Leestijd: 3 minuten

Uniek cursusmateriaal

We zijn trots op onze lessen, waarom? Omdat wij de enige in Nederland zijn die deze materie geeft in SEO cursussen. Misschien volgde je ons al een tijdje en nu kan je helemaal zien waarom je juist bij ons moet zijn.

Hoe te beginnen

De video’s zijn onderverdeeld in hoofdstukken en paragrafen. Het is de bedoeling dat je van links naar rechts werkt. Zo kan je beginnen volgens de afbeelding hiernaast met hoofdstuk ‘entiteiten’, daarna de bijhorende paragraaf. Heb je deze allemaal gezien? Dan ben je klaar om het volgende hoofdstuk met paragraaf te bekijken.

Entiteiten cursus

Entiteiten komen door de gehele cursus terug. Ze maken namelijk grote deel uit van SEO.

Eigenlijk kan je wel zeggen dat entiteiten de nieuwe basis-seo zijn. Je hebt ze nodig op elke webpagina die je wilt laten ranken.

Welke entiteiten ondersteunen jouw zoekwoord en hoe kom je eraan? Je leert het allemaal in deze meer dan geweldige cursus.

meer informatie
SEO cursus over entiteiten

Topical Cluster Cursus

Een topical cluster is een groep webpagina’s van jouw site die bij 1 onderwerp horen. Het is uiterst belangrijk om jouw zoekwoord van de juiste topical cluster te voorzien.

Het maakt alles duidelijker en laat zien dat jij de persoon bent die veel over het onderwerp weet. Bezoekers en kunstmatige intelligenties van Google weten dit te waarderen.

Zonder goede topical cluster is ranken vrijwel niet mogelijk. Hoe je aan de jouwe komt?

meer informatie
cursus topical clusters

SpamBrain Cursus

SpamBrain is een kunstmatige intelligentie van Google is er eentje om zeer goed in de gaten te houden.

Deze AI zorgt voor een lagere ranking van jouw zoekwoorden. SpamBrain is overkoepelend en steekt haar digitale neus werkelijk overal in.

SEO technieken uit het jaar 2022 en daarvoor vallen tegenwoordig onder SPAM. We leggen je graat uit in onze cursus wat je tegenwoordig niet meer moet doen.

meer informatie
Cursus SpamBrain

RankBrain Cursus

RankBrain is de kunstmatige intelligentie van Google die het laatste woord heeft als het gaat om vindbaarheid.

Deze AI willen we dan ook graag te vriend houden zodat we hiervan punten verkrijgen, het liefst zo veel mogelijk.

Wat is RankBrain nu precies en hoe kunnen we hiervoor optimaliseren? Onze cursus geeft stap voor stap duidelijkheid.

meer informatie
Cursus RankBrain
Cursus alle SEO in 1 pakket

Onze SEO cursus kopen

Overtuigd van onze cursus? Je maakt de juiste keuze om deze te kiezen, dat beloven we je.

Voor support hebben we ook veel te bieden. Zo kan je privé via de chat op FaceBook vragen stellen. En is er een besloten groep op FaceBook waar je gratis lid van mag worden.

In deze groep mag je ook vragen stellen én gaan we nog dieper op de materie in. Je staat er dus echt niet alleen voor.

koop de cursus

Voorbeeld video’s

We hebben enkele video’s gemaakt waarin we iets meer over onze SEO cursus praten. Vind je het interessant of ben je al bekent met deze technieken? In beide gevallen is het maar goed om eerst van ons aanbod een voorproefje te nemen. Check onze inleiding video’s hier.