Leestijd: 7 minuten

Onze seo cursus geeft de juiste technieken die je website hoog in Google krijgt. Super unieke oplossingen voor seo gegeven in makkelijk te volgen video cursussen. Standaard gratis informatie is niet de beste oplossing voor veel mensen. Met dit verdwijn je alsnog in de massa’s die dezelfde zoekmachine optimalisatie beoefenen.

Laten wij nu verder optimaliseren om wel aan het gewenste resultaat te komen. Iedereen die onze seo cursus heeft toegepast is in ieder geval veel hoger in Google gekomen, dit wil jij toch ook? Volg onze video’s, ze vormen een seo cursus die geen enkel andere cursus voor seo in Nederland geeft.

Website hoog laten scoren in Google

Optimization voor de search engine Google leren zodat jouw website vindbaar voor jouw bezoekers wordt. De course wordt gegeven door specialist Greg. Voor beter dan gratis ontdek je hoe organische bezoekers de weg naar jouw website of webwinkel weten te vinden.

De course die met optimalisatie technieken meegroeit

Techniek heeft de eigenschap om te groeien, onze course groeit hierin mee. Zijn er betere of andere seo-technieken bijgekomen? Dan verschijnen deze in jouw leeromgeving, geheel gratis. Wie wilt er nu geen gratis Google search engine optimalisatie cursussen bijgeschreven krijgen.


cursussen-voor-met-en-door-seo-hersenen

Waarom kiezen voor geavanceerde seo?

Vandaag de dag zijn veel mensen bekend met zoekmachine optimalisatie. Iedereen kent en doet het zelfde waardoor men alsnog achteraan in de rij mogen aansluiten. Wil jij jezelf mengen in de menigte of wil je daar letterlijk boven staan? Met geavanceerde seo behaal je de beste resultaten.

Video’s -> zien, nadoen, bovenaan in Google

Leer SEO door te kijken en te imiteren. In deze video’s van 15 minuten worden beproefde technieken uit internationale zoekmachineoptimalisatietrainingen uitgelegd, die zorgen voor topposities in Google.

Graadmeter: het optimalisatie niveau

Seo graadmeter
 1. Basis SEO: Kennis over beginselen als Titel, Beschrijving, Afbeelding, Zoekwoord benoeming.
 2. Ervaren specialist: Gevorderde kennis, kan de basis verder optimaliseren.
 3. ZelfRanken: Kan ervaren specialisten verbeteren
 4. Wereld Niveau: Google luistert aandachtig naar deze handjevol experts

Unieke geavanceerde Json-LD script schrijven

Schrijf een uniek en geavanceerd Json-LD-script. De kracht van SEO komt vaak van het Json-LD-script van schema.org, daarom gebruiken WordPress-plug-ins zoals Rank Math en Yoast het. We willen onszelf verbeteren door te leren schrijven op een manier die verder gaat dan wat plug-ins en generators kunnen. Hiermee onderscheiden we ons van de massa, maar er is nog zoveel meer dat we kunnen bereiken.

Best of linkbuilding incl. toegang blogsitenetwerk

Optimaliseer uw linkbuilding met onze wetenschappelijke aanpak. We richten ons op het maximaliseren van de gelijkenis tussen link- en doelpagina’s, wat resulteert in krachtige gelaagde links. In tegenstelling tot traditionele methoden om eenvoudig backlinks te plaatsen, hebben we een netwerk van blogsites gebouwd waartoe u gratis toegang hebt. Kies voor ZelfRanken.nl voor ongeëvenaarde resultaten.

Afbeelding/Video optimalisatie

Toevoegingen aan je pagina zoals afbeeldingen en video’s die jouw onderwerp toegevoegde waarde geeft is altijd goed. In de seo cursus gaan we hier dieper op in zodat we ons ook hierin van concurrentie weten te onderscheiden.

Offsite pagina optimalisatie

Optimaliseer uw offsite pagina’s met hoogwaardige tier 1-links van de blogpagina’s van ons netwerk. We zullen deze pagina’s zorgvuldig op maat maken om de best mogelijke zoekwoordovereenkomst voor elke doelpagina te bereiken, wat resulteert in uitstekende Google-zoekresultaten. Geen willekeurige backlinks hier – alleen vakkundig gemaakte optimalisatie.

Autoriteit verhogen

Een website of online winkel, hoe goed ook, kan niet scoren op zoekwoorden met een hoog volume zonder een sterke autoriteit. Ons doel is om zoveel mogelijk bezoekers uit reguliere Google-resultaten te trekken, daarom moeten we de autoriteit van uw site aanzienlijk vergroten.

Onsite pagina optimalisatie

Waar onze cursus seo zich helemaal losmaakt is het geven van geavanceerde pagina seo. We houden ons hier bezig met technieken die verder en anders gaan dan basis-seo. We vertellen en laten zien waarom standaard seo wel juist is maar gemiste kansen heeft.

Content optimalisatie

Op goed geluk tekst schrijven gaan we niet doen. Google weet namelijk veel over jouw te ranken onderwerp en heeft hoge verwachtingen. Zo bestaat tekst niet alleen uit het zoekwoord maar ook variatie zoekwoorden, LSI en entiteiten. Elk zoekwoord heeft z’n eigen hoeveelheid dat terug in het content komt in paragrafen, kopteksten en meerdere plekken. Weet wat het algoritme verwacht en voldoe hieraan om hoog in Google te komen.

Website Optimaliseren als SEO specialist

seo cursus kopen pijl naar rechts
seo cursus kopen
seo cursus kopen pijl naar links

Voor wie is deze seo cursus?

Deze seo cursus is voor iedereen die goed overweg kan met het internet en eigen website en/of webwinkel. Er is geen minimale opleiding benodigd al zullen cursisten met reeds ervaring in zoekmachine optimalisatie meer genieten van de cursussen. Met uitstek weten seo specialisten de training het best te waarderen.

Elk soort platform

Cursisten met WordPress als platform kunnen probleemloos alles toepassen. Heb je een ander platform zoals Jimdo of Jouwweb dan is het meest belangrijke toepasbaar. Die ‘kleine’ optimalisaties die niet kunnen worden toegepast zijn niet doorslaggevend.

Windows en Apple computer

Met name voor afbeelding optimalisatie raden we een Windows computer aan. Heb je dit niet? Dan zijn er externe gratis apps te vinden waardoor je alsnog deze optimalisaties kan toepassen.

Hoe lang duurt de cursus seo?

De video’s hebben bij elkaar opgeteld een totale lengte van ongeveer 2 uur. Er wordt veel nieuws verteld en laten zien waardoor het handig is om voor jezelf aantekeningen te maken. Liever meermaals de video’s bekijken? Dat kan ook, je behoudt na geslaagde betaling altijd toegang tot het materiaal en blogsitenetwerk.

Wat zijn de zoekwoorden zoekvolumes die effect in ranking merken?

Elk zoekwoord is uniek en kent andere concurrentie waardoor het effect per zoekwoord verschilt. Doorgaans zijn zoekvolumes tussen de 5.000 en 15.000 zoekopdrachten per maand met deze cursus goed om pagina 1 van Google te behalen.

Voordelen:

 1. Verbeterde zichtbaarheid van de website: een SEO-cursus kan u helpen te leren hoe u uw website kunt optimaliseren voor zoekmachines, wat kan leiden tot hogere rankings en meer zichtbaarheid.
 2. Meer verkeer: met betere posities in zoekmachines ziet u waarschijnlijk meer organisch verkeer naar uw website.
 3. Kosteneffectieve marketing: SEO is een kosteneffectieve manier van marketing omdat er geen betaalde advertenties of andere dure vormen van promotie voor nodig zijn.
 4. Voordelen op lange termijn: in tegenstelling tot andere vormen van marketing die op korte termijn voordelen kunnen hebben, kunnen de effecten van SEO jaren aanhouden.

Nadelen:

 1. Tijdrovend proces: het optimaliseren van een website voor zoekmachines kost tijd en inspanning, wat een uitdaging kan zijn voor drukke ondernemers of marketeers.
 2. Voortdurend veranderende algoritmen: de algoritmen van zoekmachines evolueren voortdurend, waardoor het moeilijk is om bij te blijven met de nieuwste best practices en technieken.
 3. Vereist technische kennis: sommige aspecten van SEO vereisen technische kennis, zoals codeer- en webontwikkelingsvaardigheden die buiten het bereik van sommige individuen of bedrijven vallen.
 4. Geen gegarandeerde resultaten: hoewel het implementeren van goede SEO-praktijken uw kansen om hoger in zoekmachines te scoren kan vergroten, is er geen garantie dat u direct na het voltooien van een SEO-cursus topposities of meer verkeer zult behalen.

Experts over zoekmachineoptimalisatie uitleg

Experts adviseren dat een SEO-cursus van hoge kwaliteit de basisprincipes van zoekmachineoptimalisatie moet behandelen, inclusief zoekwoordonderzoek, on-page optimalisatie, linkbuilding en analyse. Beginners kunnen verwachten te leren over het maken van inhoud van hoge kwaliteit die relevant is voor hun publiek en is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ze moeten ook weten hoe ze zoekwoordonderzoek moeten uitvoeren met behulp van tools zoals Google Keyword Planner of SEMrush om de meest waardevolle zoekwoorden voor hun website te identificeren.

Basis optimalisatietechnieken

Experts raden aan om te leren over optimalisatietechnieken op de pagina, zoals het optimaliseren van title-tags, metabeschrijvingen, header-tags en alt-tekst voor afbeeldingen om de zichtbaarheid in zoekresultaten te verbeteren. Linkbuilding is een ander belangrijk aspect van SEO waar nieuwkomers meer van kunnen verwachten. Dit omvat het begrijpen van verschillende soorten links (zoals intern versus extern) en strategieën om ze te verwerven (zoals gastbloggen of het bouwen van verbroken links).

Vooruitgang monitoren

Analytics zijn cruciaal voor het meten van het succes van een SEO-campagne. Beginners moeten voorbereid zijn om te leren hoe ze tools zoals Google Analytics of Moz Pro kunnen gebruiken om verkeersbronnen, gebruikersgedrag en andere belangrijke statistieken bij te houden. Ten slotte benadrukken experts het belang om op de hoogte te blijven van veranderingen in zoekalgoritmen en best practices. Een goede SEO-cursus biedt permanente educatie over deze onderwerpen, zodat beginners hun vaardigheden in de loop van de tijd kunnen blijven verbeteren.

Wie is de opleider?

SEO opleider Greg (Gregory de Boer) tot je dienst. Hij is veelal bekend als beheerder op Facebook met de grootste SEO groep van Nederland, België en Duitsland. Daarnaast werkt Greg hoofdzakelijk aan zoekmachineoptimalisatie voor grootbedrijf die landelijk en/of internationaal hun diensten/producten aanbieden.

Blogsitenetwerk voor gastblog plaatsen

blogsitenetwerk voor gastblog plaatsen

Plaatsen van gastblogs op ons netwerk

Binnen de cursussen krijg je uitleg om gastblogs aan te maken op ons blogsitenetwerk en deze invulling te geven zodat de overeenkomst naar jouw website het hoogst mogelijk is.

Goedkoper en beter resultaat

Een blog posten op eigen en andere site(s) is altijd goed. In dit geval gaan we leren blogs te posten op gespecialiseerde blogsites. Dit is stukken goedkoper dan een blogpost elders kopen, de prijzen zijn gemiddeld hiervan 100 Euro en zijn niet voldoende geoptimaliseerd voor jouw zoekwoord.

Met de cursus van ZelfRanken.nl krijg je toegang tot ruim 20 blogsites om daar al het geleerde in de praktijk te brengen.

Bloggen als de beste

Je maakt gemakkelijk en snel je gewenste blog url aan en werkt met onder andere Elementor Pro en Rank Math Premium. Tevens zijn onze blogsites uitgerust met dubbele indexers zodat jouw blogpagina ook echt geïndexeerd in Google komt.

Zoekwoordenonderzoek

Wat de zoekopdrachten van jouw publiek zijn? Kom het te weten door zoekwoordenonderzoek voor gevorderden. Er zijn vele manieren van onderzoek en hier doen wij een schepje bovenop door nóg beter zoekwoorden te onderzoeken.

Een SEO strategie waar je van op aan kan

ZelfRanken.nl geeft je de seo strategie die vrijwel niet mis kan gaan. Ranken zit bij ons in de domeinnaam. Dankzij stap voor stap video uitleg krijg ook jij het voor elkaar.

Vragen? Stel ze Hier!