Linkbuilding

Linkbuilden als een pro

linkbuilding is het proces van het verkrijgen van website links naar een website. linkbuilding is al jaren een integraal onderdeel van zoekmachine optimalisatie en er zijn veel verschillende manieren om het te benaderen.

Veel mensen besteden duizenden dollars aan linkbuiding diensten, maar waarom zou je het niet zelf doen? hier zijn een paar tips.

Linkbuilding is sterk mits juist

Link building tips

1) Linkbuilding begint met de inhoud van uw website – schrijf kwalitatieve inhoud die ervoor zorgt dat andere mensen over u gaan praten . Het moet nuttig zijn voor uw lezers en iets dat ze willen delen, dan zullen ze natuurlijk willen dat anderen het ook zien.

2) Gebruik social media – plaats overtuigende tweets of Facebook posts die linken naar uw pagina’s, dit kan veel verkeer opleveren in een korte tijd. U kunt ookmaak een RSS feed om al je recente artikelen op één plaats te zetten.

3) Schrijf over dingen die mensen willen lezen, geef ze wat ze willen!

4) Onderhoud contact met andere website-eigenaren en bied aan om een gastblogpost op hun sites te schrijven in ruil voor een link terug naar jouw site.

5) Zoek forums waar u een bijdrage kunt leveren – als u veel kennis heeft op een bepaald gebied, schrijf dan een aantal kwaliteitsvolle berichten of commentaren die anderen nuttig zullen vinden. U moet onder meer links naar uw websites in de resource box sectie aan de onderkant van elk bericht, zodat mensen weten hoe ze het kunnen vinden. Wees echter niet spammy! Houd alles bij wat je online doet, want Google verbant recidivisten van het raken van de #1 plek voor een bepaalde sleutelwoord zin.Samenvatting artikel: linkbuilding is een proces, je moet kwalitatieve inhoud en sociale media hebben om het succesvol te doen. Ga er nu op uit en onderneem actie!

Hoge autoriteit links

Linkbuilding met hoge autoriteit links zijn belangrijk voor uw bedrijf. Hallo, mijn naam is Greg en vandaag ga ik je laten zien hoe je je site kunt laten groeien met behulp van de kracht van het internet. Het eerste wat je wilt doen is begrijpen dat het bouwen van links kan jaren duren, zo niet maanden, voordat er iets gebeurt. Dus alsjeblieft niet proberen om een link te krijgen op een hoge autoriteit site denken dat het zal ‘s nachts miljonairs te maken van iedereen. Dat is helemaal niet waar deze cursus over gaat! Deze cursus gaat over het leren hoe een solide basis te leggen in de tijd, zodat op een dag op de weg ons netwerk sterk genoeg zal zijn dat we kunnen beginnen om hoger te scoren in zoekmachines voor onze doelzoekwoorden door langzaam maar zeker de ranglijst ladder te beklimmen met elke maand die voorbijgaat.

Cursus linkbuilden

Deze cursus biedt veel verschillende dingen, maar het belangrijkste wat je wilt krijgen van deze is een begrip van hoe link building werkt en hoe andere marketeers zoals ikzelf te profiteren van grote autoriteit sites om onze eigen websites te rangschikken. Wat ik wil doen vandaag is gewoon laten zien u een paar strategieën die we hier gebruiken op SEO Content Factory 9x en hopelijk zal het u inspireren om te denken buiten de doos en komen met je eigen manieren waarop u in staat zullen zijn om hoge autoriteit sites te gebruiken voor uw link building campagnes.

De eerste stap is heel eenvoudig: zoek uit wie bovenaan staat in de belangrijkste zoekmachines voor uw zoekwoorden. Maar in plaats van te proberen om meteen met hen te concurreren, waarom probeer je niet een aantal minder competitieve zoekwoorden te vinden?

Eens je die taak volbracht hebt, die enkel een eenvoudige zoekopdracht op Google.com, kunt u vervolgens te weten komen wie er op de top voor die zoekwoorden.

Meten is weten

Nu dat je weet welk bedrijf of website is op # 1 en nummer twee in uw niche, u wilt gaan over naar Alexa en typ in hun domeinnaam en klik op de site info knop. Dit zal u tonen hoeveel verkeer ze krijgen per maand op hun websites op dit moment, dat is een uitstekende indicator van hun niveau van gezag in uw niche.

Dus laten we zeggen dat we wilden een soort van trefwoord zin richten als “snel gewichtsverlies”, maar we wilden niet om te beginnen door te proberen om hoog voor “gewichtsverlies” omdat er zo veel grote concurrenten met veel meer geld dan ons al doen SEO tactiek.

Dus wat we zouden doen is ga naar Alexa, typ in de domeinnaam van een van onze concurrenten die is op # 1 voor “gewichtsverlies” en klik vervolgens op de site info-knop. Dan gewoon scroll naar beneden naar de bodem waar het zegt keyword rankings en u kunt zien dat ze zijn ranking in positie 1 tot en met 20 voor ongeveer 12 zoekwoorden zinnen. Dus meteen je weet dat als je wilde richten op een aantal van deze zoekwoorden, er is geen manier waarop je ooit zou inhalen met hen met uw kleinere budget. Plus ze hebben al vertrouwen opgebouwd in hun markt, zodat het moeilijk zal zijn of zelfs onmogelijk voor ons om hen te overtreffen wanneer het proberen om te gaan na deze lange staart zoekwoorden.

Ranken op zoekwoorden

Dus laten we eens kijken naar een ander bedrijf die doet hebben een aantal zoekwoorden die minder concurrerend zijn. Dus laten we eens kijken naar een ander bedrijf dat bovenaan staat in de zoekmachines voor een aantal echt sappige zoekwoorden. En ik zal jullie opnieuw laten zien hoe je deze site info kunt krijgen, zodat je het thuis op je eigen computer kunt doen.

Dus hier hebben we een artikel over voedingssupplementen en ze zijn nummer een in Google, Yahoo, en Bing voor “beste voedingssupplementen”. Nu, omdat dit lange staart zoekwoorden met een lage concurrentie, als iemand in staat was om ze outrank voor zelfs maar een paar van hun belangrijkste zinnen, dan zouden ze zien heel wat meer verkeer komen in hun websites elke maand van deze zeer gerichte zoekwoorden.

Nu is er geen geheime formule hier, maar wat je wilt doen is kijk dan naar rechts en klik op Gerelateerde trefwoorden. Het zal u een lijst van ongeveer 500 andere zoekwoorden die deze website is ranking voor met hun artikelen. Dit is een uitstekende manier om te komen met nieuwe trefwoord zinnen die u kunt gebruiken in uw content marketing strategie als je eenmaal krijgen ze gerangschikt op Google.

Je kan geen goede seo hebben zonder linkbuilding.