Leestijd: 2 minuten

Onbeperkt veilige backlinks vanaf kwaliteit sites

Dankzij deze cursus zal er een geheel nieuwe wereld voor je opengaan. Wij weten als geen ander hoe onwijs lastig het is, zeg maar niet te betalen om een backlink vanaf zeer hoge authority te krijgen.

En niet alleen hoge authority maar ook door Google veilig bevonden websites. Ofwel er is geen kans mogelijk om ook maar iets van schade naar jouw site op te lopen.

En laten we eerlijk zijn, er heeft nog nooit iemand wereldwijd een negatieve werking verkregen door een backlink vanaf Twitter, Tumblr en noem de grootste bekende social media sites maar op.

In deze seo cursus gaan we echter véél verder dan simpelweg een backlink plaatsen. Er word je uitgelegd hoe we al deze (en meer) sites met elkaar kunnen stacken. Ongetwijfeld dat er een lichtje bij je gaat branden van ‘oh werkt dat zo’.

social stack seo cursus
Koop deze cursus

Elke pagina van je site krijgt hoogwaardige backlink

Je weet ondertussen vast dat minimaal 1 backlink naar elke pagina van je site wordt gewaardeerd door Google. En niet zomaar een startpagina linkje dat doet denken aan een linkfarm uit het jaar 2002. Nee, wij gaan meerdere hoogwaardige backlinks naar elke pagina van jouw site sturen en het kost je niks.

Hoe meer hoe beter

Met de social stacking techniek kan je onbeperkte hoeveelheden backlinks naar je eigen site plaatsen. De lol die je ervan zult hebben zal je ongetwijfeld extra pagina’s doen aanmaken. Uiteraard wordt de site hier alleen maar beter van. En nog mooier is, al is deze seo-techniek nog zo sterk het valt uit te breiden zodat zelfs de meest moeilijke zoekwoorden bovenaan in Google verschijnen.

startpagina tier linkbuilding - seo cursus linkbuilden

Uitbreidbaar met Startpagina Tier Building

Met de honderden gratis te gebruiken startpagina’s bezitten we reeds een grote hoeveelheid aan backlink pagina’s. Vanaf elke startpagina is het mogelijk om naar elke gestackte social url te linken.

Page authority verhogend

Dat de domain authority van social sites zeer hoog is, is niks nieuws om te vermelden. Dat je de tevens gewilde pagina authority kan verhogen door deze ook van backlinks te voorzien is het cadeautje.

Elke backlink vanaf elke startpagina verhoogt de pagina authority van je social pagina. Met als eindresultaat onbeperkt PA60 met DA100 links.