Leestijd: 6 minuten

Maak gebruik van onze kennis in zoekmachineoptimalisatie. Als adviseur geven we jou een gerichte roadmap die snel jouw doelen in vindbaarheid weet te bereiken. Het consult is exclusief voor jouw website of webwinkel. Hier is door ons een audit van gemaakt waar bevindingen en oplossingen op zijn gebaseerd. Door deze manier van aanpak hebben vele bedrijven meer topposities weten te behalen. Wil jij ook het advies van onze seo-consultant inwinnen? Neem contact op of lees eerst verder op deze webpagina.

Voordeel: zeer hoog success rate
Nadeel: Hoog niveau om te volgen

logo zelfranken seo consultant

Wat is seo consulting?

Wil je je website beter maken en meer mensen online bereiken? Zoekmachine optimalisatie raadgeving helpt! Laat onze seo-specialist je website bekijken, doelen stellen en plannen maken om je online marketing doelen te halen. Met consulting ontvang je gespecificeerd advies dat jouw bezoekers en Google weten te waarderen.  Geef je website een oppepper met onze professionele adviesdiensten!

Voordelen van ons advies

 • Precies weten wat je moet doen
 • Snel extra reguliere bezoekers ontvangen
 • Hoog in Google vindbaar zijn
 • Voordelig online succes behalen
 • Zelf eigen snelheid bepalen

SEO-consultant inhuren

Je wilt zeker weten wat de verbeterpunten aan jouw website of webwinkel zijn? Ben je klaar met raden en hopen op goede uitkomst? Huur onze seo consultant Greg in.

Met enorme hoeveelheden aan internationale studies over de nieuwste Google updates ben ik de juiste keuze voor elk bedrijf.

Mijn kennis over kunstmatige intelligentie (waar Google uit bestaat) is mogelijk het beste van heel Nederland. Ik zit namelijk in een wereldwijde seo-elite groep dat nog geen 100 leden telt. Hier vind je mensen die verantwoordelijk zijn voor onder andere ChatGPT en vele andere kunstmatige intelligenties.

SEO specialist Greg van ZelfRanken.nl inhuren
Neem contact op

Waarom kiezen voor Greg

 1. Eerlijkheid staat altijd bovenaan
 2. Genoten van laatste kunstmatige intelligentie opleidingen
 3. Met dezelfde liefde voor jouw bedrijf aan het werk
dtvseo seo-hulp

DTVSEO

SEO hulp groep op FaceBook

Gratis hulp van specialisten

Een andere mogelijkheid om advies te krijgen is om jezelf aan te sluiten bij de DTVSEO groep op FaceBook.

Dit is de grootste en meest gespecialiseerde groep van Nederland als het gaat om website optimalisatie.

We helpen hier elkaar met gesloten beurs.

Iedereen mag vragen stellen en iedereen mag reageren.

Lid worden

Wat maken DTVSEO adviezen zo gewild

 • Voor elk probleem de juiste specialist: Met zoveel leden is er altijd iemand met ervaring over jouw issue.
 • Deskundig oordeel: Reacties komen van mensen uit de praktijk.
 • Aanbevelingen om op te bouwen: Je kan 100% vertrouwen op verkregen raad.
 • Gratis: We helpen elkaar met gesloten portemonnee.

Voordeel: gratis (fair use)
Nadeel: Geen vaste/uitgebreide hulp

 

Hulp van zoekmachineoptimalisatie specialist

Als een zoekmachineoptimalisatie specialist, begrijp ik hoe cruciaal het is voor bedrijven om hun online aanwezigheid te vergroten. Mijn expertise ligt in het optimaliseren van websites voor zoekmachines, met als doel hogere rankings en meer organisch verkeer te genereren. Als freelance raadgever help ik bedrijven bij het verbeteren van hun online zichtbaarheid door middel van effectieve SEO-strategieën en linkbuilding.

Met mijn diepgaande kennis van zoekmachineoptimalisatie en marketing, werk ik samen met een team van experts om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Onze consultancydiensten omvatten het opstellen van een gedetailleerd plan voor website-optimalisatie, waarbij we ons richten op belangrijke aspecten zoals keyword research, on-page optimalisatie en technische zoekmachineoptimalisatie-audits. We streven ernaar om de perfecte balans te vinden tussen content creatie en technische verbeteringen om ervoor te zorgen dat uw website beter presteert in zoekresultaten.

Of u nu een senior marketeer bent die hulp nodig heeft bij complexe cases of een startende ondernemer die zijn online aanwezigheid wil versterken, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw budget en doelen. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, of u nu advies nodig heeft over WordPress CMS of wilt investeren in betaalde advertenties voor snellere resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatiegesprek en ontdek hoe onze consultancydiensten uw online ranking kunnen verbeteren en uw ROI kunnen maximaliseren. Wij zijn hier om u te helpen slagen in de competitieve wereld van digitale marketing!

Vaardigheden en Expertise

Als senior zoekmachineoptimalisatie-specialist met jarenlange ervaring in de branche, ben ik een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Van het begrijpen van complexe algoritmen tot het ontwikkelen van effectieve strategieën voor zowel onpage als offpage optimalisatie, ik heb bewezen resultaten behaald en websites naar hogere posities in de zoekresultaten gebracht.

Mijn consultancy omvat een breed scala aan vaardigheden die essentieel zijn voor het verbeteren van online zichtbaarheid en het verhogen van organisch verkeer. Met een grondige kennis van zoekalgoritmen en een focus op relevante keywords, help ik bedrijven hun online ranking te verbeteren en meer leads te genereren.

Of je nu hulp nodig hebt bij het optimaliseren van je website of advies wilt over linkbuilding-strategieën, mijn expertise staat tot je beschikking. Neem vandaag nog contact met mij op voor een consult en ontdek hoe ik jouw online aanwezigheid kan verbeteren.

Keyword Research

Als senior Search Engine Optimization specialist bij ons bureau, is een van mijn belangrijkste taken het uitvoeren van grondig keyword onderzoek. Door de juiste zoekwoorden te identificeren, kunnen we doelgerichte content creëren die zowel zoekmachines als gebruikers aanspreekt, wat resulteert in hogere rankings en meer organisch verkeer naar uw website. Ons team van experts begrijpt hoe cruciaal het is om de juiste keywords te vinden die perfect aansluiten op uw niche en doelgroep.

Met onze diepgaande kennis van optimaliseren en online marketing strategieën, helpen wij u graag om uw online aanwezigheid te verbeteren en uw ranking in zoekresultaten te verhogen. Of u nu een freelance consultant bent of een marketingbureau met complexe cases, wij hebben de expertise en ervaring om u te begeleiden bij het opstellen van een effectief marketing-plan dat past binnen uw budget en bedrijfsdoelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen om beter gevonden te worden in de digitale wereld.

Onpage Website Verbetering

Als senior SEO consultant bij een toonaangevend marketingbureau, begrijp ik het belang van onpage optimalisatie als geen ander. Het optimaliseren van verschillende aspecten van een website is essentieel om de online zichtbaarheid te verbeteren en hoger te scoren in zoekmachines zoals Google.

Onpage optimalisatie omvat niet alleen het aanpassen van meta-tags en het creëren van hoogwaardige content, maar ook het optimaliseren van de laadsnelheid en sitearchitectuur. Als specialist op dit gebied weet ik precies welke stappen er nodig zijn om een website perfect te laten presteren. Met mijn team van experts help ik bedrijven hun online ranking te verbeteren door middel van doordachte strategieën en effectieve optimalisatietechnieken.

Of je nu een kleine WordPress-website hebt of een complexe e-commerce site beheert, wij hebben de kennis en ervaring die nodig is om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult en ontdek hoe onze consultancy services jou kunnen helpen groeien!

Offpage Optimalisaties

Als zoekmachineoptimalisatie-deskundige richt ik me op het optimaliseren van offpage SEO om de autoriteit en relevantie van een website te verbeteren door middel van externe signalen zoals backlinks en sociale shares. Mijn expertise stelt mij in staat effectieve strategieën te ontwikkelen voor het verkrijgen van hoogwaardige backlinks en het vergroten van de online aanwezigheid van jouw merk.

Technische SEO Analysis

Als een ervaren Search Engine Optimization Expert, begrijp ik het belang van technische SEO-analyse bij het optimaliseren van de zoekprestaties van een website. Het omvat niet alleen het oplossen van indexatieproblemen en het verbeteren van de sitestructuur, maar ook het implementeren van gestructureerde gegevens en het optimaliseren van de mobiele bruikbaarheid.

Dit zijn essentiële stappen om ervoor te zorgen dat uw website goed presteert in zoekmachines zoals Google. Een grondige technische audit kan helpen bij het identificeren en aanpakken van eventuele problemen die de ranking en zichtbaarheid van uw site kunnen beïnvloeden. Door samen te werken met een deskundig team zoals wij, kunt u er zeker van zijn dat alle aspecten worden aangepakt om uw online aanwezigheid te versterken.

Onze consultancydiensten bieden maatwerkplannen die zijn ontworpen om uw specifieke behoeften aan te pakken en u te helpen groeien in een competitieve online markt. Of u nu op zoek bent naar betere rankings, meer organisch verkeer of hogere conversies, onze experts staan klaar om u te begeleiden naar succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe we samen kunnen werken aan het verbeteren van uw online prestaties!

 


This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.