Leestijd: 2 minuten

blogsite netwerk bij seo cursus

Prive Blog Netwerk (PBN) van ZelfRanken.nl

Om meteen maar de taboe door te prikken, vele seo specialisten krijgen de kriegels bij de afkorting PBN. Het rare is echter dat dezelfde seo specialisten maar al te graag bloggen, zowel onsite als offsite voor een goede backlink.

Greg van Zelfranken.nl vindt dat jij niet hoeft te zoeken én per stuk grof geld moet betalen om een blog elders over jouw niche te schrijven. Om die reden heeft ZelfRanken.nl haar eigen blognetwerk aangemaakt. Jij kan daar als seo cursist zijnde zelfs gratis gebruik van maken. Niks geen betaalde linkplaatsing hahaha.

webpagina's laten indexeren

Het beste is voor jou

In de afgelopen jaren is gebleken dat een pagina laten indexeren nog wel eens moeilijk gaat. Alle blogsites zijn hierom standaard uitgerust met 2 onafhankelijke indexers.

Je hoeft niks te doen, nergens op te klikken, zodra je jouw post opslaat wordt deze direct door beide indexers in de Google Bot geïnjecteerd.

Dit wilt zeggen dat er géén backlinks worden geplaatst om jouw pagina te laten indexeren. Maar echt rechtstreeks aan de Google Bot wordt aangeboden. Doorgaans staat met 1 a 2 dagen je pagina geïndexeerd in Google.

Betaalde plugins

Het beste bestaat onder andere uit betaalde plugins. Deze gaan nu eenmaal verder in het kunnen en kennen van waar ze voor dienen. Alle blogsites uit het netwerk maken standaard gebruik van Elementor pro en Rank Math pro.

Eigen geschreven schema Json-LD geaccepteerd

Wat je vrijwel nooit tegenkomt is dat jouw eigen geschreven schema Json-LD (leer je in de seo cursus te schrijven) wordt geaccepteerd. En dit terwijl het een uiterst krachtig dus belangrijk deel van zoekmachine optimalisatie is.

Het blogsite netwerk van ZelfRanken.nl accepteert dit natuurlijk wel. Je hoeft hier ook geen trucjes voor uit te halen, copy en paste je script in het hiervoor bedoelde gedeelte, klik op [bewaren] en klaar.

Software laten ontwikkelen

Om nog verder boven de rest aan seo cursus aanbieders uit te steken hebben we de software waar onze blogsites op werken laten ontwikkelen door een professioneel developer. Grafisch is het nu aantrekkelijker geworden en het werkt gewoon wat prettiger. Je bent met recht in onze exclusieve PBN terecht gekomen 🙂

Klein fortuin aan hosting

Omdat backlinks niet allemaal vanaf hetzelfde IP adres behoren te komen hebben we een klein fortuin uitgegeven aan vele hostingpartijen. Elk van de blogsites staan op een uniek IP adres. Precies zoals Google het liefst ziet.