Leestijd: 2 minuten

In de seo cursus leren we hoe de autoriteit van eigen site en die van tier 1 backlink pagina’s worden verhoogd. Hiervoor zetten we 100den Google links in die elk van uniek IP adres en hoge autoriteit is voorzien. Super snel, veilig én effectief.

SEO cursus autoriteit verhogen

verpakking seo cursus

Intro


Wat is website autoriteit?

Autoriteit geeft aan hoe krachtig een website is. Dit wordt aangeduid met een getal tussen de 1 en 100. Meest krachtige websites zijn onder andere Google, Twitter, Facebook. Autoriteit wordt kenbaar gemaakt door diverse seo-sites zoals MOZ en SemRush. Al verschillen beide met het weergeven van website autoriteit, blijft het principe precies het zelfde. Hoe hoger het getal hoe beter het is.

Verschillende autoriteiten

Om het gemakkelijk te houden spreken wij hier over 2 verschillende autoriteiten, de domein autoriteit (DA) en pagina autoriteit (PA). DA wilt zeggen hoe hoog de autoriteit van je domeinnaam is. PA zegt hoe hoog de autoriteit van een webpagina zoals categorie pagina is.

Waarom is autoriteit belangrijk?

Hoe krachtiger een website is hoe sneller en hoger de website rankt met zoekwoorden. Het kan en zal voorkomen dat jouw pagina beter is geoptimaliseerd dan die van je concurrent terwijl die boven jou in de Google resultaten pagina staat. Controleer en vergelijk maar eens de autoriteiten tussen jouw pagina en die van de concurrentie. Is die van hun hoger? Dit is vast de reden waarom ze ook hoger dan jou ranken.

Hoe komt het dat autoriteit verhoogd?

Elke webpagina heeft autoriteit. Staat jouw (dofollow) link hierop? Dan wordt er linkjuice aan de gelinkte pagina gegeven. Uiteraard geldt hoe hoger de PA/DA waar jouw link op staat, hoe meer linkjuice er wordt gegeven. Autoriteit verhogen komt dus door backlinks.

In de cursus

Je krijgt al toegang tot ons blogsite netwerk dat goed is voor verhoging van autoriteit. Hiernaast gaan we specifiek de PA verhogen door autoriteit-building. Door het massaal linken van ultra veilige Google links verhoogd de doelpagina autoriteit. We gaan letterlijk honderden Google-links binnen enkele minuten geoptimaliseerd plaatsen.

Onzichtbaar voor 3de partijen

Tools zoals Ahrefs, SemRush en MOZ hebben deze links uit hun systeem gefilterd zodat deze niet langer zichtbaar zijn. Het ophogen van autoriteiten is daarom ook onzichtbaar binnen deze tools. Google ziet ze gelukkig wel en worden daarom ook meegerekend. Kortom, je weet dat de links online staan dus verdere controle is niet nodig.

Concurrentie onwetend houden

Dat jij de juiste autoriteit van jouw site niet kan meten betekent dat niemand dit kan. Concurrentie zal er niet achter komen wat jij hebt gedaan. Afvragend hoe het kan dat hun autoriteit hoger is dan die van jou, en toch rank jij boven hun.