Leestijd: 4 minuten

Bloggen voor zoekmachine optimalisatie? Bij ons kan je vele blogs posten op het privé netwerk van ZelfRanken.nl. Post jouw blogs met onze optimalisatie kennis en je werkt aan de best mogelijke linkbuilding van Nederland.

Gratis gast blogs posten bij SEO cursus

We vertellen je graag in onze SEO cursus hoe je de hoogst mogelijke overeenkomst tussen blogpagina en jouw website of webwinkel kan verkrijgen. Dit om de hoogste SEO profijten te waarborgen én ons netwerk te beschermen. We bieden op dit moment ruim 20 blogsites op ons netwerk aan. Met regelmaat schrijven we er meer bij en ook deze zijn gratis tot jouw beschikking.

seo cursus kopen

De beste en goedkoopste manier voor blog posten

Een gastblog posten kost gemiddeld 100 Euro bij ons is dat gratis. Het enige dat we vragen is om de kennis eigen te zijn die jouw inzettingen daadwerkelijk tot profijten maakt.

SEO CURSUS voor slechts 199,- Euro ex BTW

Bespaar alleen al 2.000 Euro op blog posten kosten

Het blogsitenetwerk van ZelfRanken.nl

We zijn trots op ons eigen blogsitenetwerk daarom heerst er ook kwaliteitscontrole. Geposte blogs moeten een minimale optimalisatie score van 80 van Rank Math Premium behalen om te mogen blijven. Zo beschermen wij onze sites en weten zeker dat er voor jou gunstige seo profijten zijn.

Screenshot 2023-04-14 at 14-09-03 Blogsite domeinen

Zelf blogposts schrijven

Hoe meer woorden en hoe beter de tekst des te profijtelijker jouw linkbuilding wordt. Het meest belangrijke is overeenkomst tussen blogpagina en jouw site. Je leert in onze cursus hoe je gemakkelijk aan voldoende bewezen teksten komt zodat je lekker snel kan bloggen. Extra optimalisaties als afbeeldingen toevoegen valt onder de vele mogelijkheden.

Werken met Elementor pro en Rank Math premium

Alle blogsites zijn standaard uitgerust met het beste zoals Elementor pro en SEO plugin Rank Math premium. Op deze manier kan je 100% je eigen blog invulling geven terwijl de zoekmachine optimalisatie meer dan uitstekend is. Dit zijn de plekken waar je graag een backlink op wilt hebben.

Dubbele indexers aanwezig

Een blog schrijven en je link(s) erin verwerken werkt alleen maar als je blogpost ook echt door Google is geïndexeerd. Om hier zeker van te zijn hebben we 2 onafhankelijke indexers geïnstalleerd die hiervoor zorg dragen.

Schema Json-LD geaccepteerd

Naast je backlinks gunnen we je ook verwijzingen vanuit schema Json-LD scripten. Dit zijn extra SEO ondersteuningen die elk jaar belangrijker worden. Jouw blogposts zijn helemaal klaar voor nu en de toekomst. Uiteraard leer je in de cursus seo hoe zelf geavanceerde schema te schrijven.

Schrijf elk blog op uniek IP adres

Omdat unieke IP adressen belangrijk zijn voor linkbuilding hebben we elke blogsite op een andere hosting ondergebracht.

Haal het meeste uit bloggen

Er alleen voor staan? Wie wilt dat nu. Daarom bieden we je onze kennis in gemakkelijk te begrijpen video’s aan. Haal het meeste uit bloggen in het minste tijd.

Conclusie blogplatformen

Als het gaat om het kiezen van een platform om op te bloggen, zijn er tal van opties beschikbaar. WordPress is echter de leider in de blogwereld en biedt krachtige functies en aanpassingsmogelijkheden. Het is SEO-vriendelijk en biedt een geweldige interface waarmee je snel en gemakkelijk berichten en pagina’s kunt maken en publiceren.

Als je serieus bent over bloggen en de kracht van een zelf-gehoste WordPress-site wilt ervaren, is dit de beste optie. Als je echter een beginner bent en geen ervaring hebt met het opzetten van een website, is WordPress.com een goede plek om te beginnen. Andere platforms zoals Hubspot CMS, Tumblr, Wix en Squarespace bieden ook geweldige functies en sjablonen, maar hebben beperkte aanpassingsmogelijkheden en SEO-mogelijkheden.

Kortom, het kiezen van het juiste platform hangt af van je behoeften en ervaring. Het belangrijkste is om te beginnen met bloggen en jezelf te laten zien aan de wereld. Blogkracht is echt en kan je helpen om jezelf te laten horen en je publiek te vergroten. Kies het platform dat het beste bij je past en begin vandaag nog met bloggen!

Automatisch blog laten posten

Om alles handmatig te schrijven is ongetwijfeld geen optie. Langdurig tijdverdrijf met eerlijk gezegd minder SEO effect omdat het buitenlandse PBN domeinen zijn. Daarom blijft ons Nederlands Netwerk beter om te gebruiken.

Hoewel als de geïnvesteerde tijd drastisch afneemt door middel van een SEO-tool in te zetten die automatisch je blogs kan posten is het zeker de moeite waard.

Vragen over blog posten?