seo cursus gevorderden

Inhoud

Zoekmachine Optimalisatie leren

Zorg ook voor eigen zoekmachine optimalisatie. Heb je de basis al onder de knie en wilt nu verder doorstromen binnen gevorderde seo? De seo technieken die je hier leert hebben als bron internationale seo, cursussen van duizenden dollars per stuk. Bijgeschaafd, begrijpelijk gemaakt en passend binnen de Nederlandse Google.

Seo specialisten welkom

De meeste van onze cursisten zijn reeds seo specialisten met eigen onderneming. Bij ons halen ze seo technieken voor gevorderden om eigen cliënten van verbeterde seo te voorzien.

seo cursus gevorderden
seo cursus voor gevorderden door zelfranken.nl

Gratis gevorderde seo cursus

Een ander groot verschil die je bij ons merkt is, wij doen het niet voor het geld. De meeste van onze cursussen zijn geheel gratis zoals deze hier aan de linkerkant. Zie zelf zonder ook maar een account aan te maken wat het seo niveau van zelfranken.nl is.

Deze seo cursus hiernaast leert je over de meest belangrijke plek van elke pagina, de bovenkant ofwel ‘boven de vouw’.

Wij weten ZEKER dat dit al een seo techniek is die je niet elders kon vinden.

1: Cursus social stacken

In ieder geval behoort de gevorderde seo-er te kunnen social stacken. Op het moment van schrijven zijn er ‘niet specialisten’ die voor hun eigen seo zorgen én dat van vrienden. Ze outranken nu iedereen die professioneel seo aanbiedt. Zo krachtig is deze zoekmachine optimalisatie techniek.

2: Startpagina Tier Linkbuilding

Stuif concurrentie voorbij dankzij startpagina’s. Natuurlijk gaan we juist hier ook geavanceerd te werk door Google precies te geven wat het lekker vindt. Kietel de zoekmachine met je opgedane kennis in tier linkbuilden met startpagina’s.

3: Geavanceerd schema schrijven

Je kan jezelf geen gevorderde noemen als je geen geavanceerde schema kan schrijven. Je leert in dezelfde zucht hoe schema wordt geschreven en dit geavanceerd gaat. Het eindresultaat is dat geen 1 plugin of tool tegen jouw script op kan. Maak kennis met Knowledge Graph ID’s (KG), hoe je eraan komt, inzet en meer.

Geavanceerd de beste

Oordeel zelf, er zijn voldoende seo cursussen voor gevorderden aanbieders in Nederland. Bij wie vindt je de echte geavanceerde seo technieken? Wat wij hier al gratis weggeven kunnen onze concurrenten niet aan tippen in hun betaalde informatie.

Op het hoogste seo niveau

Zelfranken.nl doet niet moeilijk om haar niveau bloot te geven. Het is nu eenmaal op hoogste niveau en daar zijn wij trots op. Neem je ons in vertrouwen met jouw zoekmachine optimalisatie? Er is geen kans aanwezig dat we je teleurstellen. Alle technieken zijn bewezen effectief. Al moeten we erbij zeggen dat het voor de 1 meer effect heeft dan voor de ander. Dit omdat geen site hetzelfde is en zoektermen andere concurrentie kennen. Ook voor dit nemen we geen blad voor de mond, het is doodsimpel de waarheid.

Bovenaan in Google

Je hebt het zelf in de hand, aan de seo technieken ligt het niet. Wie meer energie erin stopt, die haalt er meer profijt uit. De vraag is niet langer meer ‘hoe kom ik hoog in Google‘ maar hoeveel ik aan zoekmachine optimalisatie werk. De bal ligt nu bij jou, benut de kans en scoor.

Gratis bij inloggen
schema logo seo cursus

Schema.org logo

Een korte maar effectieve cursus om je logo in Google als optimalisatie te verkrijgen. Dit met schema Json-Ld welke je hier kan downloaden.

Gevorderden leren seo op hoogste niveau bij zelfranken.nl