Leestijd: 5 minuten

seo Netwerk voor gastbloggen

Bloggen voor zoekmachine optimalisatie? Bij ons kan je vele blogs posten op het privé netwerk van ZelfRanken.nl. Post jouw blogs met onze optimalisatie kennis en je werkt aan de best mogelijke linkbuilding van Nederland.

seo cursus kopen
Koop nu

De beste en goedkoopste manier voor blog posten

Een gastblog posten kost gemiddeld 100 Euro bij ons is dat gratis. Het enige dat we vragen is om de kennis eigen te zijn die jouw inzettingen daadwerkelijk tot profijten maakt.

SEO CURSUS voor slechts 422,- Euro incl. BTW

Bespaar alleen al 2.000 Euro op blog post kosten

Gratis gast blogs posten bij SEO cursus

We vertellen je graag in onze SEO cursus hoe je de hoogst mogelijke overeenkomst tussen blogpagina en jouw website of webwinkel kan verkrijgen. Dit om de hoogste SEO profijten te waarborgen én ons netwerk te beschermen. We bieden op dit moment ruim 20 blogsites op ons netwerk aan. Met regelmaat schrijven we er meer bij en ook deze zijn gratis tot jouw beschikking.

Het blogsitenetwerk van ZelfRanken.nl

Ons netwerk voor externe blogposts is misschien wel het meest geoptimaliseerde van Nederland, we bieden:

  • Unieke IP adressen
  • Elementor Pro
  • Rank Math Pro
  • Dubbele indexers
  • Acceptatie van eigen schema Json-LD script
  • Met voorpagina link

Zelf blogposts schrijven

Hoe meer woorden en hoe beter de tekst des te profijtelijker jouw linkbuilding wordt. Het meest belangrijke is overeenkomst tussen blogpagina en jouw site. Je leert in onze cursus hoe je gemakkelijk aan voldoende bewezen teksten komt zodat je lekker snel kan bloggen. Extra optimalisaties als afbeeldingen toevoegen valt onder de vele mogelijkheden.

Werken met Elementor pro en Rank Math premium

Alle blogsites zijn standaard uitgerust met het beste zoals Elementor pro en SEO plugin Rank Math premium. Op deze manier kan je 100% je eigen blog invulling geven terwijl de zoekmachine optimalisatie meer dan uitstekend is. Dit zijn de plekken waar je graag een backlink op wilt hebben.

Dubbele indexers aanwezig

Een blog schrijven en je link(s) erin verwerken werkt alleen maar als je blogpost ook echt door Google is geïndexeerd. Om hier zeker van te zijn hebben we 2 onafhankelijke indexers geïnstalleerd die hiervoor zorg dragen.

Schema Json-LD geaccepteerd

Naast je backlinks gunnen we je ook verwijzingen vanuit schema Json-LD scripten. Dit zijn extra SEO ondersteuningen die elk jaar belangrijker worden. Jouw blogposts zijn helemaal klaar voor nu en de toekomst. Uiteraard leer je in de cursus seo hoe zelf geavanceerde schema te schrijven.

Schrijf elk blog op uniek IP adres

Omdat unieke IP adressen belangrijk zijn voor linkbuilding hebben we elke blogsite op een andere hosting ondergebracht.

Haal het meeste uit bloggen

Er alleen voor staan? Wie wilt dat nu. Daarom bieden we je onze kennis in gemakkelijk te begrijpen video’s aan. Haal het meeste uit bloggen in het minste tijd.

Conclusie blogplatformen

Als het gaat om het kiezen van een platform om op te bloggen, zijn er tal van opties beschikbaar. WordPress is echter de leider in de blogwereld en biedt krachtige functies en aanpassingsmogelijkheden. Het is SEO-vriendelijk en biedt een geweldige interface waarmee je snel en gemakkelijk berichten en pagina’s kunt maken en publiceren. Als je serieus bent over bloggen en de kracht van een zelf-gehoste WordPress-site wilt ervaren, is dit de beste optie. Als je echter een beginner bent en geen ervaring hebt met het opzetten van een website, is WordPress.com een goede plek om te beginnen. Andere platforms zoals Hubspot CMS, Tumblr, Wix en Squarespace bieden ook geweldige functies en sjablonen, maar hebben beperkte aanpassingsmogelijkheden en SEO-mogelijkheden. Kortom, het kiezen van het juiste platform hangt af van je behoeften en ervaring. Het belangrijkste is om te beginnen met bloggen en jezelf te laten zien aan de wereld. Blogkracht is echt en kan je helpen om jezelf te laten horen en je publiek te vergroten. Kies het platform dat het beste bij je past en begin vandaag nog met bloggen!

Waarom is het schrijven van blogs zo belangrijk?

Als ervaren SEO-content schrijver en expert in SEO, begrijp ik het belang van effectieve blogplaatsing. Een blog, ook wel bekend als een weblog, is een online dagboek of verslag dat op een website wordt bijgehouden. Het unieke aspect van een blog is dat het meestal in chronologische volgorde verschijnt, waardoor de lezers een gestructureerd overzicht krijgen van de bijgewerkte inhoud.

Als auteur of blogger bied je via je blog een logboek van informatie aan aan je publiek, de bezoekers van je website. Dit kunnen verschillende vormen aannemen, zoals tekst, foto’s, video’s (vlogs) of audio (podcasts). Het aantrekkelijke aspect van blogs is dat ze lezers vaak de mogelijkheid bieden om reacties onder de berichten te plaatsen, zodat er een interactieve dialoog kan ontstaan.

Een blog is een persoonlijk en gespecialiseerd platform waarop je je mening, passie en expertise kunt delen. Het karakter van een blog maakt het interessant voor bezoekers die specifieke informatie of inzichten zoeken. Bovendien biedt een blog ook mogelijkheden om geld te verdienen, bijvoorbeeld door middel van advertenties of sponsoring.

Er zijn verschillende platforms en websites beschikbaar voor het hosten van blogs. Enkele bekende opties zijn Tumblr, WordPress en Blogger. Bovendien kunnen sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter ook dienen als huizen voor blogs. Twitter staat zelfs bekend als het meest prominente platform voor microblogging, waar je kortere berichten kunt delen en interactie kunt hebben via instant messaging.

Of je nu een persoonlijke blog, een zakelijke blog of een blog voor een specifieke niche hebt, het plaatsen van regelmatige, boeiende en geoptimaliseerde inhoud is essentieel. Hierdoor trek je meer bezoekers aan, vergroot je je publiek en creëer je mogelijkheden om je persoonlijke merk op te bouwen, je expertise te tonen en zelfs geld te verdienen met je passie. Het effectief gebruik van zoekmachineoptimalisatie (SEO), waaronder relevante trefwoorden, interne en externe links en andere optimalisatietechnieken, kan je helpen om je blog beter vindbaar te maken en een groter publiek te bereiken.

Kortom, het plaatsen van blogs op een website is een krachtige manier om informatie, verhalen en inzichten te delen met je publiek. Het biedt een persoonlijk platform waarop je je mening kunt uiten, je passie kunt tonen en zelfs kunt verdienen. Door gebruik te maken van de juiste SEO-technieken en platforms kun je je blog optimaliseren voor zoekmachines en sociale media, waardoor je bereik en invloed toenemen.

Vragen over blog posten?