BERT uitgelegd in toegevoegde cursus

Leestijd: < 1 minuut

Nieuwe cursus bijgeschreven

Er is weer nieuw lesmateriaal bijgekomen. Onze alle SEO in 1 cursus pakket wordt alsmaar voller en beter met de meest up-to-date informatie in Nederland.

Deze video vertelt de wetenschap over kunstmatige intelligentie BERT.

meer informatie
BERT

Waarom belangrijk om te weten ?

De AI module BERT begrijpt teksten en controleert deze op waarheid. Alles wat je schrijft dient zo juist mogelijk te zijn. Voor seo zijn er entiteiten nodig om BERT gunstig te stellen waardoor jouw webpagina hoger gaat ranken. In onze cursus hoor en zie je precies wat het beste te doen. Leer deze belangrijke tak in zoekmachine optimalisatie nu op ZelfRanken.nl

Google’s kunstmatige intelligentie BERT

Wat beoordeelt BERT van Google? De kunstmatige intelligentie is een geniale die elke webpagina begrijpt. Wat kunnen wij met deze wetenschap zodat we hoog in de resultatenpagina kunnen komen? Je leert het allemaal in onze laatst bijgeschreven SEO cursus.

cursus BERT

Heb jij ons pakket nog niet ?

Met alle veranderingen die Google momenteel aan het ondergaan is is het pompen en erbij blijven. Wij helpen jou je schaapjes op het droge te helpen en te behouden.

Onze SEO is de allerbeste en meest up-to-date in Nederland. Inclusief updates en gebruik van ons linkbuilding netwerk.

Koop nu

Geef een reactie

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.