Leestijd: < 1 minuut

Prijs ter vergelijking

We krijgen zo nu en dan wel eens te horen dat onze betaalde seo cursussen aardig aan de prijs zijn. We leggen uit dat dit juist niet het geval is.

Goede informatie is 1 van de meest waardevolle dingen om te bezitten, zeker als het gaat om zoekmachine optimalisatie.

Bij internationale seo vinden we dit zondemeer terug waar seo cursussen van niveau rustig 3000 Dollar kosten. Nieuwe technieken worden verkocht voor minimaal het dubbele.

lage prijs hoge kwaliteit

Wat wordt ervoor terug gegeven?

Wie zoekt om seo te leren kent vast al de Google richtlijnen. Voor ons is zoekmachine optimalisatie niet bepaalt wie het beste de Google richtlijnen kan naleven. Bij ons gaat juist om wat niet bekend is, wat niet wordt gedeeld en wat niet 12 in een dozijn is. Wij willen ‘above and beyond‘.

Anders beredeneren

Wat de Google richtlijnen aangeven is vergelijkbaar met ‘wij van WC eend adviseren WC eend’. Het volgen van deze richtlijnen komt de zoekmachine het best uit. Alleen of dat ook voor ons zo geldt? De praktijk wijst helaas uit van niet (altijd). Zeker bij zoekwoorden waar meer zoekvolume en/of concurrentie zit gaan deze richtlijnen weinig bereiken binnen de Google resultaten. Juist door het anders beredeneren stappen we uit de vele vergelijkbare websites met dezelfde zoekwoorden.