Leestijd: 2 minuten

De beste SEO heeft tegenwoordig een nauwe band met kunstmatige intelligentie. Hierdoor kunnen we zeer precies en snel implementeren. Rekening houdend met onder andere:

  • RankBrain
  • SpamBrain
  • BERT
  • Neural Matching
  • Entiteiten
  • Topical Cluster

Schrik niet als je niet weet wat dit zijn of er nooit van gehoord hebt. Dit zijn hoogwaardige onderdelen die deel uitmaken van Google. Om dit goed te begrijpen gaat het je vele jaren aan internationale studies en veel geld kosten (geloof me).

wat is geavanceerde seo

Geavanceerde SEO is zoekmachineoptimalisatie die dieper op zaken ingaat. Het van te voren weten dat optimalisaties ook echt werken om vindbaarheid te verbeteren. In 2022 was geavanceerde seo nog het hoogst haalbare niveau terwijl aan het einde van 2023 hier een abrupt einde aan kwam. Tegenwoordig is geavanceerde seo het zelfde als basis seo geworden

Verklaring van ranking

Uit de losse pols invulling aan je website geven en hopen dat de vindbaarheid goed gaat komen is niet de manier. We willen weten hoe het komt dat zoekwoorden bovenaan in Google komen. Voor dit is een verklaring nodig die geavanceerde seo geeft.

 

Google bestaat uit kunstmatige intelligenties

Dankzij kunstmatige intelligentie kan Google elke webpagina begrijpen en beoordelen om vervolgens een plek in de resultatenpagina te geven.

Als je weet hoe die beoordeling in z’n werk gaat kan je jouw website hierop aanpassen,

kunstmatige intelligentie laten schrijven
ZelfRanken Hoog in Google seo cursus

 

Cursus geavanceerde SEO

Weten hoe jouw zoekwoorden hoog in Google komen? We leggen het je allemaal stap voor stap uit in onze online video cursus.

Onbeperkt toegang

Gratis updates

meer informatie

 

Geavanceerde SEO specialist inhuren

Je bent al druk genoeg en wilt liever een gedreven seo specialist inhuren? Greg helpt je graag de top van resultatenpagina’s te bereiken.

Ervaar de website optimalisatie kennis van een echte expert. Bestaande en nieuwe zoekwoorden zullen voor meer organische bezoekers zorgen.

meer informatie
SEO specialist Greg van ZelfRanken.nl inhuren