Leestijd: 4 minuten

SEO cursus voor Google kopen

Veruit de beste resultaten komen met onze Google SEO cursus. Zie video’s die uitleg geven en uiteraard voordoen hoe je bovenaan in Google komt.

Deze zoekmachine optimalisatie cursus is hoofdzakelijk geschikt voor de Nederlandse Google (google.NL) met zoekwoorden die een hogere concurrentie kennen. Tot ongeveer 10.000 maandelijkse zoekopdrachten (zoekvolume)

verkoop seo cursus

Waarom juist onze Google seo cursus

Ben je meerdere aanbieders die een Google seo cursus verkopen tegengekomen? Dat zal gerust er zijn er ook vele. Zijn die verkeerd dan? Oh vast niet. Wij zijn alleen beter. Het verschil als je voor onze Google seo cursus kiest wordt snel duidelijk. Wij gaan dieper in op materie dat er echt toe doet. Wij doen namelijk geavanceerde seo. Deze technieken zijn niet in Nederland verkrijgbaar, je leert bij ons daarom op 100% zekerheid altijd iets nieuws ongeacht hoe veel je al weet.

Wat is geavanceerde SEO?

Geavanceerde SEO gaat verder dan de algemene basiskennis. Het meest doorgaans wat een ieder gratis uit de Google richtlijnen kan halen is leuk, maar niet voor ons. Nagenoeg 100% in Nederland weet niet beter dan deze basis seo. Met als gevolg dat er een massa ontstaat die allemaal hetzelfde heeft gedaan. Wil je daarbij horen of wil je daaraan voorbij gaan. Geavanceerde SEO is niet zozeer moeilijker, het is alleen wat uitgebreider met verbeterde technieken.

Werkt basis SEO dan niet?

Basis SEO werkt ook, sterker nog je hebt het minimaal nodig. Alleen zijn er naast uitbreidingen ook verbeterpunten te behalen. In onze Google SEO cursus geven we de basis seo aan en gaan hierna door naar geavanceerd. Wie eerst de basis seo elders wilt leren en daarna bij ons komt zal merken dat wat reeds is geleerd en in de praktijk gebracht is overnieuw moet. Dat is zonde van de tijd en je geld.

hoog in Google door seo cursussen

Hoog in Google komen

Doe dat zelf als je de tijd ervoor hebt en het leuk vindt. Je hoeft nu eenmaal geen professor te zijn om zoekmachine optimalisatie te kunnen leren.

In begrijpelijke taal wordt rustig stap voor stap uitgelegd en laten zien hoe je hoog in Google komt. Maak aantekeningen mocht je dit willen en volg de instructies hierna op. Zo simpel kan het zijn.

Mocht je ergens niet uitkomen of wilt het maar niet lukken? Er is support aanwezig. Je kan de benodigde hulp verwachten.

SEO training als geen ander

Greg brengt je naar een heel ander niveau in z’n SEO training. Dit kan omdat hij zelf vaste klant bij internationale seo cursussen is. Ja het is Engelstalig en er hangt een heel on Hollands prijskaartje aan máár dan komen er seo technieken naar boven die anders voor altijd onbekend zullen blijven. Het is een gelukje voor jou dat jij van die opgedane kennis de vruchten plukt. Uiteraard zit er een geheel eigen jasje omheen en is alles geoptimaliseerd voor de Nederlandse Google.

Google

Linkbuilding op steroïde

Waar wereldwijd ons Nederland is achtergebleven gaan we zo hard optimaliseren dat je bijna zelf seo specialist wilt gaan worden. Het werkt namelijk als een tierelier. Sterkere linkbuilding is nagenoeg niet mogelijk. Helemaal geweldig is het dat je niet aan je lot wordt overgelaten om zelf maar websites te vinden waarop je het geleerde kan toepassen. Oh nee, je krijgt namelijk toegang tot ons eigen BlogSite Netwerk. Geheel gratis en op en top geoptimaliseerd om jou het beste te geven.

Website en pagina SEO als een professional

Al het meest profijtelijke aan je onsite seo gaan we extra optimaliseren. We verbeteren de structuur, gaan pagina seo mega professioneel aanpakken, afbeeldingen en teksten optimaliseren tot zelf Schema Json-LD zelf leren schrijven aan toe. Alles wat we doen is beter dan je concurrentie heeft. Hierdoor kan het niet anders dan dat je boven iedereen uit gaat ranken.

Expert worden door studeren en doen

Wat is er leuker om jezelf te zien groeien. Oké je website en bedrijf. Maar dat terzijde, laten we eerst jou de benodigde kennis geven waardoor de rest van het leuke snel zal volgen. Is marketing en content al jouw ding? Dan scoren zoekwoorden straks bovenaan in Google.

Bedrijf laten groeien

Onze cursus seo is er eentje op hoog niveau terwijl de moeilijkheidsgraad niet hoger dan basis seo ligt. We leren je via meerdere video cursussen die altijd toegankelijk zijn.

Screenshot 2022-10-18 at 15-49-33 Google SEO cursus Leren hoog in Google te komen met video cursussen Geavanceerde SEO technieken uitgelegd in onze Google SEO training

Cursus

Het content komt van Greg een zwaargewicht expert in zoekmachine optimalisatie. Het internet gaat een heel grote bron van inkomsten worden voor ook jouw onderneming.

Zoekwoorden ranken hoger plus marketing krijgt een boost. De gegeven seo technieken zijn er om zo goed mogelijk te volgen. Bij eventuele vragen is er support aanwezig. Eigenhandig jouw bedrijf laten groeien maar nu even geen tijd? Zet in je agenda “Google seo cursus volgen van ZelfRanken.nl

[tagcloud]