Leestijd: 2 minuten

Greg: SEO linkbuilding service expert

Specialist in offsite-seo

Gespecialiseerd in Offsite optimalisaties zoals:

Linkbuilding Specialist huren

Linkbuilding Expert Greg.

Bekijk linkbuilding-services voor seo kosten

Het uurloon van Greg bedraagt 100 Euro per uur exclusief BTW. In 1 uur tijd is het mogelijk om zeer goed content met alle benodigde optimalisaties te realiseren voor 2 webpagina’s.

Je bent een specialist als je je eigen netwerk hebt en dat heeft Greg dan ook. Ruim 20 websites op unieke IP adressen met dubbele indexers staan klaar voor gebruik. Hiernaast zijn ook de bekende websites om gebruik van te maken.

Geoptimaliseerd content

Mogelijk had je ooit eerder de term ‘content is king’ gehoord. Dit is meer waar dan ooit te voren. Doordat kunstmatige intelligentie ook bij Google is doorgebroken kan deze teksten begrijpen. En meer dan dat.

Er wordt tevens een score gemaakt door SpamBrain. Deze AI spoort spam pagina’s op en degradeert elke link die het bevat. Zomaar een backlink plaatsen of gewoon wat content uit ChatGPT plukken werkt simpelweg niet meer.

Greg is specialist op het gebied van content optimaliseren zodat SpamBrain met rust wordt gelaten en alle aandacht van RankBrain krijgen.

Linkbuilding voor lokale seo

Voor lokale bedrijven bieden we aangepaste linkbuilding. Hoef je niet landelijk vindbaar te zijn maar wel binnen jouw regio? Linkbuilder specialist Greg helpt jouw winkel of dienstaanbod beter vindbaar in jouw werkgebied te maken.

Eigen keywords bepalen of Greg laten doen

Weet je precies met welke keywords (zoekwoorden) je vindbaar wilt zijn of denk je dat Greg hier beter onderzoek naar moet doen? Het bepalen van de juiste exact match query is een must. Laat je hierbij helpen door middel van zoekwoordonderzoek te laten verrichten.

Zoekmachineoptimalisatie door offsite-seo

Sinds de doorbraak van kunstmatige intelligentie is zoekmachineoptimalisatie totaal veranderd en hiermee ook offsite-seo. Vele mensen hebben reeds ondervonden dat backlinks vanaf bijvoorbeeld startpagina’s weinig tot niks meer doen.

Vroeger (in het jaar 2022) kon dat allemaal nog met gemak. De laatste die dit zullen toegeven zijn linkbuilders die nog met oude technieken werken. Dat is begrijpelijk want het is hun inkomsten. ZelfRanken.nl hoopt ten zeerste dat alle Nederlandse linkbuilders de nieuwste informatie tot zich nemen.

Contact SEO linkbuilding service

Greg is te bereiken op:

Email: greg@zelfranken.nl

Tel: 06 28 27 95 25

Chat: Facebook