Leestijd: 3 minuten

waarom kiezen voor zelfranken.nl

ZelfRanken.nl is up-to-date wat seo en website optimalisatie betreft. We roepen niks dat we niet in huidige tijd kunnen waarmaken. ZelfRanken.nl vindt het belangrijk om te werken met technieken die nu en straks werken. Je hebt namelijk niks aan technieken van vorig jaar.

Het grote verschil tussen ons en anderen

Ons geheim is dat wij zelf seo cursussen volgen. Natuurlijk niet zomaar ergens en op goed geluk maar hopen dat het wat is. Nee niks van dat. Wij volgen de internationale seo van alleen dé beste in het vak. Misschien schieten er nu wat bekende namen in je gedachten, maar absoluut niet hun. Er zijn best veel seo-ers met internationale bekendheid. Alleen zegt bekendheid niks over kennis. Ja ze kunnen zichzelf goed promoten. De beste hebben slechts een klein bereik omdat ze niet commercieel zijn en al helemaal geen commerciële prijzen rekenen. Wij betalen rustig 5.000 Dollar per cursus.

Niet om het geld te doen

Wie denkt dat zelfranken.nl uit is op geld moet is beter kijken. De meeste cursussen zijn gratis en die dan wel betaald zijn hebben bij vergeleken bij onze uitgaven aan cursussen een nihil prijskaartje. Daarbij komt kijken dat het ondernemend klimaat in Nederland geen tot weinig interesse heeft in betaalde informatie. Eigenlijk kost zelfranken.nl (veel) meer dan dat het opbrengt. Maar dat is niet erg.

Te huur voor grootbedrijf

Wij verdienen ons geld door grootbedrijf die ons inhuurt hun seo te doen. Al krijgen we aanbiedingen bij de vleet van MKB (waar we erg trots op zijn) moeten we die alleen afwijzen. Dit zegt niet dat we de rug naar het MKB toekeren, zeker niet. Daarom is juist deze website. Al kunnen wij niet je opdracht aannemen, we kunnen je wel vertellen hoe geavanceerde seo te werk gaat.

Onze concurrentie

We zijn niet de enige seo specialisten in Nederland. Sterker nog, in elke straat kan je ondertussen wel een ‘expert’ vinden. Het verschil is geld (hoe lullig dit ook klinkt). Wij spenderen per jaar tussen de 30.000 en 40.000 Dollar aan cursussen, en daar komen de kosten van onze seo tools nog eens bovenop. Kortom onze overhead is al het dubbele dat menig expert verdient. Het verschil hiervan kom je tegen in kwaliteit en resultaat.

Het beste voor iedereen willen

Nog iets waar zelfranken.nl heel anders instaat is dat wij onze concurrentie helpen beter te worden. We begrijpen wel dat de uitgaven die wij maken niet voor iedereen is weggelegd. Onze visie is een betere seo voor iedereen. En daar hebben wij onze concurrenten bij nodig. Als deze hun technieken weten te verbeteren hebben hun klanten ook verbeterde resultaten. En aangezien wij toch al geen MKB opdrachten aannemen, vissen we niet in elkaars vijver.

SEO uitbesteden

Ben je niet geheel zeker over je huidige seo? Twijfel je aan de basis? Zoals gezegd kent Nederland vele seo specialisten, elk hiervan is wel bekend met basis seo en dat kan je rustig overlaten. Na de basis komt geavanceerde seo, op dit punt blijven er helaas (nog) weinig seo specialisten over. Vraag vrijblijvend of iemand de betaalde seo cursussen van zelfranken.nl heeft gevolgd. Als ze ons niet kennen is doorverwijzen gewaardeerd. Mocht men neerslachtig zijn over onze seo technieken (wat helaas voorkomt) mag je uiteraard het jouwe over zelfranken.nl en/of over deze seo specialist denken.

Het verschil dat wij geven merkt jouw concurrentie