Leestijd: 2 minuten

Vindbaarheid badkamer(benodigdheden)

Het eerste probleem waar we tegenaan lopen is dat het zoekwoord badkamer zo algemeen is dat vele sites spontaan zijn gaan ranken op deze zoekterm terwijl de site hier niet over gaat. Tja, Google is wel goed maar nog lang niet perfect zullen we maar zeggen.

Enorm zoekvolume

Dat vele mensen de zoekterm badkamer gebruiken is in te denken. Maar wat precies is de zoekintentie dan? Een badkamer kopen, indelen, stijlen? Of bedoelt men heel iets anders zoals een badkamerkast of badkamerspiegel? Hier ligt een kans voor het oprapen als jouw site niet specifiek over de badkamerruimte gaat.

 

seo badkamer

Zeer goede zoekmachine optimalisatie

Met alleen de basis seo zal je in deze niche niet hoog in Google meer kunnen komen. De concurrentie is wel zo groot en vele genieten al van jarenlange seo. Waar mede door de autoriteit indrukwekkend is. Nu willen we niet zeggen dat het onmogelijk is. Er is ruimte met geavanceerde seo om hier alsnog tussen te komen. Dit zal naar verwachting echt niet snel gebeuren, reken maar op minimaal 1 jaar verder totdat je eindelijk bovenaan in Google staat.

Badkamermeubels seo

Hoogst waarschijnlijk wordt hiermee een wastafel met kastruimte bedoelt. Oh kijk nu, een zoekwoord die makkelijker te laten ranken is. Een gedegen zoekwoordenonderzoek is dan ook wel handig wil je niet een jaar of langer wachten totdat je badkamersite eindelijk vindbaar is.

Dit soort zoekwoorden zijn tevens gewild bij affiliatie websites waardoor er nog meer concurrentie is bijgekomen. Om hier handig gebruik van te maken is het aanmelden bij onder andere TradeTracker een optie. Mensen die reeds in de badkamerbusiness zitten willen mogelijk jouw product promoten tegenover commissie. Dit op zich is al interessant, maar voor seo ook, want we krijgen een link vanaf hun websites.

seo badkamermeubels