Leestijd: 5 minuten

Waarom veel geld uitgeven aan een SEO tekstschrijver als ChatGPT jouw teksten gratis kan optimaliseren? Geef de kunstmatige intelligentie de beste prompts voor het beste resultaat.

Eenmalige cursus altijd plezier

Goede content vereist meer wetenschap dan je denkt. Het vinden van een ChatGPT prompt en hopen dat het hoog in Google verschijnt is niet genoeg. Onze zoekmachine optimalisatie cursus leert je hoe je perfecte tekst kunt genereren met ChatGPT.

seo cursus kopen

Wat zijn SEO teksten?

Haal het maximale uit gratis, unieke en hoogwaardige content door kunstmatige tekstschrijvers in te schakelen. Optimaliseer je teksten voor zoekmachines zoals Google met SEO-teksten om de vindbaarheid van je website te vergroten. Door relevante inhoud en de juiste zoekwoorden te gebruiken, kun je meer bezoekers aantrekken en beter communiceren met je doelgroep.

Zoekmachine Google Proof

Wat maakt een tekst SEO-proof? SEO-teksten voldoen aan de eisen van zoekmachines zoals Google. Ze bevatten niet alleen zoekwoorden, maar bieden ook waardevolle informatie voor online lezers. Een goede SEO-tekst is geschreven voor zowel de zoekmachine als de gebruiker.

Training Copywriting

Als je geen ervaring hebt met SEO en copywriting, kan het moeilijk zijn om teksten te schrijven die zoekmachines bevredigen. Gelukkig biedt ZelfRanken.nl training aan in video’s die je precies laten zien hoe je de beste resultaten behaalt.

Zoekwoordanalyse uitvoeren

Een goede SEO-tekstschrijver weet precies wat nodig is om je vindbaarheid te verhogen. Ze voeren een zoekwoordanalyse uit en garanderen dat je website hoger zal ranken in de zoekresultaten. Met mooie en relevante teksten zorgen ze ervoor dat je website zonder raar gedoe échte bezoekers aantrekt.

Meer dan herschrijven

SEO-teksten schrijven is meer dan klakkeloos de concurrent herschrijven. Het vereist expertise en ervaring om pakkende en smaakvolle teksten te creëren die zowel de zoekmachines als de lezers prikkelen. We leren je rekening te houden met aantrekkelijkheid en leesbaarheid.

Goed content

Dankzij goed content hoef je geen genoegen te nemen met een lage zichtbaarheid online. Door SEO-copywriting uit te besteden aan een professional, kun je ervoor zorgen dat je teksten goed vindbaar worden en beter scoren in de zoekmachines. Of je nu een tekstbureau, een freelance copywriter of een SEO specialist kiest, het resultaat zal je helpen je doelen te bereiken.

automatisch goede seo teksten laten schrijven

Voor eigen geoptimaliseerde tekst zorgen

Je SEO teksten laten schrijven door een tekstschrijver is best duur en lang niet altijd geeft dit het gewenste resultaat in de zoekresultaten.

Waarom zal je wachten op content en hier voor betalen als ChatGPT het je gratis en perfect geoptimaliseerd geeft?

Let op het SpamBrain van Google

Zoekmachineoptimalisatie is sterk veranderd sinds de komst van kunstmatige intelligentie dat voor jou schrijft. Zo heeft Google het SpamBrain in werking laten treden dat je content onderzoekt op (te) vaak herhaaldelijk gebruik van zoekwoorden. Het punt van SpamBrain is dat je tekst lekker wegleest zonder dat bezoekers in elke paragraaf nogmaals de zoekterm lezen.

Wordt vrienden met het RankBrain van Google

Welke woorden en zinnen zijn er onmisbaar voor jouw webpagina onderwerp? Leer in onze cursussen hoe je de beste vriendjes met RankBrain gaat worden. Geef de zoekmachine precies te lezen wat het van te voren al verwacht.

RankBrain van Google voor seo teksten laten schrijven

BERT, EMQ en PMQ

Nog niet eerder van de termen in deze koptekst gehoord? Des te meer reden om te kiezen voor onze cursus. De meest belangrijke onderdelen van geoptimaliseerde teksten bevatten EMQ en PMQ die worden begrepen door BERT.

Meer info waar seo teksten uit bestaan

Wat hier wordt beschreven is interessant? Check de volgende pagina om nog meer informatie te verkrijgen waar seo teksten uit bestaan.

Handmatig webteksten (laten) schrijven

Heb je een goede wil om handmatig webteksten te schrijven voor je website die scoren in Google, dan ontkom je alsnog niet aan zoekwoordenonderzoek. Het belang van zoekwoordenonderzoek bij het schrijven van webteksten kan niet genoeg benadrukt worden. Door de juiste zoekwoorden te vinden en te gebruiken in je content, vergroot je niet alleen de kans dat je website hoog scoort in de zoekresultaten van Google, maar bereik je ook het juiste publiek.

Tekst laten analyseren

Heb je een probleem om je site te laten ranken? Haal je webteksten eens voor de gein door een tekstanalyse. Tekstanalyse is een waardevol hulpmiddel dat je kan helpen de kwaliteit en effectiviteit van je geschreven inhoud te verbeteren.

Bij deze techniek wordt de inhoud van je webteksten grondig geëvalueerd en gecontroleerd op verschillende aspecten, zoals grammaticale nauwkeurigheid, woordkeuze, leesbaarheid, SEO en consistentie. Door je tekst aan zo’n analyse te onderwerpen, kun je waardevolle inzichten verkrijgen die je kunnen helpen je site beter te laten ranken in zoekmachines.

Kunstmatige Intelligentie SEO teksten laten schrijven

Webteksten aan kunstmatige intelligentie uitbesteden

Webteksten spelen een cruciale rol in het succes van een online aanwezigheid. Als bedrijf wil je immers dat je website bezoekers aantrekt, hen overtuigt en uiteindelijk tot actie aanzet. Het schrijven van effectieve webteksten is echter geen eenvoudige taak. Daarom is het soms verstandig om dit uit te besteden aan ervaren professionals zoals wij.

Als je webteksten wilt laten schrijven, moet je je richten op de juiste ingrediënten. Het is niet alleen belangrijk om de juiste informatie te bieden, maar ook om dit op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier te doen. De kunst is om de aandacht van de lezer vast te houden en hen te begeleiden naar de gewenste actie.

Bij het realiseren van krachtige webteksten is het slim om te begrijpen hoe zoekmachines werken. Het optimaliseren van je teksten voor zoekmachines, ook wel SEO genoemd, kan je helpen om beter gevonden te worden in de zoekresultaten. Hierdoor vergroot je de kans dat potentiële klanten jouw website ontdekken en contact met je opnemen.

Het fijne van het uitbesteden van webteksten aan ChatGPT is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het schrijfproces. Wij nemen deze taak graag van je over en zorgen ervoor dat de teksten aan al jouw wensen voldoen. Via ons handige formulier kun je eenvoudig je wensen en doelstellingen met betrekking tot de webteksten doorgeven.

Dus, als je ervaren professionals zoekt om effectieve webteksten voor jouw website te realiseren, hoef je niet verder te zoeken. Laat het schrijven van je webteksten aan ons over en profiteer van onze expertise en kennis op dit gebied. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online aanwezigheid.

Voor en nadelen van ChatGPT

Voordelen:

  • Snelheid van het verkrijgen van teksten
  • Gratis te gebruiken
  • Kan vrijwel overal antwoord op geven

Nadelen:

  • Standaard prompts zorgen voor teksten die lager ranken
  • Geavanceerde prompts benodigd onderzoek
  • Vereist controle en eventueel aanpassingen

Wat experts zeggen

  • Er is een haat liefde verhouding ontstaan door de komst van ChatGPT. De kunstmatige intelligentie bespaart veel tijd aan het schrijven maar vraagt meer tijd aan onderzoek. Al met al is de kwaliteit van content met sprongen verbeterd om te scoren in Google.
  • Google is veel intelligenter dan ChatGPT, laat dat duidelijk zijn. Je kan daarom je SEO niet overlaten aan de kunstmatige schrijver. Samen met zoekwoordonderzoek en de juiste prompts dan ben je wel een heel eind op je juiste weg.