Leestijd: 4 minuten

Door seo-advies te vragen heb je een stappenplan die precies aangeeft waar jouw tijd het beste besteed is. Uitleg over hoe de aanpak in z’n werk gaat hoort hier ook bij. De seo-specialist treedt op als consultant die jouw website of webwinkel grondig bekijkt door middel van audit of analyse. Deze bevindingen zijn voor de expert de bron waar adviezen uit voortkomen.

Voordelen van SEO-advies

 • Snel resultaat in Google
 • Kosten en tijd besparing
 • Weten wat het beste voor jouw site is
 • Meer bezoekers verwelkomen
 • Hogere omzet draaien
logo zelfranken SEO advies

Optimalisatie hulp

Voor iedereen uit het MKB die met een vraag over optimalisatie zit mag gratis lid worden van DTVSEO. Dit is een groep op FaceBook waar specialisten en leden die antwoord op jouw vraag weten en belangeloos geven. Op deze manier helpen we elkaar beter vindbaar in Google te worden. Heb jij ook hulp nodig bij het optimaliseren van jouw website? Meld je meteen hier aan en open jouw topic.

Privé consult aanvragen

Heb je liever dat 1 seo-specialist alle focus op jouw site legt? Vraag een consult aan. Op deze manier win je het best mogelijk advies in dat speciaal voor jouw website of webwinkel is vastgesteld. De zoekmachineoptimalisatie consultant (adviseur) geeft je duidelijkheid door een roadmap of to-do lijst te geven. Verdere uitleg over plan van aanpak valt tevens binnen de mogelijkheden.

Advies op maat

Het consult geeft informatie dat speciaal voor jouw webpagina of website van toepassing is. Met uitgemeten datapunten kan de consultant het juiste advies doorgeven. Wees altijd extra zeker over welke pagina het advies gaat. Het toepassen op meerdere of andere pagina’s kan teleurstellend effect geven.

Voordelen consultant
 • Informatie uit en voor jouw website
 • Speciaal verdiept in jouw niche
 • Brengt meerdere opties aan tafel
 • Ziet andere invalshoeken
 • Hoogst mogelijk rendement

Waarom juist onze adviezen en tips?

In het SEO wereldje wordt er veel geroepen waarvan het meeste napraat is. Echter zijn al die goed bedoelde adviezen en tips niet altijd even accuraat of up-to-date.

Wat jij nodig hebt is een bron waar je écht van op aan kan. Wij van ZelfRanken.nl hebben zelf internationale cursussen gevolgd van de beste ter wereld. Ja het zijn ook de duurste en meest moeilijke om te begrijpen.

Daarom hebben wij het voor jou toegankelijk gemaakt door het simpel uit te leggen en tegen een eenmalige betaalbare prijs.

SEO cursus kopen
tips en advies voor seo

Zoekmachine optimalisatie diensten

Heb je meer nodig dan een adviseur die tips geeft? Maak gebruik van onze zoekmachine optimalisatie diensten. Hier nemen wij alle search engine optimization taken van je over zodat jij tijd hebt voor ondernemen. Ons dienstaanbod is divers en kan op maat worden gemaakt. Wil je ons alleen linkbuilding of juist onsite-seo laten doen? Misschien moet er content worden aangepast? Wij zijn inzetbaar voor alle soorten zoekmachineoptimalisaties.

Deskundig voor meer succes

Je gaat niet iemand inhuren als je het zelf ook kan toch? Daarom beloven wij meer succes in vindbaarheid te hebben dan welk ander specialist dan ook. Wij gaan namelijk uiterst deskundig om met data en andere optimalisatie gegevens van jouw site en onze tools. Zo brengen wij alle haalbare successen naar voren waardoor jij blij bent en wij trots op onze inzet zijn.

SEO specialist inhuren

Heb je het gevoel dat je te veel moet (bij)leren om zelf die website-vindbaarheid te verbeteren? Daar heb je vast gelijk in. De SEO specialist van ZelfRanken.nl neemt die taak graag van je over. Je hoeft je dan nergens zorgen over te maken, hoeft niks te doen of uit te leggen. Binnen afgesproken tijd is de website-seo klaar en zijn de eerste resultaten al meetbaar. Ontdek de mogelijkheden tot het inhuren van onze seo-specialist op deze pagina.

Geen zorgen meer over vindbaarheid

Terwijl jij lekker kan ondernemen voor jouw bedrijf is de specialist op de achtergrond aanwezig. Zorgen over vindbaarheid en websitebezoekers zijn nu van je schouders afgevallen. Dit is een rustgevende investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Online marketing doelen behalen

Het is vrijwel niet te doen om in je eentje online marketing doelen te behalen. Wil je hulp in de vorm van advies, tips of geheel uit handen nemen? Er zijn altijd specialisten te vinden die jou van dienst willen zijn. Natuurlijk blijven wij van ZelfRanken.nl niet achter en gooien daar graag nog een schep bovenop.

De juiste doelgroep en klanten bereiken

Online marketing is hoofdzakelijk nuttig als de juiste doelgroep wordt bereikt. 1 Van de meest treffende technieken uit ons assortiment is zoekwoordonderzoek. Door dit kunnen we je van te voren perfect vertellen welke zoekwoorden je nodig hebt om hoog mee in Google te komen. Dankzij het meten van deze belangrijke optimalisatie kunnen we je dan ook vertellen of je hiermee klanten ermee wint.

Factoren om hoger in de zoekresultaten te komen

Een adviseur, training of ingehuurde expert kan je vertellen over factoren die helpen om hoger in de zoekresultaten te komen. Laat je vooral informeren in plaats van zelf antwoorden te vinden door te proberen. In alle gevallen willen we erop duiden dat geen of niet de juiste website-werkzaamheden niks positiefs brengt.

 • Goed aansluitende pagina titel en beschrijving voor zoekintentie
 • Inhoudelijke en design kwaliteit tot het uiterste gebracht
 • Na webpagina bezoek hoeft bezoeker geen andere website te raadplegen