Leestijd: 3 minuten

Betaalde seo specialisten roepen ‘bespaar niet op seo’

Het zit nu eenmaal in het Nederlandse bloed, besparen. Zeker met zoekmachine optimalisatie gaan mensen liever zelf zoveel (of alleen maar) gratis te werk. Geen geld uitgeven aan een plugin, niet aan een andere tool, want alles is toch al gratis online te vinden? Bedenk hierbij dat deze mensen wél een betaalde product of dienst online aanbieden. Ofwel géén geld erin willen stoppen maar er wél eruit willen halen.

Betaalde seo specialisten doen precies hetzelfde

Nederlandse seo specialisten weten het allemaal goed te vertellen om jou te laten betalen voor zoekmachine optimalisatie terwijl ze zelf nog nooit een (internationale) seo cursus hebben gevolgd.

Het verweer

Natuurlijk volgt na deze verwijten een regenval van smoesjes. Het vaakst terugkerende is ervaring. Dit onderstreept alleen maar hoe hoog in de bol het bij deze seo specialisten is geslagen. Maar waar is waar, de meeste bulken van de ervaring. Dat die seo technieken al jaren oud zijn en de absolute basis vormen terwijl Google de ene na de andere update eruit gooit vergeet men even.

Voor eigen seo zorgen is dan inderdaad beter

Als zaken er zo voorstaan, en dat staan ze, dan is het toch beter om zelf aan je seo te werken? Maak dan alleen niet de vergissing om gratis hoog in Google te willen, want dat gaat je vrijwel zeker niet lukken. De reden hiervoor is dat de meeste mensen gebruik maken van gratis verkregen seo informatie vanuit de Google richtlijnen. Dus verdwijn jij met jouw zoekwoorden ergens in diezelfde massa op pagina 3.

seo cursus video uitleg

Jij kan het beter, sneller en goedkoper

Krik de gemiddelde seo kennis van Nederland omhoog door wél een goede seo cursus te volgen. ZelfRanken.nl is specialist in het geven van seo cursussen én geeft je de benodigdheden om je opgedane kennis direct in werking te zetten.

Bij ons leer je de meest profijtelijke geavanceerde-seo-technieken denkbaar. Dit wordt gegeven via video, je krijgt het voorgedaan en uitgelegd.

Onze seo cursisten presteren beter dan specialisten

Hoe omgedraaid kan het zijn? Het is wel zo’n groot compliment voor ZelfRanken.nl dat onze seo-cursisten sneller en hoger weten te ranken dan de meeste seo specialisten. Dit komt simpelweg door betaalde kennis in geavanceerde seo. Het verschil is dag en nacht, en dit tegenover zoveel ervaring.

SEO specialisten leren nu ook bij ons

Het klopt dat er heel wat haantjes gedrag is tussen seo specialisten. Wij van ZelfRanken.nl doen hier totaal niet aan mee. Sterker nog, we nodigen seo specialisten uit (of ze vinden ons uit zichzelf) om verder te komen in dit prachtige beroep. Het idee van ZelfRanken.nl is dat iedereen, zelfs de eenmanszaken voorzien zijn van goede zoekmachine optimalisatie. Natuurlijk kunnen wij dit niet in ons eentje, we hebben vele seo specialisten nodig om het Nederlands seo niveau omhoog te krijgen.

Niet iedereen gaat met ons mee

Helaas maar waar zullen er altijd professionals blijven die tegen ZelfRanken.nl schoppen. Niet erg professioneel, maar ok. Wij zullen nooit zeggen dat deze groep slechte seo aflevert, het zijn immers specialisten. Wij doen het alleen beter. Wij hebben wel geïnvesteerd in onze kennis. En onze hoop is hoog omdat we denken dat als wij het goede voorbeeld geven, dat onze cursisten het zelf voor elkaar hebben gekregen. Dan kan je als professional toch niet achterblijven?