basis van RankBrain al goed en je bent goed op weg je zichtbaarheid te vergroten. Maar uiteraard blijft SEO hier niet bij. Er is nog zoveel te optimaliseren. Gelukkig geeft ZelfRanken.nl je alle kennis die je nodig hebt.

Cursus SEO incl. metadata

Leer hoe de nieuwste SEO wordt gedaan. Onze cursus behandelt alle meest belangrijke onderdelen waaronder het invullen van meta-data.

Voor slechts een eenmalige uitgave blijf je voor altijd up-to-date en leer je de nieuwste optimalisatie technieken die er zijn.

Meta Data geheimen die je nooit eerder had vernomen in de SEO cursus van ZelfRanken.nl

Geef een reactie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.