Leestijd: 2 minuten

Cursus onderzoek zoekwoorden

Zoekwoorden kom je overal in je webpagina tegen. De 1 ondersteunt de ander waardoor je jouw onderwerp duidelijker maakt.

Google verwacht van jou dat je de juiste zoekwoorden op de juiste plekken laat terugkomen. Heb je dit goed gedaan? Dan kom je al stukken hoger in de zoekmachine.

seo cursus kopen

RankBrain zoekwoorden onderzoeken

Het RankBrain van Google onderzoekt jouw webpagina onderwerp en vergelijkt dit met wat de machine over het zelfde onderwerp weet. In de SEO cursus leer je hoe RankBrain optimaal te benutten door de juiste zoekwoorden te vinden.

SpamBrain zoekwoorden onderzoeken

Het SpamBrain van Google is een lastige die de meest ervaren SEO specialisten doet zweten. Zoekmachineoptimalisatie is compleet veranderd door deze SpamBrain update. Wat doet het en hoe voorkom je dat je jouw eigen webpagina gaat spammen zodat ranking lager uitvalt? Onze SEO cursus geeft vragen, antwoorden en oplossingen.

BERT zoekwoorden onderzoeken

Het BERT van Google kijkt verder dan een enkelvoudig zoekwoord. Korte zinnen van veelal 4 woorden dekken de lading over een vraag of antwoord binnen je paragraaf of koptekst. Dit onderzoek is zeer gespecialiseerd, om het makkelijker voor je te maken leer je alleen de basics in onze cursus. Dit geeft al voldoende optimalisatie om er profijt uit te krijgen.


Zoekwoorden in Pagina Titel door onderzoek met ChatGPT

Een gratis voorproefje van wat je kan verwachten in onze SEO cursus. Hier leggen we je uit én laten we je zien hoe je de beste zoekwoorden voor je pagina titel kan vinden met behulp van ChatGPT.

In ongeveer 5 minuten tijd scoor je stukken beter in Google. Dit voorproefje is al zeker de moeite waard om te proberen.

Leer ook de volgende optimalisaties te onderzoeken

  1. Pagina beschrijving
  2. Kopteksten
  3. Paragraaf teksten