Hub-updates van november 2021: changelog en releases

Bron

Nieuwe incentive - de hub

We hebben The Hub van GoDaddy Pro gebouwd om workflows te stroomlijnen en tijd te besparen bij taken die normaal gesproken een werkdag opslokken.

Maar we zijn nog niet klaar.

November 2021 Hubdatum

We hebben The Hub by GoDaddy Pro gebouwd om workflows te stroomlijnen en tijd te besparen bij taken die normaal gesproken een werkdag opslokken.

Maar we zijn nog niet klaar.

Hub-updates van november 2021

U kunt onze voortgang hier volgen, aangezien we regelmatig onze updates voor dit platform publiceren, op maat gemaakt voor webontwerpers en -ontwikkelaars.

Terugkerende facturen

Met de release van facturering in The Hub in augustus hebben we een sterke groei doorgemaakt en zijn nu verheugd om onze eerste grote update aan te kondigen: terugkerende facturering. We begrijpen dat veel van uw services in uitvoering zijn, daarom hebben we de mogelijkheid gecreëerd om regelmatig geplande facturering en betalingen in te stellen.

We hebben ontdekt dat tussen 20% en 40% van de facturen terugkerende facturen zijn, en dat de kans groter is dat ze snel worden betaald. U ziet nu een optie om een wekelijkse, tweewekelijkse, maandelijkse of aangepaste waarde in te stellen. Ga naar je factuurlijst om deze optie te zien voor zowel een terugkerende serie als individuele facturen die zijn getagd om bij een serie te horen.

Facturen - The Hub

Nieuwe stimuleringscampagnes in de VS

We hebben twee nieuwe campagnes toegevoegd die u kunt gebruiken voor extra inkomsten wanneer u klanten met GoDaddy-producten instelt. Verdien eerst $ 50 voor elk nieuw cPanel-webhostingplan dat is gekocht in de gedelegeerde accounts van uw klanten. U kunt ook 10% terugkrijgen op alle beheerde WordPress-aankopen die u met deze accounts doet.

Nieuwe incentive - de hub

Bewerker van klantrapporten

Maak een rapport met de Gutenberg-editor – dezelfde tool als in WordPress – voor een overzicht van de sites die je beheert. U kunt dan een link genereren om naar klanten te sturen, wat vooral handig is wanneer u terugkerende onderhoudsdiensten aanbiedt.

Zoek in de nabije toekomst naar sjablonen, terugkerende planning, rapporten verzonden vanuit The Hub en de integratie van meer Gutenberg-blokken in de ervaring.

Bewerker van klantrapporten - The Hub

Op procenten gebaseerde prijzen voor nieuwe resellers

Deze update is een van de belangrijkste voor het resellerplatform in meer dan twee decennia. Op percentages gebaseerde prijzen stellen nieuwe resellers in staat om een procentuele opmaakregel in te stellen boven groothandel voor verschillende productgroepen. Het kan de prijservaring stroomlijnen, van miljoenen individuele prijspunten tot een paar honderd prijsregels.

Duidelijkere delegatie in klantenlijst

We hebben de lay-out van de pagina Klanten bijgewerkt met pictogrammen op toegangsniveau. Hiermee kunt u snel zien welke clients delegatiemachtigingen hebben. Deze iconen geven ook snel toegang tot shared shopping en de ingelogde ervaring als klant.

Klantenlijstweergave - The Hub

Bijgewerkte ontwerpen voor statuswidgets

We hebben het uiterlijk van uw statuswidget op de overzichtspagina in het gedeelte Sites vernieuwd. Dit biedt een snel overzicht en status van uw sites, inclusief back-ups, prestaties, beveiliging en uptime. Als er een probleem is, klikt u gewoon op de site om naar een gedetailleerd overzicht van het probleem te gaan.

Statuswidgetontwerpen - de Hub

Filters op overzichtspagina

Gebruikers kunnen nu de filtertool op de overzichtspagina gebruiken, wat u veel klikken bespaart omdat u niet langer heen en weer hoeft te gaan tussen de overzichts- en sitelijstpagina.

Filters in overzichtspagina - The Hub

Gratis inschrijven

De Hub-updates van november 2021: changelog en releases verschenen eerst op GoDaddy Blog .