Leestijd: 2 minuten

Wat zijn longtail zoekwoorden

Longtail zoekwoorden zijn meer specifieke zoekopdrachten van mensen om te vinden waar ze naar zoeken. We praten hier over gerichte bezoekers. Deze hebben een doel voor ogen en zijn klaar om bijvoorbeeld online een aankoop te doen.

Waarom wil je deze longtail zoekwoorden vinden

In vrijwel alle gevallen zijn long-tail zoektermen makkelijker om vindbaar te maken. En spreek je het juiste publiek aan waardoor de kans toeneemt om meer verkopen te genereren. Meerdere of zelfs vele van dit soort zoekwoorden in je website optimaliseren zal daardoor de omzet flink doen stijgen.

Veel lage zoekvolumes maken 1 grote

Met meer gemak maak je pagina’s aan die snel bovenaan in Google komen. Plus de bezoekers die hieruit voortvloeien zijn hoogst waarschijnlijk nieuwe klanten. Je kan zoveel longtail-zoekwoorden gebruiken als je zelf wilt. Ons zoekwoordenonderzoek helpt je graag verder om de juiste informatie aan je te geven.

De beste seo strategie

Voordat je aan je website begint te werken is het meer dan aanraadbaar om eerst zoekwoordenonderzoek door ZelfRanken.nl te laten doen. Op deze manier weet je precies waar de kansen voor jou liggen. Longtails hebben nu eenmaal de eigenschap om snel vindbaar te worden. En wie wilt nu niet met weinig moeite snel aan extra verkopen komen.

Wij vinden jouw longtail-zoekwoorden

Je zoekwoordonderzoek aan ons uitbesteden? Wij vinden alle informatie die je verder helpt om bovenaan in Google te komen en meer omzet te verkrijgen.

Onze keywordtool is uniek in Nederland en is uitgerust met de allerlaatste kunstmatige intelligentie technieken.

Weet je niet precies hoe deze zoekwoorden te optimaliseren? Ook daar kunnen we je met onze cursus bij helpen.

Er staat niks meer in je weg om online succes te verkrijgen.

Laat ons jouw zoekwoordenonderzoek doen

Uniek in Nederland met verbeterde informatie