Leestijd: 2 minuten

Wat is een onpage seo specialist? Dit is iemand die webpagina’s en websites dusdanig weet te optimaliseren dat dit ten goede komt voor websitebezoekers en vindbaarheid in Google. Er zijn belangrijke optimalisaties om te maken die elk weer bestaan uit vele regels. Om je website op de eerste organische resultatenpagina te verkrijgen is onpage seo onmisbaar. Specialisten kunnen je hierbij op verschillende manieren helpen zoals het optreden als consultant of nemen deze seo-taken van je in het geheel over.

SEO specialist inhuren

Manier van aanpak

Als eerste maakt de specialist graag kennis met jouw website en in het speciaal de webpagina die hoog in Google dient te komen. Er wordt gekeken naar wat er reeds online staat en of dit juist is gegaan. Mogelijk missen er dingen die alsnog toegevoegd kunnen worden. Door een ‘op het eerste oog’ audit te maken weet de specialist vaak al voldoende. Er kan worden gekozen om een seo-tool in te schakelen maar dit hangt per specialist en zoekwoord af.

Mogelijkheden en verwachtingen met elkaar bespreken

Je staat op het punt om (veel) geld aan de seo specialist te betalen. Hiervoor zou je graag van te voren willen weten of er mogelijkheden zijn en wat je verwacht. Dit is een grijs gebied en zal de specialist geen precies antwoord kunnen geven. Maar in grote lijnen valt er zeker duidelijkheid te verkrijgen.

SEO-teksten specialist