Leestijd: 3 minuten
seo specialist Gregory de Boer
GREGLE

Zoekwoorden laten onderzoeken

Uniek met verbeterde data

Zoekmachine optimalisatie kan jezelf

Of het nu gaat om basis seo of geavanceerde seo, veel en misschien wel alles kan jezelf doen. Zelfs als zoekmachine optimalisatie geheel nieuw voor je is. De kennis met manier van denken is allemaal geen hogere wiskunde.

Met mega voorstand winnen

Dat de seo technieken van Gregory de Boer nogal anders zijn is niet alleen merkbaar in Google. Na een, of eigenlijk de enige seo challenge in Nederland ooit te hebben gewonnen, keerde velen het hoofd. In positieve maar helaas ook negatieve zin. Jammer, blijkbaar zullen er altijd haters zijn ongeacht de hoogste score in Google.

SEO experts worden alsmaar beter

Vele seo experts nemen de aangeboden seo cursussen af. Dit is zo gekomen omdat cursisten sneller en hoger wisten te ranken. Er is ook niks raars aan om van elkaar te leren. Zolang iedereen tevreden is met het resultaat van seo, is het doel van ZelfRanken bereikt.

Lukt niet? Geeft niet!

De druk die op je komt te liggen door verantwoording van seo op je te nemen is een grote. Je wilt vast zoveel mogelijk in korte tijd. Helaas is dit niet altijd haalbare kaart.

Gregory de Boer begon ook onderaan

Je denkt vast dat Gregory een geboren seo specialist is, je hebt gelijk #NOT. Misschien is Gregory wel de persoon in Nederland die het langst aan seo doet, langer als Google bestaat. Uit een tijd dat zoekmachine vinden.nl nog volop werd gebruikt, vervolgd door Yahoo. Toen bestond seo nog niet eens maar het was wel duidelijk dat sites niet per ongeluk bovenaan stonden, er was meer aan de hand. Dit gepuzzel met onbegrensde teleurstellingen zou een normaal persoon breken. Maar naar zoveel jaar denkt Gregory de Boer nog lang niet aan stoppen.

Uitgegroeid tot autoriteit

Een goede naam voor jezelf maken is niet makkelijk zo bleek ook voor Gregory de Boer. Het heeft dan ook jaren geduurd om enige erkenning met bijhorende bekendheid op te bouwen. Een goed product leveren dat iedereen kan volgen en de zoekwoorden steeds hoger in Google doet verschijnen geeft vanzelf succes voor iedereen. Mensen vertrouwen en raden aan.

Gregory is jouw SEO vriend

Er zijn heel wat kenners in Nederland over SEO maar slechts weinigen als Gregory. De echte SEO vriend doet niet alleen vriendelijk maar helpt je ook met de vindbaarheid van jouw website.

Niet met napraat of eigen bedachte spinsels maar wetenschappelijk bewezen feiten. Het gaat er namelijk ook niet om of je Gregory of welke specialist dan ook aardig vindt, het gaat om resultaat.

Een echte vriend helpt jouw site omhoog. Laat Gregory de Boer jou van de best mogelijke up-to-date SEO technieken voorzien. Je zal merken wat vriendschap waard is.

Gregory volgen? Zo ziet die ‘de Boer’ er vanachter uit

Vraag aan Gregory de Boer?