Leestijd: 2 minuten
gratis laten indexeren en updaten


  Url’s laten indexeren

  Maak gebruik van onze indexatie-dienst. Probeer het uit met 10 url’s om gratis te laten indexeren. Gemiddeld zijn 80% van alle opgegeven url’s binnen 1 dag geïndexeerd.

  Waarom laten indexeren?

  Elke pagina van jouw website die niet in de google-index staat zal nooit in de zoekresultaten verschijnen. Ook backlink houdende pagina’s van je offsite-seo dienen geïndexeerd te zijn.

  Waarom worden mijn pagina’s niet automatisch geïndexeerd? Dat is een veelvuldig gestelde vraag. Google is wat lastiger geworden om pagina’s binnen de index toe te laten. Veelal heeft het een reden zoals op moeilijk te indexeren url’s valt te lezen.

  Gratis tot 10 webpagina’s

  Vul hiernaast je naam, email adres en maximaal 10 url’s van webpagina’s in en wij indexeren deze gratis voor je.

  Binnen 1 week je rapport

  Na enkele dagen tot maximaal 1 week ontvang je per email het rapport. Deze laat precies zien welke url’s er geïndexeerd zijn. Uiteraard gaan we ervan uit dat dit bij elk het geval is.

  Onze indexatie techniek

  Ben je al bekent met ZelfRanken.nl? Dan weet je dat kwaliteit en veiligheid belangrijk zijn voor ons. De technologie voor indexatie die wij hanteren is super veilig en van de hoogste kwaliteit. Wij plaatsen geen links naar je opgegeven url’s maar ‘injecteren’ deze rechtstreeks in de GoogleBot.

  Meer laten indexeren?

  Heb je (veel) meer webpagina’s die nog niet zijn geïndexeerd? Maak gebruik van onze betaalde dienst.

  Maximaal url’s Kosten
  10 Gratis
  100 10 Euro
  1.000 90 Euro
  10.000 800 Euro

  * Genoemde prijzen zijn exclusief BTW