Leestijd: 2 minuten

Cursus offsite SEO

Gespecialiseerd op de Nederlandse Google is onze offsite seo cursus. Hier leren we tier en authority linkbuilding op geavanceerde wijze én maken gebruik van het blogsite netwerk van ZelfRanken.nl

Offsite seo cursus kopen

verkoop seo cursus

Wat is offsite seo?

Offsite seo zijn alle optimalisaties die je niet op jouw site (de MainSite) uitvoert. Denk hierbij aan links plaatsen, linkbuilding, authority building en stacking. Maar ook Google Mijn Bedrijf en Google Maps behoren tot offsite seo.

Wat maakt offsite seo zo sterk?

Verschillen in onder andere backlinks is 1 van de dingen die offsite seo zo sterk maakt. We kunnen niet teveel kwijt hierover omdat dit een sterk punt is in onze seo cursus. Een ander voorbeeld is linken vanaf overeenkomend content. Mogelijk wist je dit al, maar hoe overeenkomend is de zoekterm tussen host en doelpagina momenteel bij jou? ZelfRanken.nl krikt dit tot het hoogst haalbare op, een 100% overeenkomst dankzij ons eigen BlogSite Netwerk.

Moet je offsite seo hebben?

Het is zoveel beter om wel offsite seo te hebben. Het versterkt je huidige zoekmachine optimalisatie TE veel. Voor zoekwoorden met meer concurrentie kunnen vrijwel niet hoog in Google staan zonder gedegen offsite seo.

Waarom is offsite seo altijd anders?

Offsite seo kan altijd beter, er bestaat niet iets als de perfecte offsite seo. De verschillen zie je hoofdzakelijk terug in kennis over zoekmachine optimalisatie. Waar het laagste niveau linkruil is en de momenteel hoogst haalbare vorm een mengeling tussen blogsites en buckets is. Het 1 werkt bewezen altijd beter dan het andere. Hiertussen zitten nog veel verschillende offsite seo aanbieders. Elk zit ongetwijfeld op de top van hun kennen en kunnen tot erbij wordt geleerd.