Leestijd: 2 minuten

Het Verhaal

 Er wordt veel geroepen en wie het hardst kan schreeuwen weet het best de Google richtlijnen te herhalen. Wij zijn anders. Onze blik ligt niet op wat de zoekmachine verkondigd maar volgen specialisten op wereldniveau. We hebben namelijk zelf ondervonden dat als iedereen de zelfde technieken toepast dan belanden we allemaal op 1 grote hoop. En optimaliseren is juist boven iedereen uitstijgen toch?

Daarom willen we vernieuwde inzichten, optimalisaties vanuit een ander perspectief bekijken. Doen zoals slechts weinige kunnen of weten. Dat is wat ons losmaakt uit de massa.

Specialisten hebben weinig aan ervaring

Iets anders dat ons anders maakt dan de meeste specialisten en dat is dat wij ervaring totaal niet belangrijk vinden. Ja we hebben het wel, zelfs langer als dat Google bestaat, maar wat boeit dat?

Willen klanten nu echt een specialist hebben die nog weet hoe Google 10 jaar geleden was? De machine update meermaals per jaar, er is letterlijk niks meer over van de kennis die nu geldt.

Onze conculega’s leren bij ons

Veel van onze conculega experts komen hier om nieuwe en verbeterde technieken te leren. En natuurlijk verwelkomen wij iedereen met open armen. Het gaat er immers om dat mensen krijgen waar ze voor betalen.

Tja we hebben ook haters

Helaas zijn niet al onze collega’s zo open om iets van een ander aan te nemen. Een deel heeft slechte vooroordelen die ze graag naar buiten brengen. Voor dit groepje hopen we dat ze eerst onze cursussen bekijken en dan van gedachten veranderen. Wij staan open voor hulp en vriendschap.