Leestijd: 5 minuten

 

Zoekterm analyses voor 0 euro

We hebben meer dan 150 zoektermen geanalyseerd en vragen hier helemaal niks voor.

Zit jouw zoekterm er tussen? Geniet van onze gift aan jou. Onze zoekterm suggesties en zoekvolumes zijn het nauwkeurigst van heel Nederland.

Gratis zoekwoordonderzoek door ZelfRanken.nl

Q
U
X
Y

 

Zit jouw zoekwoord er niet bij?

Soms kan je niet alles hebben in het leven maar wel alles bestellen. Je krijgt trouwens dan extra waar voor een paar tientjes. Wat is jouw zoekwoord dat je door ons wilt laten onderzoeken?

Laat je zoekwoorden onderzoeken door ZelfRanken.nl

Scoor gemakkelijk extra bezoekers

Bespaar op teleurstelling

Het geval met GRATIS is dat je nooit waar krijgt voor je geld.

Maar wat wil je dan, gratis werk verrichten door zomaar een webpagina aan te maken en hopen dat het goed komt? Dat is geen tactiek toch?

Onze dienst laat je zeer nauwkeurig zien welke zoekwoorden je het best kan optimaliseren. Natuurlijk is het zoekvolume stukken nauwkeuriger dan welke (gratis) keywordtool dan ook aangeeft.

En we gaan verder dan dat. Je krijgt bij de top 20 zoekwoordsuggesties de keyword difficulty. Zo kan je zien waar voor jou de kansen liggen.

Uiteindelijk verdien je veel meer geld door een kleine investering te maken.

zoekwoord-onderzoek bestellen

Wat is Zoekwoordenonderzoek

Welke zoekwoorden hebben concurrenten

SEO met zoekwoordonderzoek

LongTail zoekwoorden vinden

gebruik van gratis zoekwoorden tools

Het klinkt wat flauw maar als jouw site inkomsten moet genereren en je gaat af op gegevens van gratis tools dan kom je in de problemen. Het doen van zoekwoorden onderzoek is uiterst belangrijk. Dit kan maar beter goed worden gedaan. Ook de kennis over keyword research kan worden opgeschroefd, ZelfRanken.nl helpt je hier natuurlijk graag bij.

Beste zoekwoordenonderzoek bestellen

Het uitvoeren van een grondig zoekwoordenonderzoek is essentieel voor het optimaliseren van je website en het aantrekken van meer websitebezoekers. Ons zoekwoordplanner helpt je om de juiste zoekintenties te begrijpen en te achterhalen hoe je jouw blog of website kunt laten groeien door gerichte SEO.

Waarom is het doen van een goed zoekwoordenonderzoek zo belangrijk? Het geeft inzicht in welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt, wat hen motiveert en waar ze naar op zoek zijn. Met behulp van speciaal gemaakte tools kunnen wij jou de beste data geven.

Stap voor stap begeleiden we je door het proces van het uitvoeren van een effectieve zoekwoordanalyse. Of je nu zelf aan de slag gaat of dit overlaat aan onze experts, wij vertellen jou alles wat jij moet weten om de basis te leggen voor een succesvolle SEO-strategie.

Of je nu een B2B-bedrijf hebt of een eigen blog runt, het vinden van de juiste zoekwoorden is cruciaal voor groei en online zichtbaarheid. Mis deze gids niet die speciaal geschreven is voor marketeers, ondernemers en enthousiaste eigenaren die hun online aanwezigheid willen versterken.

bestellen

meer dan zoekwoord suggesties

Zoekwoord suggesties zijn uiteraard een belangrijk onderdeel van zoekwoordonderzoek. Maar er is nog zoveel meer. Meestal kijken mensen naar het hoogste zoekvolume. Maar is dit wel verstandig?

Het hoogste zoekvolume gaat vaak samen met een short tail keyword. Dit is een brede zoekopdracht van de zoekers. Omdat de meeste mensen deze zoekterm gebruiken is de concurrentie hoger dus moeilijker om hiermee bovenaan in Google te komen.

Verstandige ondernemers verdiepen zich in zoekintentie en zoekwoordmoeilijkheid. Deze gegevens zitten tevens bij de suggesties inbegrepen.

meer informatie