Leestijd: 2 minuten
video seo cursus overeenkomst backlinks

Per video de beste seo uitgelegd – écht optimaal

Hoe maak je jouw website/webwinkel pagina optimaal voor het meest belangrijke zoekwoord? 100% scores of ‘groene Yoast balletjes’ geven aan wat minimaal nodig is. Wij doen SEO niet op een minimale maar maximale manier. Hiermee verbreken we wat iedereen al doet en komen juist hierdoor bovenaan in Google.

Per seo video cursus wordt je dit van A tot Z uitgelegd en laten zien. Deze opgenomen kennis is inzetbaar voor eigen site én het blognetwerk van ZelfRanken.nl zodat je jouw zoekwoord een 100% en verdere overeenkomst kan geven met een pagina op jouw site.

SEO cursus video uitleg

Soms in het leven kom je dingen tegen die uiterst lastig zijn om te leren door erover te lezen, zoals veters strikken en seo. Hoe ziet seo eruit? Dit is een vraag waar geen goed antwoord aan vastzit. Seo bestaat uit zoveel onderdelen, de meest basis technieken kan worden beschreven (dit wordt ook veelvuldig gedaan). Maar wat wij hier op zelfranken.nl leren is letterlijk onbeschrijfelijk, daarom laten we je het zien.

seo cursus video uitleg

Wat te verwachten

Gegarandeerd resultaat, zelfs bij hoge zoekvolumes.

Voor iedereen makkelijk te volgen en doen.

Altijd toegang tot jouw cursussen

Support aanwezig

Goede seo is geavanceerd, dat moet je zien om te begrijpen

Video uitleg met geavanceerde seo technieken

Wat je op deze website leert zijn de geavanceerde seo technieken. Dit soort zal je nergens in Nederland kunnen vinden. Wil je beter zijn dan je concurrentie? Hoger ranken dan wie dan ook? Plek 1 in de SERP behalen? Al dit is alleen maar mogelijk als jouw website én seo uniek is. De 12 in een dozijn technieken die iedereen gebruikt zal je dit niet doen bereiken. Wat jij nodig hebt is beter, zelfranken.nl

Stap voor stap

Wat jouw seo niveau is dat weten we natuurlijk niet, en dat doet er ook niet toe. Alles wordt stap voor stap zo simpel mogelijk uitgelegd en laten zien. Al heb je nog nooit eerder ook maar iets aan zoekmachine optimalisatie gedaan kan je het gewoon volgen en nadoen. En mócht het gebeuren dat je bij een betaalde cursus nog vragen hebt, kan je altijd contact opnemen.

Minder saai

Leren kan maar een saaie bedoeling zijn, wij weten er alles van. Concentratie behouden wordt op die manier een uitdaging. Seo cursussen van zelfranken.nl zijn minder saai. Er wordt luchtig gesproken met hier en daar een geintje. Geprobeerd is om elke training neer te zetten dat blijvend boeiend is. Knap lastig om zoiets voor elkaar te krijgen bij een best saai onderwerp als seo, maar het is gelukt al zeggen we het zelf.

Altijd toegang

Eenmaal een gratis account aangemaakt dan heb je voor altijd toegang tot de door jouw gekozen seo cursussen. Leer wanneer het uitkomt bijvoorbeeld wanneer de kinderen liggen te slapen.

Leren hoog in Google te komen

Heb je basis seo (bijna) klaar? Maar rank je nog niet hoog genoeg in Google? Ga door naar geavanceerde seo om dan wél te verkrijgen waar je naar zoekt. Hoog in Google komen vergt dikwijls meer aan seo technieken.