Leestijd: 4 minuten


Stappen verder met gratis informatie

Op zelfranken.nl vindt je gratis seo-technieken die al beter zijn dan waar in NL je ook gaat. Waarom? Goede karma! 🙂

Wij helpen je om bovenaan in Google te komen voor 0 euro. Toch net niet gehaald omdat jouw zoekwoorden een hogere concurrentie kennen?

We blijven je ondersteunen. In dit geval heeft je site de betere seo-technieken nodig. Ok, we kunnen niet alles gratis weg blijven geven. Maar je weet nu wel waar je jouw geld aan uit geeft.

Geavanceerde Google seo technieken

Wat je bij zelfranken.nl tegenkomt heb je vast nog niet eerder gezien. Dit komt omdat wij ons bezighouden met geavanceerde seo. Dit gaat de basis seo ver voorbij en daarom komen zoekwoorden eindelijk eens bovenaan in Google te staan.

Iedereen kan bovenaan in Google komen

Het lijkt er misschien op dat alleen de grote bekende websites altijd bovenaan in Google worden vernoemd. Dit komt hoofdzakelijk omdat deze sites wel erg sterke seo en linkbuilding hebben. Het is geen toeval dat slechts een handje vol altijd met de eer strijkt. Als jij een betere site neerzet dat meer en uitgebreider over het onderwerp gaat en offsite seo (linkbuilding, social stacking, authority verhogen) hebt geoptimaliseerd is er géén excuus meer om niet bovenaan in Google te staan.

bovenaan in google Zelf Ranken

Zelfranken.nl tot uw dienst

Onze specialisme is om jou daar te krijgen waar je wilt zijn. Of je nu een website hebt om je diensten in aan te bieden, regionaal of landelijk. Een webwinkel of blog bezit, het juiste steuntje in de rug komt van zelfranken.

Zelf je website bovenaan in Google plaatsen gaat lukken met een beetje hulp van zelfranken.nl

De eerste stap is makkelijk, je maakt hier en nu een gratis account op deze website aan. Daarna kom je seo cursussen kijken wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo.

Wie al wat verder in seo heeft uiteraard een voorsprong. Met de geavanceerde seo technieken van zelfranken.nl erbij houdt niks je meer tegen. Het enige wat telt is resultaat.

We leren je van A tot Z om kwaliteit te leveren. Jij, je bezoekers én Google houden van het beste. Laat iedereen versteld staan hoe groot het verschil is tussen denken te weten en weten.

Hoe komt een website pagina bovenaan in Google?

Het algoritme van Google is een ingewikkelde en bovendien nog geheim ook. Er is duidelijk geen sprake van 1 dingetje doen en je staat bovenaan in Google. Eigenlijk is dat verreweg van realiteit. Search engine optimization zoals SEO voluit wordt genoemd bestaat echter slechts uit 2 hoofddelen deze zijn onsite seo en offsite seo. Maar vergis je niet, er zijn heel wat verschillende seo-technieken die beide zo weten te vullen dat je jezelf afvraagt waar je aan bent begonnen. Gelukkig ben je op zelfranken.nl gekomen en maken we samen alles zo snel en simpel mogelijk begrijpbaar en te doen.

  Zorg altijd voor kwaliteit

  Zoekwoord in URL

  Zoekwoord in pagina titel

  Zoekwoord in beschrijving

  Zoekwoord in H1 t/m H3

  Zoekwoord in content

  Zoekwoord in afbeelding

Google mijn Bedrijf

Google Maps

Youtube

Social stacking

Linkbuilding

Authority verhogen

Kleine optimalisaties

Veel gestelde vragen

Table of content (TOC)

Logo en favicon

Reviews

Sitemaps

Mobiel vriendelijk

SEO technisch

Vraag en antwoord

Hoe kom ik bovenaan in Google

Blijf werken aan je website en blijf leren. Niks doen schiet nooit op het geeft alleen maar meer teleurstelling. Blijf pagina’s aanmaken, teksten schrijven (Google zoekt immers naar tekst dus geef het wat te vinden)

Wat is het meest effectieve om te ranken

Zorg altijd eerst voor goede basis seo. Dit zou de eerste aanstoot tot bovenaan in Google komen moeten geven. Professionele linkbuilding geeft daarna een harde zet omhoog. Offsite seo is zeer effectief.

SEO GMB

Google mijn Bedrijf heeft superkracht

Iedereen die staat ingeschreven bij het KvK zou fan moeten zijn van GMB. Dit is de plek die het dichtstbij je site staat en hierdoor het belangrijkst is.

We adviseren dan ook met klem om heel wat tijd en aandacht aan Google mijn Bedrijf te besteden. Posten, backlinks erin verwerken, zoekwoorden erin toevoegen of als er geen morgen is.

Wie een beetje slim is en wat gevoel voor SEO heeft stuurt naar de aangemaakte GMB post pagina’s ook backlinks, hoe meer hoe beter.