Leestijd: 3 minuten

Linkbuilding

Websites links verkrijgen voor verbeterde ranking. Hoog in Google komen benodigd kwaliteit backlinks in tier. ZelfRanken beschikt over haar eigen blogsite netwerk die wordt ingezet bij seo cursus en linkbuilding uitbesteden.

Laat Greg jouw linkbuilding doen

ketting linkbuilding

Uitbesteden

Jouw linkbuilding uitbesteden aan Greg

Eigenaar en seo instructeur van ZelfRanken.nl plus beheerder van de grootste seo groep in Nederland en omliggende landen op FaceBook (DTVSEO). Langer actief in SEO dan Google bestaat. Niet dat Greg de enige is aan wie je jouw linkbuilding kan overlaten, maar je bent wel zeker dat die opdracht in handen is van een echte linkbuilder.

Google linkbuilding strategie

Een zoekmachine van kwaliteit vereist ook kwaliteit. Goede linkbuilding strategie kan dan niet uitblijven. Links die het verschil maken worden geselecteerd en verwijzen naar de hiervoor meest geschikte url op jouw domeinnaam.

Waar bestaat jouw linkbuilding uit?

Zoals hierboven verkondigt wordt minimaal het eigen netwerk dat uit blogsites bestaat ingezet. Dit functioneert als een knappe tier 1. Standaard komt er een tier 2 bij die hoofdzakelijk uit autoriteit opbouwen bestaat zodat ook dat op de MainSite wordt opgebouwd. Bij voldoende looptijd kunnen we extra leuke dingen doen als buckets inzetten.

mascotte zelfranken

Linkbuilding uitbesteden? Ik ben jouw specialist

Veilig en goed linkprofiel nodig? Laat je linkbuilding uitbesteden aan de betere specialist. Alleen een goede linkbuilding strategie geeft het gewenste offsite-seo profijt. In eigen beheer hebben wij een geheel netwerk dat bestaat uit blogsites. Elk op een uniek IP adres en tot 100% voor elk zoekwoord te optimaliseren. Uiteraard zit het content bij deze linkbuilding inbegrepen.

Elke extensie van Google heeft een eigen IP adres en geeft hier dofollow links op. Vanzelfsprekend zijn al die honderden links van hoge autoriteit en super veilig. Wij maken hier handig gebruik van door ze optimaal in te zetten. Hoe dit precies in z’n werk gaat? Dat vertel ik je in de seo cursus.

Ankertekst geoptimaliseerd

Met backlinks willen we de best mogelijke ankertekst hebben. Ik optimaliseer dat nog eens extra door middel van exact, semantische en variatie zoekwoorden hierin te verwerken. Relevante termen zijn een must in het algoritme van Google daarom besteed ik hier extra tijd en aandacht aan. De branche voor deze online marketing mag een hoge concurrentie kennen. Zoekwoordvolumes van 10.000 en meer per maand is geen probleem.

Beste en nieuwste linkbuild technieken

Je betaalt voor de beste en nieuwste technieken die linkbuilding rijk is. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er links worden gekocht of gebedeld bij domeinen die niet van mij zijn. Het is jammer, maar die zijn ook helemaal niet nodig. Een kwalitatieve startpagina link? Laat me niet lachen haha.

Het eigen netwerk staat ook echt op mijn naam, ik betaal me een ongeluk aan hosting maar dan heb ik wel een goed sterke tier 1. Vanzelfsprekend dat hier gebruik van wordt gemaakt. Welke linkbuilder heeft nu z’n eigen blog netwerk dat niet uit startpagina’s bestaat. Die zijn er niet veel.

Officieel heb ik geen linkbuilding bureau maar ben ik gever van seo cursussen. Mijn cursisten mogen tevens gebruikmaken van dit blog netwerk. Eveneens marketing bureaus maken van mijn diensten gebruik. Heb je liever dat 1 van hun jouw opdracht krijgt? Dat geeft niks, ik weet zeker dat je een goeie specialist aan hun hebt.

Sterke kwaliteit verkrijgen is voor mij al het relevante. De waarde van een goed domein kan indien gewenst worden overhandigd door een scan. Jij als mijn bezoeker en hopelijk toekomstige klant kunnen elkaar online of per telefoon spreken. Nogmaals, ik heb geen bureau dus langskomen is er niet bij.