Leestijd: < 1 minuut
verpakking seo cursus

Geavanceerde seo voor webpagina

Wie zich al wat langer met zoekmachine optimalisatie bezighoudt weet dat er meer nodig is dan goede teksten en al het andere bekende uit basis-seo. Een prachtig en goed gevulde pagina aanmaken geeft namelijk geen zekerheid dat deze met geoptimaliseerde zoekwoord(en) in de eerste resultatenpagina van Google verschijnt.

Door het inzetten van geavanceerde pagina seo zal je merken dat er veel extra uitbreidingen nodig zijn om met het te optimaliseren zoekwoord bovenaan in Google te komen. SEO punten waarvan je misschien niet eens het bestaan vanaf wist maken het verschil tussen wel of niet op pagina 1 van Google komen.

Verschil tussen onsite en offsite

Het verschil in geavanceerde seo voor een onsite en offsite pagina is groots. Het meest duidelijk om dit te onderbouwen is dat een offsite pagina niet hoeft te ranken. Dit soort pagina’s zijn bedoelt om backlinks zo goed mogelijk te optimaliseren, meer niet. Heel anders dan de onsite pagina die juist wel hoog in Google moet komen. Er zijn dus verschillen in doeleinden waardoor er ook verschillende seo-technieken worden toegepast.

In de seo cursus

We nemen je mee naar twee seo-tools die tot de beste van het internet behoren. Maak kennis met mensen die op een heel ander niveau in zoekmachine optimalisatie zitten. De geavanceerde seo deur wordt je in deze seo cursus laten zien. Het staat op een kier. Het is geheel aan jou zelf hoe diep je in deze nieuwe wereld wilt stappen.