Leestijd: < 1 minuut

Vindbaarheid keukenkranen verbeteren

Je kan de seo-kraan volledig opendraaien om dit zoekwoord hoog in Google te krijgen. Er is veel concurrentie, hoofdzakelijk van bouwmarkten en keukenspecialisten. Al deze hebben of seo specialisten ingehuurd, of hebben zelfs hun eigen seo-personeel in dienst.

Met alleen de Google richtlijnen volgen ga je ook zeker niet tussen deze grote concurrenten komen. Je hebt geavanceerde seo nodig. Voor dit raden we je uiteraard onze eigen seo cursussen aan.

Doe een goed zoekwoordenonderzoek, of laat dat doen om te zien achter welke zoekwoorden ruim zoekvolume zit. Om alleen met het zoekwoord keukenkraan bovenaan in Google te komen gaat alsnog veel tijd kosten.

seo keukenkranen

Zoekmachine optimalisatie keukenkraan combinatie

Mogelijk verkoop je meer dan alleen keukenkranen. De combinatie met een aanrechtblad of spoelbak zou je snel voor elkaar kunnen krijgen. Het offsite-seo gedeelte voor onder andere linkbuilding valt dan ook goed te combineren. Je kan in dit geval dan twee verschillende linkbuilding-pakketten met elkaar laten linken. Ook het intern linken met beide pagina’s is een mogelijkheid die wij zeker willen aanraden.