Leestijd: 7 minuten
FaceBook groep geeft SEO hulp

FaceBook groep DTVSEO voor hulp bij SEO

De grootste SEO groep van Nederland en omliggende landen staat voor je klaar om gratis te helpen bij al je zoekmachine optimalisatie vragen.

Gevorderden en specialisten helpen je in DTVSEO

  • Gratis hulp gegeven door specialisten en leden
  • Ook jouw vraag krijgt antwoord
  • Alle vragen op elk niveau mogen worden gesteld
  • Controle op antwoorden
  • Niemand wordt uitgelachen
  • Iedereen wordt met respect behandeld

Sterke punten

  1. Specialisten in Search Engine Optimization (SEO) bevatten ervaring en continue bijscholing. Het up to date blijven van huidige technieken verslaat ervaring over ‘hoe Google toen was’.
  2. Met een gerust hart diensten uitbesteden aan onze groepsspecialisten. Door veelvuldig vragen van leden te beantwoorden weten beheerders het koren van het kaft te scheiden.
  3. Bekijk niet langer (nep) reviews maar weet zeker dat je met echte professionals te maken hebt.

5.000 leden

DTVSEO is de grootste groep in Nederland en omliggende landen voor zoekmachine optimalisatie. Met 5.000 leden die ons vertrouwen moet de kwaliteit ook hoog zijn en blijven. Kom er ook bij, meld je nu nog aan.

Even zoekmachineoptimalisatie ondersteuning nodig zonder hiervoor te moeten betalen? In de online wereld van vandaag is dat gewoon nog mogelijk, verkrijg gratis ondersteuning voor search engine optimization. Gewoon om elkaar te helpen.

Wat kost online SEO support?

Onze support voor SEO kost helemaal je helemaal niks. De kracht van het internet om elkaar vrijwillig te helpen viert hoogtij in onze FaceBook groep. Juist voor vragen of problemen die in een reactie kan worden uitgelegd zijn gratis.

Hoeveel hulpvragen mag ik stellen?

We hanteren een fair use policy voor de aantal hulpvragen per persoon. Een vraag stellen is natuurlijk geen probleem, daar bestaat onze groep voor. Bij meerdere topics of langdurig doorvragen is het beter om 1 van onze experts in te huren voor een hulpsessie.

Hulp bij basis en geavanceerde SEO vragen

Onze FaceBook groep kent meerdere experts in basis-seo en Google richtlijnen. Ook voor meer geavanceerde en specifieke seo-vragen zijn er kenners van de partij.

SEO specialisten bieden hulp

Sociale Media helpt mee

Durf te Vragen over Seo is een groep op FaceBook waar iedereen gratis op kan abonneren. Social Media is bij uitstek geschikt om veel mensen met vergelijkbare zoekmachine-optimalisatie vragen te helpen.

Lees andermans vragen om te zien of dit op jouw website wel goed is gegaan.

Vragen stellen

Onze FaceBook groep kent vele specialisten die vragen van leden beantwoorden. Al wat je hoeft te doen is je vraag te stellen. In jouw topic mag je ook de domeinnaam van jouw website benoemen zodat we betere antwoorden kunnen geven. Cursusmateriaal wordt niet in de FaceBook groep besproken, hiervoor kan je direct Greg benaderen.

Kan iemand mij helpen met zoekwoorden onderzoek?

Weten waar het grootste deel van jouw publiek op zoekt? Welke zoekwoorden zijn er nog meer die ik momenteel niet gebruik? Dit is handige data, eigenlijk onmisbaar om te hebben, alleen hoe kom je toch aan die informatie? Met gedegen zoekwoorden onderzoek weet je precies welke zoekwoorden te optimaliseren. Vraag een onderzoek aan in onze groep, er is vast en zeker een specialist die je graag verder helpt.

7 Onderwerpen waar vaker gratis support voor nodig is

Zoekmachine optimalisatie is een groot onderwerp waar het met regelmaat voorkomt dat er een vergelijkbare vraag wordt gesteld. Uiteraard ga je niet de jarenlange geschiedenis nalezen om te zien of jouw vraag de revue heeft gepasseerd, je mag deze gewoon opnieuw stellen. Daarbij komt kijken dat we elke site als uniek behandelen dus het is zoal zo verstandig om ondersteuning te vragen.

1: Hulp met content marketing en bloggen

Het mooiste zou zijn dat mensen uit zichzelf over jouw site gaan schrijven, als het even kan dat er ook bij het artikel een link komt. De praktijk zegt echter dat dit niet gebeurt bij jou en waarom niet? Je site springt er niet bovenuit er is te weinig geoptimaliseerd om van al dit moois te mogen genieten. Tot die tijd is het uiteraard zaak om wel een autoriteit van je site te maken én te bloggen om content marketing te pushen.

2: Helpen met pagina optimalisatie

Jouw pagina heeft vast en zeker een zoekwoord die vindbaar moet zijn. Juist omdat alle zoekwoorden een eigen optimalisatie bevatten (hoofdzakelijk in content) kan het lastig zijn om de juiste informatie te verkrijgen, in onze DTVSEO groep zit je op de juiste plek.

3: Helpen met linkbuilding

Linkbuilding heeft het imago van simpel maar daar komt men vroeg of laat op terug. Al is linkbuilding op zich echt niet zo lastig het kent wel meerdere regels om er een succes van te maken. Mocht je iets niet zeker weten over linkbuilden dan is het zeker geen luxe om navraag te doen. Er wordt veel bedacht en beweerd op het internet, slechts weinig hiervan slaat hout dus ga er ook niet vanuit dat je het juist doet omdat je het ergens op het internet hebt gelezen.

4: Helpen met schema.org

Schema.org in speciaal het Json-LD script wordt voor website eigenaren steeds belangrijker, er wordt ingezien dat automatisch gegenereerde scripts vergelijkbaar zijn als die van concurrentie. Wil je precies weten hoe je zelf Json-LD schrijft zodat het geavanceerd wordt en dan wel onderscheidt maakt van de massa? Het beste is in dit geval onze seo cursus te kopen. Hier is veel tijd ingestoken en kan eigenlijk ook niet in een reactie beantwoord worden.

5: Helpen met Google mijn Bedrijf

Google mijn Bedrijf (GMB) is de plek die het dichtstbij jouw site staat. Het is een gecontroleerde omgeving die de zoekmachine sterk vertrouwd. Ondervind je problemen met GMB? Aarzel niet en verwoord zo nauwkeurig mogelijk wat er aan de hand is in DTVSEO.

6: Assistentie met Search Console

Ervaring leert dat men te weinig in Google Search Console kijkt naar opmerkingen over gevonden problemen die dienen verbeterd te worden. Al snel blijkt dat niet alles even duidelijk is over hoe dit probleem te verhelpen. Gelukkig is daar DTVSEO waar experts je helpen door effectieve reacties te plaatsen.

7: Steun met WordPress zoekmachineoptimalisatie

WordPress is het platform waar de meeste zoekmachineoptimalisatie opties mogelijk is. Zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet waardoor meest waardevolle optimalisaties worden vergeten of onjuist ingevuld. De meeste mensen gebruiken WordPress en zijn heuse specialisten in dit platform geworden én zijn bereid gevonden om jou de betere kennis te geven.

seo help
controle op seo hulp

Controle op helpende reacties

Waar DTVSEO zich in onderscheid is dat er controle op antwoorden is. Onwaarheden of grove onjuistheden worden op vriendelijke manier besproken. Specialisten die alleen reageren op leads of per privé bericht werken worden zonder pardon verwijderd. De admins willen graag het niveau van kennis van specialisten weten voordat we een groepslid aan hen toevertrouwen.

We zijn openlijk en helpen elkaar. Wie iemand privé wilt spreken om een opdracht te verkrijgen heeft veelal iets te verbergen. Let altijd ook zelf op voor mooie praatjes en hoe iemand jou probeert over te halen.

Specialist? Ook dan zijn er antwoorden

Raar is het zeker niet als juist specialisten vragen gaan stellen over zoekmachine optimalisatie. Er zijn nu eenmaal verschillende niveaus met elk een kennis tot zover maar nieuwsgierigheid die veel verder reikt. Specialisten helpen elkaar zeer zeker ook, er hoeft hier dan ook geen enkele vorm van schaamte achter te zitten. Zelfs de meest geavanceerde specialisten waaronder Greg van ZelfRanken.nl en beheerder van DTVSEO heeft wel vaker dan eens ondersteuning nodig.

DTVSEO geeft hulp bij SEO

FAQ

Specialisten helpen mij gratis ?

SEO specialisten beantwoorden vragen geheel vrijwillig, hier wordt niks voor gerekend. Zeker als een vraag in enkele zinnen valt te beantwoorden zal je ook goede antwoorden krijgen.

Zijn de tips betrouwbaar ?

Beheerders van DTVSEO lezen mee en grijpen in wanneer een tip onjuist is, dit is zeer weinig het geval. Je kan rustig de reacties vertrouwen.

Ik heb een vraag over linkbuilding, mag ik die stellen ?

Ja hoor, je mag alle linkbuilding vragen in DTVSEO stellen. Deze groep is trouwens gespecialiseerd in linkbuilding. Er zijn geen technieken die bij ons onbekend zijn.

Ik snap iets niet over een tool, mag ik dat vragen?

Uiteraard kan je je vragen over seo tools bij ons kwijt. Dankzij de vele leden die wij hebben is er altijd wel iemand die bekend is met de bewuste seo tool. Tevens is het handig om suggesties over andere tools serieus in overweging te nemen.

Ik ben specialist, mag ik meedoen?

Al te graag willen we andere specialisten in onze FaceBook Groep DTVSEO verwelkomen. Mogelijk weet je niet alles, of ben je niet overal even in gespecialiseerd. Dit is geen enkel probleem, we voegen elkaar aan en leren zelf ook bij. Zo wordt Search Engine Optimization in Nederland alleen maar beter.

Wil je iets niet vertellen is dit ook geen probleem we begrijpen maar al te goed dat dit brood en boter moet verdienen en niet gratis weggegeven kan worden.

Ik heb geen WordPress is dit een probleem?

Niet iedereen heeft voor platform WordPress gekozen maar wel wilt iedereen z’n site seo hebben. Al zullen andere platformen niet over dezelfde opties beschikken zijn ze wel allen seo vriendelijk. Onze groepsspecialisten weten wel raad als je geen WordPress hebt. Misschien zal je dit wel worden aangeraden, sta open voor verandering het is hoogst waarschijnlijk een directe verbetering.

Assistentie bij vragen over optimalisaties, wordpress en online marketing ?

We proberen zoveel mogelijk in de groep het onderwerp zoekmachine optimalisatie als grootste onderwerp te behouden, dit is niet altijd even mogelijk omdat onderwerpen elkaar wel eens willen overlappen zoals WordPress en online marketing. Ook overlappende vragen mogen zeker worden gesteld.

Mag je alleen vragen over de basis stellen?

Basis seo of geavanceerde optimalisaties, alle vragen zijn welkom. Uiteraard zijn er meer mensen die de basis beheersen waardoor hier meer reacties voor zullen komen. Bij geavanceerd is het zoal zo lastiger om een kort antwoord te krijgen, veelal is uitleg in enkele regels niet eens mogelijk.

Alle hulp in 1 SEO cursus

Sinds het begin van 2023 is Google overgestapt naar kunstmatige intelligenties. Deze zijn druppels gewijs steeds krachtiger geworden. Ben je niet bekent met Google’s kunstmatige intelligentie BERT, RankBrain, SpamBrain, KGMID? Leer dan op ZelfRanken.nl hoe je tegenwoordig hoog in Google komt.

Je leert bij ons de absolute basis én geavanceerde SEO technieken in 1 alles omvattende cursus. Online gegeven in duidelijke video’s. Stap voor stap besproken en voorgedaan.

Geschikt voor de beste specialisten tot beginnende.

Koop nu
Alle hulp in 1 seo cursus
zoekmachineoptimalisatie

Vraag over gratis zoekmachine optimalisatie ondersteuning?