Leestijd: 3 minuten

Het beste voor cursisten

Jij wilt het best mogelijke voor jouw website? Dat begrijpt ZelfRanken.nl als geen ander. Daarom doen wij altijd die extra stap om te maken.

Kan het beter? Het wordt aangepast. Is er iets nieuws? We geven een update. Alles wat erbij komt wordt gratis in jouw leeromgeving bijgeschreven. Je hebt nooit meer een andere seo cursus nodig.

Koop cursus seoWat zit er in de seo-cursus ?

Hier vindt je seo-technieken die je nog niet eerder bent tegengekomen. Geavanceerde zoekmachine optimalisatie op steroïde is 1 van onze verkregen benamingen waar we trots op zijn.

Waarom juist deze seo training?

Wij zijn de laatste die zeggen dat andere seo cursus aanbieders niet goed zijn. Wij zijn alleen beter en diepgaander terwijl we meer bieden zoals ons eigen blogsite netwerk. Wie elders een basis-seo cursus wilt volgen moet dat doen. We zien je graag later alsnog als onze cursist verschijnen. Dan mag je zelf bepalen waar je het meest aan hebt gehad. Natuurlijk hopen we dat je dit ook zegt in onze Google Reviews.

Beste SEO cursus

Zie je door alle bomen het bos niet meer omdat elke seo specialist iets anders zegt? Het is ons ook opgevallen. Meestal wordt er om de hete brei gedraaid en heb je alsnog geen antwoord op je vraag. Of zoekmachine optimalisatie specialisten beginnen met vakjargon en te verkondigen dat je een Google penalty of andere straf kan oplopen.

Uiteindelijk wordt de seo opdracht uitbesteedt en krijgt de seo specialist het niet voor elkaar of doet er wel super lang over. Geld is verdiend, missie volbracht. Wij vinden dit wel zo laag waardoor wij hebben besloten zélf seo cursussen te geven. Op hoog niveau makkelijk gebracht. Goed in te zetten voor beginner en ver gevorderden.

Zoekmachineoptimalisatie voor iedereen

Iedereen kan zoekmachineoptimalisatie leren vanuit huis. Op eigen tempo wanneer je maar tijd en zin hebt. De online video’s binnen mijn leeromgeving blijven altijd toegankelijk. Ze zijn niet langdradig bevatten nauwelijks tot geen vakjargon. Of je nog nooit een zoekwoord hebt geoptimaliseerd of je doet dit al beroepsmatig is niet van toepassing. Elke video is lekker luchtig met een geintje her en der. Maar ondertussen worden er rake dingen verteld en laten zien.

Wij doen niet aan slappe hap dat iedereen al doet. Wil je boven de rest uitspringen zal je een hoger niveau moeten kiezen. Dit is precies waar onze search engine optimization trainingen in uitblinken. Het gehele offsite-seo zijn technieken op wereldniveau in Nederland. Backlinks gaan we dusdanig optimaliseren dat ze simpelweg niet beter meer kunnen. Of toch wel? Want we geven die backlinks ook backlinks waardoor er tier linkbuilding ontstaat. Dit tier linkbuilding is het sterkste linkbuildingtactieken op het internet. Zoals je vast hebt begrepen, al dit is direct toepasbaar dankzij ons eigen BlogSite Netwerk.

SEO leren? Online cursus volgen

Cursus Search Engine Optimization (SEO) van ZelfRanken.nl is veruit de beste keuze om te volgen. Wij blijven up to date en voegen indien nodig nieuw cursusmateriaal toe in jouw leeromgeving, zonder bijbetaling. Echt waar, waar vindt je dat?