Leestijd: 4 minuten

Zoekmachineoptimalisatie die zelfs specialisten nog nooit eerder hebben gezien. Wij hebben de internationale studies gedaan zodat we het jou makkelijk en betaalbaar kunnen uitleggen. Bekijk onze seo cursus voor gevorderde video’s waar alles stap voor stap makkelijk begrijpbaar wordt uitgelegd en voorgedaan. Je hoeft geen wetenschapper te zijn om bovenaan in Google te komen.

Alle nieuwste SEO technieken in 1 cursus

Is het tijd voor je om nieuwe technieken voor SEO te leren? ZelfRanken.nl biedt de meest begeerde ‘alle SEO in 1 cursus’ van Nederland.

Leer omgaan met onder andere

  • Entiteiten

  • SpamBrain

  • RankBrain

  • BERT

  • Knowledge Graph Machine ID

  • Topical Cluster

  • Inhoud optimaliseren

Gevorderden in SEO

Nieuwste en beste training

Gegarandeerd dat je nieuwe dingen leert en stukken hoger in de Search Engine Result Page  (SERP) beland dan ooit te voren.


Bewijs en succes video’s

Overtuig jezelf eerst door onze playlist op YouTube te bekijken. Kort na de maart 2024 update van Google is er begonnen met het toepassen van deze nieuwe seo.

Playlist op Youtube

SEO voor (ver) gevorderden en beginnende

We beginnen allemaal weer van voor of aan omdat SEO totaal is veranderd. Ben je beginnende of gevorderde dan maakt dat niet uit. Sinds begin 2023 is kunstmatige intelligentie doorgebroken zo ook voor Google. De zoekmachine werkte al langer met kunstmatige intelligenties maar nog nooit zijn ze zo sterk als nu.

Eigenlijk is Google geen zoekmachine meer maar een collectie van kunstmatige intelligenties. Het is compleet nieuw en dit is de reden waarom gevorderden gelijk zijn aan de beginnende seo-er.

Belangrijke cursus onsite onderwerpen

Gevorderden en startende in SEO beginnen samen aan het leren van vernieuwde technieken voor Google’s kunstmatige intelligenties.

Zoek een seo-cursus voor gevorderden

Met de zoekopdracht “zoek een seo-cursus voor gevorderden” kom je een eind maar er zit ook veel ruis in de resultatenpagina. Uiteraard is ZelfRanken.nl niet de enige die je hier op pagina 1 kan vinden. Soms staan we bovenaan en andere tijden weer niet. Dit laat zien dat onze concurrentie niet verkeerd is. Wij vinden het alleen belangrijker dat de websites van onze cursisten goed vindbaar zijn. Deze website? Ach het is een kwestie van meer tijd erin stoppen, iets dat een luxe is die wij ons niet makkelijk kunnen veroorloven.

SEO specialist Greg van ZelfRanken.nl inhuren

Ruim 20 jaar ervaring en het telt niet

Het was een bittere pil om door te slikken aangezien je ervaring niet kan meenemen als iets totaal veranderd is. Mijn naam is Gregory de Boer en ook ik ben weer helemaal vanaf 0 begonnen.

Ik weet gelukkig wel de (internationale) wegen te kiezen om bij te blijven. Al zit daar een prijskaart aan wat menigeen afschrikt ben ik SEO expert in hart en nieren.

Graag leg ik jou uit wat vandaag de dag nodig is om je website of webwinkel van zeer goede vindbaarheid te voorzien.

SEO cursus voor experts door experts

Een SEO cursus voor experts kan niet bestaan als er een betere expert lesgeeft. Nee ik hoef die eer niet te dragen, ook Greg volgt cursussen van veel betere experts. Het niveau is wel super hoog dat ik volg, voor de instructeurs lijkt het allemaal zo simpel terwijl het voor mij wekenlange studies inhield.

Waarom ik dit doe? Om het MKB een beetje te helpen. Mijn inkomsten liggen namelijk bij grootbedrijf seo. Waarom dat dan? Heel eerlijk, het geld is vele malen beter.

Vind een training voor gevorderde seo-technieken

Een andere seo training voor professionals is natuurlijk ook goed. Wel willen we je erop wijzen dat je niet zonder de kennis van Google’s kunstmatige intelligenties kan. Entiteiten samen met Topical Clusters zijn namelijk de nieuwe basis geworden.

Online trainingen voor marketing

Trainingen voor marketing kan je gewoon online afleggen dankzij ZelfRanken.nl. Leer direct copywriting op gevorderd niveau. Je kan starten wanneer jij dat wilt. En je behoudt toegang tot jouw leeromgeving. Als dit niet geschikt is voor je weten wij het ook niet meer. Nergens anders wordt marketing zo simpel en duidelijk uitgelegd als hier.

SEO cursus met diepgaande kennis

Wat belooft onze seo cursus met diepgaande kennis voor jou? In ieder geval leer je iets nieuws. De kennis die wij delen is zo diepgaand dat je dit nergens anders in Nederland tegenkomt. Plus bieden wij een besloten Facebook groep aan waar je jouw SEO cursus vragen kwijt kan. Het grootste verschil vergeleken bij onze concurrentie is dat we iedereen helpen. Van professioneel webdesign aanbieder tot WordPress site eigenaar die voor het een website online heeft gezet.

SEO opleiding op gevorderd niveau

Bereik meer klanten of lever een beter product met onze SEO opleiding op gevorderd niveau. Haal meer klanten of opdrachten binnen door de beste vindbaarheid in Google. Wij laten je zien hoe het wordt gedaan, jij doet het na. Wij brengen je persoonlijk naar de top en bij problemen staan we ook voor je klaar.

vraag en antwoord

seo training voor gevorderden

Geavanceerde seo technieken leren die je niet in Nederland tegenkomt? Schrijf je eigen schema Json-LD als een baas. Zie wat tier linkbuilding en stacking nu echt inhouden. Ga verder in pagina seo voor het optimale resultaat. Al dit leer je met de seo training voor gevorderden.

cursus zoekmachine optimalisatie

Voor wie het in 1 keer goed wilt doen hebben wij een cursus zoekmachine optimalisatie. Het meeste is gratis en vernieuwend. De betaalde informatie vliegt al het bekende ver voorbij.

Vraag over seo cursus gevorderden?