Leestijd: 7 minuten

Zit je met een zoekmachineoptimalisatie vraag? Stel deze aan onze seo-specialisten. We geven gratis ondersteuning aan iedereen die seo hulp kan gebruiken. Wij zijn een groep op FaceBook met de naam DTVSEO. Hier mag je lid van worden en je topic openen. Er is altijd support reactie om je verder te helpen. Ons doel is het MKB zonder verplichtingen hoog in Google of andere zoekmachine te krijgen. Advies, audit, analyse, we geven het allemaal gratis aan je. Dit is hoe wij sociaal in sociale media stoppen.

dtvseo seo-hulp

Durf te vragen over seo

SEO-hulp voor elke ondernemer

Wie mogen we onze gratis hulp voor SEO aanbieden?

ZZP en MKB zijn altijd welkom om zich bij de DTVSEO groep aan te sluiten. Maak gebruik van onze gratis diensten of als je iemand wilt inhuren is daar ook ruimte voor. Alles wat je hoeft te doen is lid worden en je vragen te stellen. Heb je antwoord op andermans topic? Geef deze, zodoende maken we online elkaar beter.

Voordeel: topics plaatsen kost niks
Nadeel: Onzeker wie en hoeveel je helpen

logo zelfranken SEO ondersteuning

Waarom kiezen voor DTVSEO

 • Vele vakmensen
 • Op de hoogte van laatste Google updates
 • Bekent met de Google kunstmatige intelligenties
 • Weten de nieuwste website-optimalisaties
 • Specialisten in elk marketing gebied
 • Rijk aan goede karma
 • Gratis lidmaatschap
 • Iedereen mag vragen en krijgt hulp
SEO-hulp krijgen

Privé Consultant nodig ?

Hoeft niet iedereen te weten met welke optimalisatie issues je kampt? Met een privé consultant kan je alles overleggen zonder dat ooit iemand anders hiervan te weten zal komen. Bijkomende voordelen is dat betaalde consulting veel dieper in jouw site kijkt. Er gaat veel meer tijd zitten om precies de vinger op zere plekken te leggen.

Voordeel: Alle hulp wanneer je het nodig hebt
Nadeel: Kosten kunnen oplopen

Consultant

De beste plek voor up-to-date informatie

Onze FaceBook groep is uitgerust met seo-specialisten die bulken van ervaring en van de beste opleidingen hebben genoten.

Voor basis en gevorderde optimalisaties

Iedereen heeft een eigen seo-niveau opgebouwd of moet daar nog mee beginnen. Hoe beginnend of gevorderd je ook bent er zijn altijd vragen die antwoorden benodigd. Dat is een groot deel van onze club charmes. Ongeacht ervaring en kennis in dit vakgebied ben je welkom om gratis gebruik te maken van SEO-hulp.

De plek waar seo-experts elkaar helpen

Om aan te geven hoe gemoedelijk het er bij ons aan toe gaat, seo-experts worden door elkaar geholpen hun kennis te verbreden of problemen op te lossen. Alles weten is niet haalbaar maar alles vragen wel. We doen dit zodat betalende klanten een betere dienst krijgen.

Een klein gebaar met grote verschillen

Met name het MKB en ZZP maken vaker moeilijke tijden mee, hoe geweldig is het dan om met een klein gebaar precies dat grote verschil voor hun te mogen maken. Elkaar van dienst zien zonder er iets terug voor te hoeven maakt Nederland beter. We hebben al zoveel positieve veranderingen voor kleine ondernemers meegemaakt en dat alleen maar door er voor elkaar te zijn. De tijd is aangebroken dat dit ook kan. En dit allemaal dankzij grove kunstmatige intelligentie verbeteringen van zoekmachine Google.

Elkaar van dienst mogen zijn

DTVSEO is zo’n trotse groep waar mensen elkaar belangeloos van dienst zijn. Er is geen beter gevoel om een ander bij te staan die hulp nodig heeft. Geloof je in karma dan zit je zeker goed in DTVSEO want hier hebben we er een heleboel van.


Iedereen kan seo hulp gebruiken

Leuk om te zien is deze video die aangeeft dat je zeer snel hoog in Google kan komen. Zelfs met zoektermen die een wat hoger zoekvolume kennen.

Dit voorbeeld leert dat binnen 2 dagen op pagina 1 in de zoekresultaten belanden allemaal mogelijk is.

Wie wilt nu niet die informatie om het daarna zelf ook te kunnen.

Onderzoeken verslaat raden en hopen

Ruim 70% van zoekmachineoptimalisatie bestaat uit onderzoeken. Willekeurig uit de mouw schudden en voor het beste hopen kan een strategie zijn en wie weet, soms heb je geluk. Realiteit zegt echter dat men bijna altijd SEO-werk verzet zonder hier ooit van te profiteren.

Onderzoek standaard het volgende:

 1. Zoekwoordenonderzoek: check haalbaarheid en zoekintentie voor optimale conversie
 2. Entiteiten: Vaak de Google semantics genoemd. Zonder deze woorden in je tekst is vindbaarheid vrijwel niet mogelijk
 3. Topical Cluster: Een groep webpagina’s die bij jouw onderwerp horen.
onderzoek van zoekwoorden laten doen

Zoekwoordenonderzoek

De beste soort hulp om te kopen

Meer informatie
De Beste Tips

Advies om te volgen

De verkregen tips van andere leden kunnen ook voor jou van toepassing zijn. Daarom raden we aan om alle adviezen in DTVSEO te volgen.

Misschien heb je een aanvullende vraag? Reageer in de toepasselijke topic en wacht rustig af tot 1 van onze experts je te woord staat. Zo houden we topics onder de aandacht.

Liever SEO tips hier in ZelfRanken.nl lezen? Ook dat kan.

Bovenaan in Google

Handleiding vol tips

Tip 1: Onderzoek doen is 70% van SEO

Voordat je begint met het aanmaken van een webpagina moet je weten voor welke term zoekwoordoptimalisatie nodig is. Het hebben van bijhorende entiteiten (semantics) en Topical Cluster is de minimale vereiste.

Stoppen met raden

Je kan niet een pagina invulling geven zonder ook maar iets te hebben onderzocht en dan roepen “ik ben SEO aan het doen“. Je bent aan het raden met vermoedens die geen feitelijke ondergrond hebben. Stop de guess-seo en merk dat jouw werk wel profijt kan opleveren.

Tip 2: Wees trots op hoe je website oogt

Maak je website visueel interessant. In een seconde tijd beslist de websitebezoeker of die meer wilt zien of weggaat. Biedt je iets aan dat eruit ziet als magazine kwaliteit is het veel aannemelijker dat bezoekers langer blijven en eerder geneigd zijn om hun bestelling te plaatsen. Laat overkomen dat je van jouw bedrijf houdt dan doen klanten dat ook.

Websitedesigner kwaliteiten

Heb je zelf geen kaas gegeten van websitedesign of ben je snel tevreden? Schakel hulp in of als je het zelf wilt doen, vraag meningen van mensen die je niet kent.

Tip 3: seo-teksten schrijven

 • Hoe meer en beter je voor jouw publiek schrijft des te meer seo de tekst is geworden.
 • Het hardnekkig laten terugkeren van zoektermen wordt als minder plezierig lezen ervaren, daarom doen we dit niet.
 • Laat de paragraaf met koptekst maximale overeenkomst hebben.
meer informatie
SEO content schrijven

Helpful Expertise Authority Trust (HEAT)

Hulp bij seo verbeteren gaat vaak over de webpagina inhoud. Deze moet HEAT bevatten om hoog in Google te komen.

Ten aller tijde is het belangrijk om jouw bezoekers te helpen, laat ook duidelijk zijn dat jij de expert en autoriteit bent op wat je aanbiedt. Geef daarbij ook meerdere redenen waarom men jou zou vertrouwen en bij jou gaat bestellen.

Kunstmatige Intelligentie zoekmachineoptimalisatie

Hulp bij Kunstmatige Intelligentie vragen

Kunstmatige intelligenties van Google maken het grootste deel van seo uit. Aangezien dit nog vrij nieuw is, is het logisch dat er veel vragen over zijn. Onze groep specialisten hebben geleerd over dit onderwerp en kunnen je ondersteuning aanbieden.

Wat is BERT ?

BERT is de kunstmatige intelligentie van Google die tekst kan beoordelen. Dit betekent dat de machine snapt wat je schrijft en op waarheid controleert. BERT verwacht enkele woorden (entiteiten) en zinsdelen (NLP Natural Language Processing) die bij het onderwerp horen terug te vinden.

Wat is RankBrain ?

RankBrain is een kunstmatige intelligentie die je helpt om jouw webpagina vindbaar te maken. Het voldoen aan HEAT en alle andere juiste optimalisaties geeft het gewilde positieve effect binnen de resultatenpagina. RankBrain is de positieve benadering die je aan jouw publiek geeft.

Wat is SpamBrain ?

SpamBrain is de kunstmatige intelligentie die begrijpt of een pagina de Google zoekresultatenpagina beïnvloed. Zodra SpamBrain 1 of meerdere optimalisaties vindt die niet voor bezoekers zijn bedoelt, dan daal je in ranking.

Nog veel meer seo support

Hier hebben we nog een greep uit onderwerpen die met regelmaat worden gesteld.

 • Analytics
 • Search Console
 • SEO-tools
 • Backlinks en Linkbuilding
 • Indexatie

Ander soort seo support nodig? Ook dan kunnen we je vast helpen

Lid van dtvseo worden
Alle SEO hulp in 1 cursus

Onze betaalde informatie gaat stukken verder in op belangrijke optimalisaties.

Neem het slimme besluit om eenmalig de seo cursus aan te schaffen en voor altijd op de hoogte te blijven van de laatste zoekmachine ontwikkelingen van Google.

Koop nu
Alle hulp in 1 seo cursus