Leestijd: 2 minuten

SEO cursus kopen

Leer in onze seo cursus hoe je de authority van je website en/of webpagina naar enorme hoogte tilt.

verkoop seo cursus

Wat is authority?

Authority (autoriteit) voor websites en webpagina’s is een meeteenheid die kracht weergeeft. Hoe hoger de authority des te gewichtiger de website/webpagina wordt bevonden. Deze kracht volgt uit backlinks.

Wat is domain authority?

Domain Authority is de autoriteit gemeten over de voorpagina. Dit is de meest belangrijke pagina van je site. Waardoor normaliter de meeste backlinks naartoe verwijzen.

Wat is page authority?

Page authority (pagina autoriteit) is vergelijkbaar met domain authority met als verschil de gemeten kracht specifiek over 1 webpagina gaat die niet de voorpagina is.

Hoe belangrijk is authority voor seo?

Zoekwoorden met hogere zoekvolume en/of meer concurrentie kunnen door authority makkelijker en sneller ranken. Het beter content aanbieden dan je concurrent is steevast in basis seo een must. Gaan we echter kijken bij geavanceerde seo dan hoeft dit niet zo te zijn. Hoge authority is dan 1 van de punten waarmee men hoog in Google komt.

Hoe verhoog je authority?

Authority verhoog je door backlinks naar je voorpagina en onderliggende pagina’s te sturen. Het liefst hebben we backlinks op pagina’s die reeds een hoge authority hebben. Door backlinks volgt er linkjuice naar de gelinkte pagina en uitmondt in authority.

Door zoveel als mogelijk backlinks vanaf hoge authority websites en/of webpagina’s te hebben maak je van jouw website en/of webpagina een autoriteit waardoor deze hoger in Google komt.

Authority leren verhogen

In onze seo cursus besteden we veel aandacht aan het verhogen van authority omdat dit in veel gevallen een doorslaggevend effect kan hebben.

We gaan hier uiterst veilig en makkelijk te werk door massa’s backlinks binnen enkele minuten te plaatsen vanaf de meest veilige websites.

Authority building

Net als met linkbuilding voor het laten ranken van zoekwoorden hebben we ook authority building. Het verschil hiertussen is hemelsbreed, het 1 kan niet met het ander worden vergeleken. Voor goede SEO zijn ze echter beide onmisbaar. Door authority building naast je linkbuilding te hebben versterk je zoekmachine optimalisatie met waanzinnig resultaat.

Onsite authority opbouwen

Voor een groot deel is linkjuice verantwoordelijk voor het verhogen van autoriteit maar dit is niet de enige manier. Belangrijkheid opbouwen doe je ook met jouw content. We moeten erbij zeggen dat onsite authority opbouwen een punt van discussie is. Wij kiezen er echter voor om dit toch op te noemen omdat het werkt.

Pagina’s met uitgebreid content zoals het hebben van afbeeldingen (grafieken indien mogelijk) en video bieden de bezoeker meer duidelijkheid en is een vorm van authority. Tevens worden bulletpoints (opsommingslijst) en kopteksten gewaardeerd. Ook een Table of Content helpt mee.