Leestijd: 12 minuten
DTVSEO hulp

FaceBook groep DTVSEO voor seo hulp

De grootste SEO groep van Nederland en omliggende landen staat voor je klaar om te helpen bij al je zoekmachine optimalisatie vragen.

Gevorderden en seo specialisten bieden hulp in DTVSEO

  • Gratis hulp gegeven door specialisten en leden
  • Ook jouw vraag krijgt antwoord
  • Alle vragen op elk niveau mogen worden gesteld
  • Controle op antwoorden
  • Niemand wordt uitgelachen
  • Iedereen wordt met respect behandeld

Sterke punten

  1. Specialisten in zoekmachine optimalisatie bevatten ervaring en continue bijscholing. Het up to date blijven van huidige technieken verslaat ervaring over ‘hoe Google toen was’.
  2. Met een gerust hart diensten uitbesteden aan onze groepsspecialisten. Door veelvuldig vragen van leden te beantwoorden weten beheerders het koren van het kaft te scheiden.
  3. Bekijk niet langer (nep) reviews maar weet zeker dat je met echte professionals te maken hebt.

5.000 leden

DTVSEO is de grootste groep in Nederland en omliggende landen voor zoekmachine optimalisatie. Met 5.000 leden die ons vertrouwen moet de kwaliteit ook hoog zijn en blijven. Kom er ook bij, meld je nu nog aan.

Zoekmachineoptimalisatie ondersteuning

Even zoekmachineoptimalisatie ondersteuning nodig zonder hiervoor te moeten betalen? In de online wereld van vandaag is dat gewoon nog mogelijk, verkrijg gratis ondersteuning voor search engine optimization. Gewoon om elkaar te helpen.

Rugsteun in zoekmachineoptimalisatie

Meer zekerheid en kennis voor seo? Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je krijgt alle ondersteuning die je nodig hebt in cursus video’s. En mocht je hierna toch nog met een vraag zitten? Er is support aanwezig die je van je vragen afhelpt.

verpakking seo cursus

Onze cursus gaat veel verder dan alleen maar basis technieken. Gelijktijdig is het geen greintje moeilijker. Plus krijg je gratis toegang tot het ZelfRanken.nl blogsite netwerk voor al je linkbuilding benodigdheden.

seo cursus hoog in Google
seo hulp

Sociale Media helpt mee

Durf te Vragen over Seo is een groep op FaceBook waar iedereen gratis op kan abonneren. Social Media is bij uitstek geschikt om veel mensen met vergelijkbare zoekmachine-optimalisatie vragen te helpen.

Lees andermans vragen om te zien of dit op jouw website wel goed is gegaan.

Vragen stellen

Onze FaceBook groep kent vele specialisten die vragen van leden beantwoorden. Al wat je hoeft te doen is je vraag te stellen. In jouw topic mag je ook de domeinnaam van jouw website benoemen zodat we betere antwoorden kunnen geven. Cursusmateriaal wordt niet in de FaceBook groep besproken, hiervoor kan je direct Greg benaderen.

Kan iemand mij helpen met zoekwoorden onderzoek?

Weten waar het grootste deel van jouw publiek op zoekt? Welke zoekwoorden zijn er nog meer die ik momenteel niet gebruik? Dit is handige data, eigenlijk onmisbaar om te hebben, alleen hoe kom je toch aan die informatie? Met gedegen zoekwoorden onderzoek weet je precies welke zoekwoorden te optimaliseren. Vraag een onderzoek aan in onze groep, er is vast en zeker een specialist die je graag verder helpt.

HELP me met wat belangrijk is

7 Onderwerpen waar vaker gratis hulp voor nodig is

Zoekmachine optimalisatie is een groot onderwerp waar het met regelmaat voorkomt dat er een vergelijkbare vraag wordt gesteld. Uiteraard ga je niet de jarenlange geschiedenis nalezen om te zien of jouw vraag de revue heeft gepasseerd, je mag deze gewoon opnieuw stellen. Daarbij komt kijken dat we elke site als uniek behandelen dus het is zoal zo verstandig om hulp te vragen.

1: Hulp met content marketing en bloggen

Het mooiste zou zijn dat mensen uit zichzelf over jouw site gaan schrijven, als het even kan dat er ook bij het artikel een link komt. De praktijk zegt echter dat dit niet gebeurt bij jou en waarom niet? Je site springt er niet bovenuit er is te weinig geoptimaliseerd om van al dit moois te mogen genieten. Tot die tijd is het uiteraard zaak om wel een autoriteit van je site te maken én te bloggen om content marketing te pushen.

2: Helpen met pagina optimalisatie

Jouw pagina heeft vast en zeker een zoekwoord die vindbaar moet zijn. Juist omdat alle zoekwoorden een eigen optimalisatie bevatten (hoofdzakelijk in content) kan het lastig zijn om de juiste informatie te verkrijgen, in onze DTVSEO groep zit je op de juiste plek.

3: Helpen met linkbuilding

Linkbuilding heeft het imago van simpel maar daar komt men vroeg of laat op terug. Al is linkbuilding op zich echt niet zo lastig het kent wel meerdere regels om er een succes van te maken. Mocht je iets niet zeker weten over linkbuilden dan is het zeker geen luxe om navraag te doen. Er wordt veel bedacht en beweerd op het internet, slechts weinig hiervan slaat hout dus ga er ook niet vanuit dat je het juist doet omdat je het ergens op het internet hebt gelezen.

4: Helpen met schema.org

Schema.org in speciaal het Json-LD script wordt voor website eigenaren steeds belangrijker, er wordt ingezien dat automatisch gegenereerde scripts vergelijkbaar zijn als die van concurrentie. Wil je precies weten hoe je zelf Json-LD schrijft zodat het geavanceerd wordt en dan wel onderscheidt maakt van de massa? Het beste is in dit geval onze seo cursus te kopen. Hier is veel tijd ingestoken en kan eigenlijk ook niet in een reactie beantwoord worden.

5: Helpen met Google mijn Bedrijf

Google mijn Bedrijf (GMB) is de plek die het dichtstbij jouw site staat. Het is een gecontroleerde omgeving die de zoekmachine sterk vertrouwd. Ondervind je problemen met GMB? Aarzel niet en verwoord zo nauwkeurig mogelijk wat er aan de hand is in DTVSEO.

6: Hulp met Search Console

Ervaring leert dat men te weinig in Google Search Console kijkt naar opmerkingen over gevonden problemen die dienen verbeterd te worden. Al snel blijkt dat niet alles even duidelijk is over hoe dit probleem te verhelpen. Gelukkig is daar DTVSEO waar seo experts je helpen door effectieve reacties te plaatsen.

7: Hulp met WordPress zoekmachineoptimalisatie

WordPress is het platform waar de meeste zoekmachineoptimalisatie opties mogelijk is. Zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet waardoor meest waardevolle optimalisaties worden vergeten of onjuist ingevuld. De meeste mensen gebruiken WordPress en zijn heuse specialisten in dit platform geworden én zijn bereid gevonden om jou de betere kennis te geven.

seo help

4 Voorbeelden van hulp vragende topics

(Hoe) zetten jullie chat gpt in om zoekmachineoptimalisatie geoptimaliseerde content te schrijven? Als ik vraag om bepaalde keywords een x aantal keer te gebruiken dan lukt het redelijk maar als ik vraag om een zoekmachine geoptimaliseerde tekst te schrijven dan krijg ik een alinea met advies over search engine optimization🙂

Hallo iedereen, ik het wat seo hulp nodig voor linkbuilden. Wat gebruiken jullie als voornamelijkste metrics voor linkbuilding? Ik kijk zelf voornamelijk naar DA hoor graag tips over welke metrics nog meer een goed beeld geven van de waarde van een link/domein.

Hebben de bekende social media kanalen nog invloed op SEO en linkbuilding? YouTube filmpjes met links in de omschrijving en Instagram/Facebook berichten met linkjes bijvoorbeeld.

Thanks alvast!

Hi all,

Ik krijg al een aantal dagen geen data binnen in GSC. Mijn sitemap is succesvol ingediend met de behoren URL’s (91). Bij Pagina’s zie ik dat er mijn homepage niet wordt geindexeerd door ”pagina met omleiding”. Hoe kan ik dit snel oplossen?


Feedback Friday helpt

Een bekende topic in DTVSEO is FeedBack Friday dat elke vrijdag wordt gehouden. Ook hier mag iedereen, specialist of niet zijn of haar feedback geven over een ingezonden website.

Hoe wordt jouw site ontvangen door het publiek? Wat vindt men om jou verder te helpen? Onze leden kijken vrijwillig op jouw site en ontdekken dingen die kunnen verbeteren.

Vrijblijvend optimalisatie advies

Feedback Friday geeft elke deelnemer vrijblijvend advies dus je zit nooit ergens aan vast en jezelf verplicht voelen om een dienst of product te kopen is 100% niet aan de orde, we vragen niet eens een klik op aangewezen link. Doe mee en schrijf jezelf in.

Optimalisatie check voor betere assistentie

Hoe gaat het momenteel met jouw website? Als er verbetering mogelijk is dan helpt een seo check van onze leden. Vele ervaren ogen zien elk dingen die opvallen, waar ze zelf eerder mee te maken hebben gehad en dit nu bij jouw website ook tegenkomen. FeedBack Friday geeft 100% gratis, zonder je ooit ergens aan vast zit.

controle op seo hulp

Controle op helpende reacties

Waar DTVSEO zich in onderscheid is dat er controle op antwoorden is. Onwaarheden of grove onjuistheden worden op vriendelijke manier besproken. Specialisten die alleen reageren op leads of per privé bericht werken worden zonder pardon verwijderd. De admins willen graag het niveau van kennis van specialisten weten voordat we een groepslid aan hen toevertrouwen.

We zijn openlijk en helpen elkaar. Wie iemand privé wilt spreken om een opdracht te verkrijgen heeft veelal iets te verbergen. Let altijd ook zelf op voor mooie praatjes en hoe iemand jou probeert over te halen.

Ook helpen met vragen?

DTVSEO is misschien wel dé plek in sociale media waar mensen echt worden geholpen met hun seo vraagstuk. Kan en wil jij helpen met vragen te beantwoorden? Leden herkennen goede antwoorden en betrouwbaarheid wordt opgebouwd, dit is 1 van de beste marketing die je voor jouw seo-bedrijf kan geven.

SEO specialisten die nooit antwoorden op vragen maar wel haantje de eerste zijn bij uitbesteding worden uit onze groep geplaatst. Wij beschermen specialisten met helpende hand.

SEO specialist? Ook dan zijn er antwoorden

Raar is het zeker niet als juist seo specialisten vragen gaan stellen over zoekmachine optimalisatie. Er zijn nu eenmaal verschillende niveaus met elk een kennis tot zover maar nieuwsgierigheid die veel verder reikt. Specialisten helpen elkaar zeer zeker ook, er hoeft hier dan ook geen enkele vorm van schaamte achter te zitten. Zelfs de meest geavanceerde specialisten waaronder Greg van ZelfRanken.nl en beheerder van DTVSEO heeft wel vaker dan eens ondersteuning nodig.

DTVSEO geeft hulp bij SEO

Vele helpende experts en ondernemers

De groep wordt beheerd door Gregory de Boer van Zelfranken.nl en SeoMasters.net expert Errol Lem. Deze twee beheerders geven ondersteuning in zoekmachineoptimalisatie aan iedereen die assistentie vraagt. Op onze beurt krijgen wij ook weer medewerking van mensen die zich juist in een onderwerp verder hebben gespecialiseerd.

FAQ

Specialisten helpen mij gratis ?

SEO specialisten beantwoorden vragen geheel vrijwillig, hier wordt niks voor gerekend. Zeker als een vraag in enkele zinnen valt te beantwoorden zal je ook goede antwoorden krijgen.

Zijn de tips betrouwbaar ?

Beheerders van DTVSEO lezen mee en grijpen in wanneer een tip onjuist is, dit is zeer weinig het geval. Je kan rustig de reacties vertrouwen.

Ik heb een vraag over linkbuilding, mag ik die stellen ?

Ja hoor, je mag alle linkbuilding vragen in DTVSEO stellen. Deze groep is trouwens gespecialiseerd in linkbuilding. Er zijn geen technieken die bij ons onbekend zijn.

Ik snap iets niet over een SEO tool, mag ik hulp vragen?

Uiteraard kan je je vragen over seo tools bij ons kwijt. Dankzij de vele leden die wij hebben is er altijd wel iemand die bekend is met de bewuste seo tool. Tevens is het handig om suggesties over andere tools serieus in overweging te nemen.

Ik ben seo specialist, mag ik meedoen?

Al te graag willen we andere seo specialisten in onze FaceBook Groep DTVSEO verwelkomen. Mogelijk weet je niet alles, of ben je niet overal even in gespecialiseerd. Dit is geen enkel probleem, we voegen elkaar aan en leren zelf ook bij. Zo wordt SEO in Nederland alleen maar beter.

Wil je iets niet vertellen is dit ook geen probleem we begrijpen maar al te goed dat dit brood en boter moet verdienen en niet gratis weggegeven kan worden.

Ik heb geen WordPress is dit een probleem?

Niet iedereen heeft voor platform WordPress gekozen maar wel wilt iedereen z’n site seo hebben. Al zullen andere platformen niet over dezelfde opties beschikken zijn ze wel allen seo vriendelijk. Onze groepsspecialisten weten wel raad als je geen WordPress hebt. Misschien zal je dit wel worden aangeraden, sta open voor verandering het is hoogst waarschijnlijk een directe verbetering.

Assistentie bij vragen over optimalisaties, wordpress en online marketing ?

We proberen zoveel mogelijk in de groep het onderwerp zoekmachine optimalisatie als grootste onderwerp te behouden, dit is niet altijd even mogelijk omdat onderwerpen elkaar wel eens willen overlappen zoals WordPress en online marketing. Ook overlappende vragen mogen zeker worden gesteld.

Mag je alleen vragen over basis seo stellen?

Basis seo of geavanceerde seo, alle vragen zijn welkom. Uiteraard zijn er meer mensen die de basis beheersen waardoor hier meer reacties voor zullen komen. Bij geavanceerd is het zoal zo lastiger om een kort antwoord te krijgen, veelal is uitleg in enkele regels niet eens mogelijk.

Gestaagde groei ondersteuning

We zijn al de grootste seo-groep in Nederland en omliggende landen en blijven groeien. Het meest machtige van deze groep is dat mensen durven te vragen, leden weten ook dat hier niemand wordt uitgelachen en weren haantjesgedrag. Iedereen ongeacht het probleem of niveau of budget wordt gratis geholpen.

Help me met Search Engine Optimization

Help zoekmachine Google jouw site te begrijpen

Google is een zoekmachine die veel over elk onderwerp weet dus kan inschatten hoe goed jouw site over dit onderwerp vertelt waardoor deze juist bovenaan op pagina 1 te vinden is of ergens op pagina 8 en verder. Content is absoluut onmisbaar alleen geeft zomaar beginnen met schrijven vrijwel altijd betreurende posities in deze zoekmachine.

Hoeveelheid woorden en welke + hoe vaak moeten die zoekwoorden terug komen en waar precies? Dit is data die onmisbaar is, daarom is content 1 van de cursus video’s die wij aanbieden.

$EO

Verschil tussen gratis en betaald

Binnen de FaceBook groep helpen we iedereen gratis. Dit kan als er kleine seo probleempjes zijn. Als het in enkele regels valt uit te leggen zal niemand hiervoor kosten in rekening brengen.

Bij meer technische seo-vragen waar geen snel antwoord voor bestaat is die informatie wel verkrijgbaar maar dan betaald. Er kan ook voor worden gekozen voor seo-uitbesteden. Uiteraard geldt dit ook voor linkbuilding en alle andere optimalisaties.

Online informatie vergaren

Wie online informatie vergaart zal ongetwijfeld hebben gemerkt dat er veel wordt herhaald en dat er best vaak tegenstrijdigheden tussen zitten. Dit komt door de kennis die betreffende website bezit. Eerlijk gezegd doet iedereen z’n steentje bijdragen uit het goede van het hart. We kunnen ons namelijk niet voorstellen dat er bewust onjuiste informatie wordt verschaft. Dus lief bedoelt alleen niet altijd even juist.

Het punt is dit. Veel specialisten hebben jaren ervaring en veel gelezen of gezien op YouTube. Dan zijn ze zo lief om die vergaarde informatie te delen. Andere specialisten die hebben internationale seo cursussen gevolgd die elk vele duizenden Dollars kost. Dat die informatie beter is dan het gratis vergaarde mag duidelijk zijn.

Soms komt er wel iets van informatie los van deze specialisten, zoals hier op ZelfRanken.nl het geval is. Maar dan nog wordt niet alles verteld. Logisch toch? Het beste wordt nu eenmaal niet zomaar weggegeven. Dus wordt nooit boos of teleurgesteld als je met gratis informatie hebt gewerkt en het is niet gelukt. Misschien dat je boos op jezelf wordt omdat je gratis belangrijker dan juist vond. Ook dat geeft niet, een wijze les is geleerd.

Uitleg op YouTube vinden

YouTube is een bron van informatie, alleen kan iedereen van alles beweren. Tutorials bekijken kan zeker helpen, weet alleen dat de beste seo-ers niet in de spotlight hoeven te staan, die hebben het druk zat.

Iets weten is altijd beter dan helemaal niet weten. En sommige mensen komen wel met goede informatie maar alles zeggen wat ze weten doen ze niet voor gratis likes.

Het beste is en blijft betaalde informatie.

SEO cursus met kracht

Zoekmachine optimalisatie valt niet altijd in een paar zinnen uit te leggen, je moet dingen zien hoe het wordt gedaan. Dit is een krachtig eerste punt van onze seo cursus welke online wordt gegeven in video’s. Deze kom je na betaling tegen in jouw account op ZelfRanken.nl

Training video’s €199,-

seo cursus kopen
zoekmachineoptimalisatie

Eigen zoekmachine optimalisatie doen

Ondersteuning voor search engine optimization vragen is uiteraard goed en je bent welkom in DTVSEO om hier je zoekmachine optimalisatie te versterken. Al kan je zelf natuurlijk ook iets doen, leren. De groepsspecialisten helpen belangeloos maak hier geen misbruik van.

Advies hulpverlening

Precies de hulpverlening die je nodig hebt zonder hiervoor een uur autorijden ervoor over te hebben. Voor onze advies hoef je eigenlijk niets te doen behalve je vraag zo duidelijk mogelijk stellen. Een groot aantal die bij ons zitten zijn gespecialiseerd in bezoekers uit Google en sociale media krijgen.

Gratis services

Laat je adviseren door mensen die veel eerder en vaker met dit bijltje hebben gehakt, vragen kost niks het zijn onze gratis services en de antwoorden zijn allemaal belangeloos gegeven. Het verhaaltje over ‘ons helpt ons’ is in deze vooraanstaande FaceBook groep iedere dag weer goed zichtbaar, word ook lid van de grootste en beste seo groep die Nederland op sociale media heeft, DTVSEO.

Volledige SEO nodig ?

Volledige optimalisatie gaat stukken verder dan advies seo en gratis seo check, we helpen je graag aan de juiste specialist in onze groep, of huur Greg in voor je seo opdracht. In geval als de keuze op Greg valt krijg je vrijwel vergelijkbaar als de training die op deze site wordt verkocht. De training kan je trouwens als jouw persoonlijke coach zien die in video’s uitleg geeft en bij eventuele vragen support geeft. Wil je online klanten werven? Word er zelf eerst 1 bij een echte zoekmachine optimalisatie expert.

Vraag over gratis zoekmachine optimalisatie ondersteuning?