Leestijd: 3 minuten

SEO en zoekwoorden onderzoek: een winnende combinatie

Iedereen die website of webwinkel vindbaar wilt maken zou eigenlijk moeten beginnen met zoekwoorden onderzoek, nog voordat je een spatie typt. Anders ben je maar aan het raden en hopen op goede afloop. In de praktijk zien we dit terug omdat de meeste seo-websites niet bovenaan in Google staan. Dit had dus simpel opgelost kunnen worden met zoekwoordonderzoek.

Waarom altijd met zoekwoordonderzoek beginnen

De belangrijkste zoekwoorden waar je het eerst op wilt ranken zijn veelal te moeilijk om vindbaar te maken.

Deze zoektermen zijn tevens breed van aard waardoor er wel een breed publiek wordt aangesproken maar niet perse resulteert in conversie.

Zoekwoordonderzoek

van ZelfRanken.nl

Dankzij zoekwoordonderzoek kom je achter zoekwoordsuggesties die makkelijker en daardoor sneller te ranken zijn. Plus, het meest belangrijke, converteren in betalende bezoekers. Er ligt nog een hele markt open die je momenteel niet gebruikt. Zonde toch?

SEO voor zoekwoordoptimalisatie

Je webpagina SEO maken door zoekwoordoptimalisatie te perfectioneren. Het is de manier om gevonden zoektermen uit onderzoek hoog in Google te laten verschijnen.

Er zit hier een hele wetenschap achter waaronder de termen entiteiten en semantics. Dit zijn allemaal woorden die Google begrijpt en jouw webpagina als deskundige met juiste informatie labelt. Meer weten over optimaliseren? ZelfRanken.nl is de plek waar je de nieuwste optimalisaties kan leren.

Zoekwoordsuggesties laten vinden

Besteed jouw opdracht uit aan ZelfRanken.nl en wij gaan de meest treffende zoekwoordsuggesties voor jou vinden.

Onze werkwijze is uniek in Nederland dus onze resultaten zijn niet met andere onderzoekers te vergelijken. Wij maken namelijk als enige in Nederland optimaal gebruik van kunstmatige intelligentie. Dit werkt beter en is stukken betrouwbaarder dan databases waar onze gratis en betaalde keywordtools mee werken.

Zoekwoorden onderzoek Specialist

Zoekwoord-onderzoek uitbesteden

Zoekwoordonderzoeker

Zoekwoorden onderzoek uitbesteden

Zoekwoorden van concurrent laten achterhalen

Maak je SEO stukken effectiever door te weten met welke zoekwoorden je concurrent werkt. Wij hebben de technieken in huis om de hele concurrentie website te scannen en na te gaan welke zoektermen voor hun van belang zijn. Plus komen we met extra suggesties aan zodat hun gemiste kansen door jou benut kunnen worden.

Zoekwoordonderzoek en Topical Cluster in 1

De gegevens uit zoekwoordonderzoek zijn zo goed dat deze ook als Topical Cluster te gebruiken zijn. Sterker nog we raden het met klem aan.

Gevonden zoekwoordsuggesties waar je ook pagina’s van kan aanmaken zodat jouw te ranken zoekwoord(en) hoger in Google komen. Je slaat 2 krachtige vliegen in 1 klap met ons onderzoek.

Met deze strategie haal je meer en meer bezoekers naar je website. Je bereik wordt groter dus bezoekersaantallen lopen op.

Topical clusters

Geweldig extra seo doel

Een groep om te bouwen