Afscheid van Sarah

Bron

Hallo, Moz-vrienden … Ik meld me af op de blog na een heerlijk wilde rit van 14 jaar in Moz. Het is tijd voor mij om verder te gaan en ruimte te maken voor nieuwe stemmen, nieuwe leiders. Ik ben zo dankbaar voor de manier waarop je mij en Moz door de jaren heen hebt aangemoedigd en uitgedaagd. Uw levendige betrokkenheid heeft ons geholpen om het bedrijf te worden dat we nu zijn.

Ik ga de winter vrij nemen om na te denken, te rusten en mijn dierbaren te koesteren. Ik weet niet wat de toekomst voor mij in petto heeft, maar ik weet dat het een groot avontuur zal worden.

Ik voel me goed nu ik weet dat ik Moz, en jullie allemaal, in goede handen achterlaat. Het is nog maar het begin van een spannend nieuw hoofdstuk – als je onze nieuwste Performance Metrics en True Competitor- releases nog niet hebt gezien, moet je ze eens bekijken – je staat voor een echte SEO-traktatie.

Ik zal blijven duimen voor jullie allemaal, en natuurlijk voor Moz. Ik wens je vreugde, moed, succes en liefde op je reizen. Bedankt voor de kans van je leven om samen met jou te leren en te groeien.

Beste wensen,

Sarah