Leestijd: 3 minuten

Wat is een linkbuilding specialist? Dit is iemand die verstand heeft van offsite-seo met name het effectief plaatsen van backlinks. Hier zit een complete wetenschap achter. Zoals hoeveel en welke woorden er op een webpagina moet staan. Dit rekening houdend met Google kunstmatige intelligentie MuM.

  • Het nieuwste en beste voor offsite-seo is linkbuilding in tiers die elk RankBrain proof zijn.
  • Tier zegt dat jouw backlinkpagina ook links van het zelfde onderwerp verkrijgt.
  • RankBrain is de kunstmatige intelligentie van Google waar ranken op is gebaseerd.
logo zelfranken linkbuilding specialist

Voorbeeld van ranking

In de afbeelding hiernaast zie je wat deze linkbuilding doet. In ruim 20 jaar ervaring in seo heb ik nog nooit zoiets meegemaakt.

Zoekvolume: 5400 p/m
Nationaal (Nederland)

Wat het doet

Compleet vernieuwde linkbuild technieken

Google staat erom bekent met regelmaat te veranderen. Is het dan niet raar dat SEO en linkbuilding dan ook mee veranderd?

Huidige technieken zijn de enige die willen en blijven werken. Alle oude vormen van linkbuilding en backlinks vervallen.

Kunstmatige intelligenties zoals RankBrain en SpamBrain checken op Topical cluster en Entiteiten.

Door aan dit te voldoen zal je offsite-seo gigantisch goed worden opgenomen.

Specialist in offsite-seo

Gespecialiseerd in Offsite optimalisaties zoals:

Specialist inhuren
Linkbuilding Expert Greg.
kosten van tier rankbrain linkbuilding

Kosten linkbuilding services

Elk zoekwoord is uniek dus is er onderzoek aan topical cluster en entiteiten nodig.

Het onderzoek kost 1 uur (€121,-)

Per website €200,-

Zelf bepalen hoeveel backlink websites je wilt.

Geoptimaliseerd content

Mogelijk had je ooit eerder de term ‘content is king’ gehoord. Dit is meer waar dan ooit te voren. Doordat kunstmatige intelligentie ook bij Google is doorgebroken kan deze teksten begrijpen. En meer dan dat.

Er wordt tevens een score gemaakt door SpamBrain. Deze AI spoort spam pagina’s op en degradeert elke link die het bevat. Zomaar een backlink plaatsen of gewoon wat content uit ChatGPT plukken werkt simpelweg niet meer.

Greg is specialist op het gebied van content optimaliseren zodat SpamBrain met rust wordt gelaten en alle aandacht van RankBrain krijgen.

Linkbuilding voor lokale seo

Voor lokale bedrijven bieden we aangepaste linkbuilding. Hoef je niet landelijk vindbaar te zijn maar wel binnen jouw regio? Linkbuilder specialist Greg helpt jouw winkel of dienstaanbod beter vindbaar in jouw werkgebied te maken.

Eigen keywords bepalen of Greg laten doen

Weet je precies met welke keywords (zoekwoorden) je vindbaar wilt zijn of denk je dat Greg hier beter onderzoek naar moet doen? Het bepalen van de juiste exact match query is een must. Laat je hierbij helpen door middel van zoekwoordonderzoek te laten verrichten.

Zoekmachineoptimalisatie door offsite-seo

Sinds de doorbraak van kunstmatige intelligentie is zoekmachineoptimalisatie totaal veranderd en hiermee ook offsite-seo. Vele mensen hebben reeds ondervonden dat backlinks vanaf bijvoorbeeld startpagina’s weinig tot niks meer doen.

Vroeger (in het jaar 2022) kon dat allemaal nog met gemak. De laatste die dit zullen toegeven zijn linkbuilders die nog met oude technieken werken. Dat is begrijpelijk want het is hun inkomsten. ZelfRanken.nl hoopt ten zeerste dat alle Nederlandse linkbuilders de nieuwste informatie tot zich nemen.